Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 - 01:30

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τι θα γίνει με την ΝΕΤ;

Πολύ εκνευριστικό να βλέπεις τα "ανθρωπιστικά" ντουμαντέρ και τις Ελληνικής παραγωγής εκπομπές υπέρ των κακόμοιρων που διαβιούν στην Ελλάδα, για τα προβλήματα που  αντιμετωπίζουν και το τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει η Ελλάδα γι'αυτούς. Πολύ εκνευριστικό!

ΑΔΗΣ

26 Ιουλίου 2012: Η Χρυσή Αυγή στα Δερβενάκια για τον Γέρο του Μοριά

Αγαπητοί φίλοι,

διαβάζοντας σήμερα τις δηλώσεις του κ. Παπούλια, θα ήθελα μέσω του site σας να του στείλω την ακόλουθη απάντηση.

Αγαπητέ κ. Παπούλια, έχετε χάσει κάθε μέτρο! Δεν έχετε καταλάβει ότι Δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα; Υπάρχει μόνο η δήθεν «Δημοκρατία» σας, η οποία είναι υπεύθυνη για το κατάντημα της χώρας. Είστε υπεύθυνος για την κατάσταση και το λιγότερο που θα πρέπει να κάνετε είναι να παραιτηθείτε και να ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ! Δεν δέχομαι παρατηρήσεις από εσάς, ευθύνεστε για την εξαθλίωση των Ελλήνων, για την ανεργία, για τους δυσβάστακτους φόρους, για την διάλυση της υγείας και της παιδείας, για την έλλειψη ασφάλειας, για την αυτοκτονία τόσων Ελλήνων! Είστε υπεύθυνος για την μη τιμωρία όλων των επίορκων πολιτικών, που χρεωκόπησαν τη χώρα! Εσείς και η «γενιά του Πολυτεχνείου» είστε υπεύθυνοι για την κατάντια της Ελλάδος σε Ισλαμαμπάντ! Και τολμάτε να μας λέτε για «φασισμό»; Αυτό είναι θράσος! 

Ξέρετε τι είναι φασισμός κύριε Παπούλια; Φασισμός για μένα είναι μια συμμορία σοσιαληστών που με δικαιολογία την «χούντα» φαλήρισαν την χώρα κλέβοντας ασύστολα! Φασισμός για μένα είναι ομάδες επαγγελματιών και μισθοφόρων απεργών του ΠΑΜΕ να κλείνουν εργοστάσια και να διώχνουν επενδύσεις εκτοξεύοντας την ανεργία στα ύψη μόνο και μόνο για να παίζει κομματικά παιχνίδια το ΚΚΕ. Φασισμός είναι ακροαριστερές ομαδες να ρήμαζουν,να σπάνε,να κλέβουν και να καίνε ζωντανούς ανθρώπους μέσα σε τράπεζες και να μην έχει βρεθεί ούτε ένας υπεύθυνος! Το μόνο που μας έμεινε κύριε Παπούλια, είναι το μίσος που τρέφουμε όλοι εμείς για εσάς που μάς καταστρέψατε τη ζωή...

Αλέξανδρος Π.

Επίκαιρη ερώτηση για τη συμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων

Εάν κύριε Μιχαλολιάκο όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδας μας και της Κύπρου μας είχαν τον δικό σας πατριωτισμό, δεν θα είχαμε ως Ελληνισμός προδωθεί ΠΟΤΕ. Σας ευχαριστώ εσάς προσωπικά και τη Χρυσή Αυγή για την συμπαράσταση στην Κύπρο και φυσικά για τα έργα και όχι λόγια που κάνετε ως κόμμα στην Ελλάδα μας. Κινδυνεύουμε ως Ελληνισμός και σας χρειαζόμαστε να μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε.

Σας ευχαριστώ επίσης για την συνεργασία με το ΕΛΑΜ της Κύπρου γιατί και η Κύπρος είναι Ελλάδα.

Με εκτίμηση,

Κούλλα Α., Κύπρος

Δήλωση για την επάνοδο της Δημοκρατίας και την προδοσία της Κύπρου

Αντί να ασχολούμεθα για πισίνες στις φυλακές, καλό θα ήταν να ρίξουμε μια ματιά σε δύο σκάνδαλα ένα λίγο παλαιότερο και ένα πιο φρέσκο που αφορούν τους δύο κατά σειρά πρωθυπουργούς - τα φιλαράκια - Γιωργάκη και Αντωνάκη. Και είναι πολύ σοβαρά γιατί δεν αφορούν περιστατικά διαφθοράς κρατικών λειτουργών αλλά γιατί απεικονίζουν το ήθος αυτών των δύο δοσίλογων.

1. Ας μας πει ο κ. Γ. Παπανδρέου πόσο κόστισε και ποιός πλήρωσε το προσωπικό του γυμναστήριο στην Ιπποκράτους (εντός των γραφείων του ΠΑΣΟΚ) το οποίο διέθετε και λίμνη για να κάνει κανό (!) τις ελεύθερες ώρες του.

2. Ας μας πει ο κ. Α. Σαμαράς ποιο είναι το έργο που παράγει το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ίδρυμα στην Κηφισιά (500 μέτρα από το σπίτι του πρωθυπουργού) ώστε με προσωπική του απόφαση να το επιχορηγήσει με 12 εκ. Ευρώ (!) αμέσως μόλις ανέλαβε την πρωθυπουργία. Αληθεύει ότι πρόεδρος του ιδρύματος είναι ο αδελφός του κ. Σαμαρά;

Φιλικά

Απόστολος Κ.

Οι απεργοί της Χαλυβουργίας ΔΕΝ είναι κομμουνιστές

Καλημέρα Συν-Αγωνιστές,

Σας γράφω αυτή τη φορά για έναν άλλο λόγο, πέραν των καθημερινών ειδήσεων, προβλημάτων και ιστορικών γεγονότων που σχολιάζουμε στην ιστοσελίδα μας.

Αρχικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που φιλοξενείτε σχεδόν καθημερινά τις επιστολές μου στην ιστοσελίδα μας. Όχι φυσικά για λόγους ..δημοσιότητας, αυτά είναι για άλλα κόμματα. Απλώς είμαι χαρούμενος γιατί το να τα φιλοξενείτε σημαίνει πώς έχουν βάση και συνάδουν με τη κοινή μας πίστη, ενδιαφέροντα και ελπίδα για τη Νέα
Ελλάδα. Σας ευχαριστώ και πιστέψτε θα συνεχίσω να γράφω με τον ίδιο τρόπο.

Στη συνέχεια, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ένα ακόμη λόγο. Είμαι 24 χρονών και κανονικά θα έπρεπε να είμαι πιο δραστήριος, στις επάλξεις, όμως ο μεγάλος φόρτος εργασίας, καθημερινός, αλλά και θέματα οικογενειακά, με κρατούν μακριά. Πιστέψτε με όμως, κάνω τον δικό μου αγώνα για την Ελλάδα και τη Χρυσή Αυγή από το διαδίκτυο και όλες τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, θα ήθελα να με ''γνωρίσετε'' καλύτερα, γιατί είμαι ο υπογράφων Α.Κ.. Το όνομα μου είναι Αλέξανδρος και είμαι χαρούμενος που στα 24 μου βρήκα μια παράταξη - κίνημα που αν μη τι άλλο αγαπά τη πατρίδα μας, τους ήρωες μας και προπαντώς δε ξεχνά την ιστορία μας. Είμαστε ακόμα στην αρχή, ο αγώνας είναι δύσκολος, όμως η μεγάλη φωτιά ανάβει από μια σπίθα.

Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Νίκη, Ζήτω η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Μετα Τιμής,
Α. Κ.

«Γιατί ΔΕΝ Πανηγύρισα Τον Ιούλιο Εκείνο Του 1974»

Θερμά συγχαρητήρια γιατί κάθε μέρα με το έργο σας μας δικαιώνετε που σας ψηφίσαμε. Συνεχίστε τον αγώνα και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Η Ελλάδα μας χρειάζεται για να μη χαθεί όπως πολλοί δυστυχώς το επιδιώκουν.

Είμαι μια προσφυγοπούλα Ελληνίδα της Κύπρου που ζω εδώ και 38 χρόνια στην Ελλάδα. Χαίρομαι που μαθαίνω ότι και στην ιδιαίτερη πατρίδα μου χιλιάδες άνθρωποι σας στηρίζουν.

Τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που πήραμε από τους προγόνους μας και μ΄ αυτά μεγαλώσαμε και τα παιδιά μας.

Ο Θεός να σας δίνει δύναμη.

Μ. Κ.

Επίκαιρη ερώτηση για την χρηματοδότηση των κομμάτων

Δεν ήμουν ψηφοφόρος σας αλλά πραγματικά σας δίνω συγχαρητήρια! Πολλά ακούστηκαν και ακούγονται για εσάς...Προσωπικά εγώ από εδώ και στο εξής θα σας στηρίζω διότι βλέπω πως είστε καθαρά ένας πατριωτικός Ελληνικός λαϊκός σύνδεσμος! Συνεχίστε έτσι και πιστέψτε με, σύντομα το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού θα σας το αναγνωρίσει!

Α. Σ.

Η Τ.Ο. Πάτρας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κοντά στους πυροσβέστες

Καλησπέρα σας,

 Στέλνω σε σας γιατί νιώθω ότι μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε καθώς μόνο με τη Χρυσή Αυγή νιώθω ότι οι αμέτρητοι ήρωές μας που πέθαναν για την Ελλάδα μας θα βρουν μια μέρα τη δικαίωση.

Πέρα απο τα οικονομικά, κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν όλους μας καθημερινά υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά που δείχνουν τι απαράδεκτο κράτος είμαστε μεταπολεμικά και εξηγούν παρα πολλά.  Πρόσφατα έμαθα για συγγενικό μου πρόσωπο το οποίο έπεσε πολεμώντας στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-41 σε κάποιο ύψωμα βορειοδυτικά του Αργυροκάστρου. 'Εψαξα το θέμα και κατάλαβα ότι οι περισσότεροι απο τους ήρωες μας βρίσκονται άταφοι με τα κόκκαλα τους σπαρμένα στην Β. Ήπειρο χωρίς να υπάρχουν τάφοι γι’ αυτά τα παλληκάρια ή είναι θαμμένοι σε πρόχειρα νεκροταφεία που δημιουργήθηκαν μετά τις μάχες.Πραγματικά ανατρίχιασα στην σκέψη ότι τιμώνται από το ανθελληνικό κράτος όλα τα λαμόγια, κουλτουριάρηδες, προοδευτικοί και ο στρατιώτες του 40-41 μένουν χωρίς αναγνώριση.

Απο εσάς ζητώ μονάχα να αναδείξετε το θέμα καθώς ο εντοπισμός, η περισυλλογή και η ταυτοποίηση αν είναι δυνατόν των παιδιών που έπεσαν για μας είναι εθνικό καθήκον όλων μας. Οι νεκροί μας ζητούν δικαίωση.

Β. Σ. - ετών 28