Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 - 01:39

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Πάλι ο Καμίνης με τις εμμονές του… Πάλι ο Καμίνης με τις εμπάθειες του και τα κόμπλεξ του. Ο άνθρωπος εκλέχθηκε παρανόμως, από τις ψήφους των Πακιστανών και νομίζει ότι έχει δικαιοδοσία να παίρνει αποφάσεις για λογαριασμό των Ελλήνων. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι έχει καταστεί ο πιο αντιπαθής και ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος όλων των εποχών, με εξαίρεση τον Αβραμόπουλο, που όμως έκανε τουλάχιστον τους κατοίκους των Αθηνών να γελάνε. Ας γνωρίζει, λοιπόν, αυτός ο «κύριος» ότι η Χρυσή Αυγή θα μοιράσει τρόφιμα, ό, τι και να γίνει. Οπότε ας φορέσει μαύρες μπλερέζες, ας κλάψει, ας χτυπηθεί, αλλά τα τρόφιμα θα μοιραστούν!

Κ.Α.

Κανείς δεν θα σταματήσει την κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής

Καλησπέρα σας. Κανένας στο παρελθόν δεν είχε τα κότσια να κάνει κάτι παρόμοιο, όπως αυτό που κάνατε στα τελωνεία Ευζώνων και Νίκης. Αυτοί οι Σκοπιανοί χρειάζονται ένα καλό μάθημα κάποια στιγμή. Μπράβο για την πρωτοβουλία σας. Τα σέβη μου.

Λ.Ν.

Όχι στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και στο άνοιγμα των καταστημάτων

Αξιότιμε κύριε Μιχαλολιάκο,

Ζω στη Μεγάλη Βρετανία από το 2004. Θεωρώ ότι είμαι πολίτης που αγαπά την γλυκειά μας Πατρίδα, την Ελλάδα.  Αηδιασμένος από τη σαπίλα του πολιτικού συστήματος από το 2009 απέχω από τις εκλογικές διαδικασίες στην πατρίδα μας.

Ομολογώ ότι είχα άγνοια για τις θέσεις τις Χρυσής Αυγής μέχρι της εισόδου σας στη Βουλή λόγω της διαμονής μου στο εξωτερικό αλλά και του μπλόκου των μέσων μαζικής  παραπληροφόρησης' που επιβάλουν σε εσάς προσωπικά αλλά και στα στελέχη του Συνδέσμου η πολιτική αλητεία της νεότερης Ελλάδας .Αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ και γραπτώς και να σας διαμηνύσω ότι όποια στιγμή και αν προκυρηχθούν εκλογές θα ταξιδέψω στην Πατρίδα για να προσφέρω κι εγώ το ελάχιστο στην Πατρίδα μου με ψήφο μου στη Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει το συντομότερο η χώρα μας.

Ο Θεός να ευλογεί το έργο σας και να σας ενδυναμώνει. Καλή λευτεριά!

Ι.Σ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Το καθεστώς των διεφθαρμένων προστατεύει παιδόφιλους και δολοφόνους!

Κλείνουν την ελληνική αμυντική βιομηχανία και απολύουν τους εργαζόμενους προκειμένου να έρθουν ξένοι σύμβουλοι να αποφασίσουν για την αναδιάρθρωσή της, παίρνοντας ως προίκα την ακίνητη περιουσία της, την ώρα που οι τούρκοι κάνουν ασκήσεις απόβασης στη Σάμο εν μέσω ύποπτων πυρκαγιών στο νησί!  Γι άλλη μια φορά -εν καιρώ δημοκρατίας- προδίδεται η χώρα και το ελληνικό έθνος βρίσκεται σε κίνδυνο από τους προδότες πολιτικούς. Τι να το κάνουμε το κράτος αν τελικά επιζήσει, αν δεν υπάρχει ελληνικό έθνος;

Σ.Τ.

Για ποια Ευρώπη επιτέλους θέλουν να θυσιάσουμε την Ελλάδα; - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου