Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 00:28

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Όπου δεν φτάνει το χέρι των συριζαίων, φτάνει το βρωμόχερο του Ρουβίκωνα. Έτσι λοιπόν τα καλόπαιδα βόλταραν στο σχολείο που έχει κάνει κατάληψη για την Μακεδονία στον Γέρακα. Έβαψαν τους τοίχους, τρομοκράτησαν τους μαθητές και τα είπαν με τους καθηγητές. Όλα αυτά για να "φρονιμέψουν" τους εξεγερμένους μαθητές ενάντια στις ανθελληνικές συμφωνίες των συριζαίων. Έτσι λειτουργεί το σύστημα, αν πας με τα νερά τους εισπράττεις "λάικς" και αν πας εναντίον τους έρχονται οι Ρουβικώνες. Δεν θα τους περάσει, οι Έλληνες μαθητές έχουν την ευχή των γονέων τους και δεν θα κάνουν πίσω!

Λεωνίδας Ι.

Τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ: Συνοδεία πολεμικών πλοίων πλέει το «Barbaros»!

Είμαι πολύ περήφανος για σας, τον Αρχηγό σας και για όσα κάνετε με τα πενιχρά μέσα που διαθέτετε. Είμαι περήφανος που σας ψηφίζω από το 2012 και δεν με έχετε απογοητεύσει γιατί είστε συνεπείς σε όλα αυτά που έχετε πει προεκλογικά. Είμαι περήφανος, διότι δεν είστε "πολιτικοί" καριέρας αλλά Έλληνες σαν εμάς που αγωνιούν για τον τόπο τους και το μέλλον των παιδιών τους. Είμαι περήφανος για σας που ακόμα και την ώρα που σας έσερναν σιδεροδέσμιους μπροστά στις κάμερες στεκόσασταν με όρθιο το κεφάλι με αξιοπρέπεια. Ας μας πουν οι ψηφοφόροι του Τσίπρα και του Μητσοτάκη αν είναι περήφανοι που τους ψηφίζουν και ας σιωπήσουν, αν δεν είναι. Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος!

Γιώργος Τ.

Μια απάντηση σε έναν πολιτικάντη

Η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινα και οι υπουργίνες χτενίζονται. Ληστείες και διαρρήξεις σε όλη την Ελλάδα και κατά σύμπτωση όσοι δράστες συλλαμβάνονται είναι αλλοδαποί που έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια. το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Για πιο λόγο οι πολίτες πληρώνουν τους φόρους και την ίδια στιγμή κινδυνεύουμε μέσα στα σπίτια μας; Πού είναι το κράτος που οφείλει βάσει του Συντάγματος να μας προστατεύει και να μας παρέχει ασφάλεια; Πού είναι η Εθνική μας Κυριαρχία όταν ο κάθε ένας μπορεί να περάσει τα σύνορα και με την συνδρομή ΜΚΟ να παραμένει και να απολαμβάνει ιδιαίτερα προκλητικά προνόμια όταν εμείς οι Έλληνες πεινάμε; Αυτό εννοούν όταν μιλάνε γεμάτοι στόμφο περί "δημοκρατίας" και "ανθρώπινων δικαιωμάτων"; Τα δικά μας ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι τόσο σημαντικά όσο των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών; Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας τους στείλουμε στην ανεργία, αυτοί οι πολιτικοί εκτός από γραφικοί είναι άκρως επικίνδυνοι.

Ν.Κ.

Απειλές ξυλοδαρμού των μαθητών του Γέρακα από παρακρατικούς! Σιωπή από ΕΛ.ΑΣ., εισαγγελείς και «δικαιωματάκηδες»