Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 - 01:45

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Με όλη την επίθεση που δεχτήκατε, σας αξίζει ένα τεράστιο μπράβο που κρατηθήκατε και συνεχίσατε να παλεύεται για τα πιστεύω μας.Σαν στημένη παγίδα, σαν σχέδιο που θα κρατούσε βδομάδες εξελισσόντουσαν όλες οι "συνεντεύξεις" σας στα κανάλια ... Σιγά σιγά, με υπομονή σας φέρανε μέχρι το σημείο που και ο πιο Άγιος θα έσπαζε ... Ουδεμία προσπάθεια για αντικειμενική δημοσιογραφία, αποφασισμένοι από την αρχή να σας πολεμήσουν και να σας παρουσιάσουν όπως αυτοί θέλανε, με καμιά πρόθεση να σας ακούσουν πραγματικά. Είστε η μόνη φωνή που ακούγεται μέσα σε μια θορυβώδης αίθουσα, εμείς σας ακούσαμε, και σιγά σιγά θα ανοίξουν τα αυτιά τους και θα ακούσουν και άλλοι, αρκεί να συνεχίσουμε να μιλάμε ... δεν μπορούν να μας σωπάσουν ...
Σας ευχαριστούμε
Γεώργιος Χ.

Ναι, είμαστε περήφανοι Χρυσαυγίτες!

Συναγωνιστές, προτείνω να συνεχιστεί το εμπάργκο στα ΜΜΕ. Η παρουσία των Χρυσαυγιτών στο ίδιο τραπέζι με τους κλέφτες, προδότες, τα τρωκτικά και τους σφουγγοκωλάριούς τους, τους νομιμοποιεί. Μας στεναχωρεί να σας βλέπουμε να υπομένετε επιθέσεις από κάθε προδότη που ξεπουλάει τη πατρίδα και να περιμένετε υπομονετικά να σας δώσει το λόγο κάθε "έγκριτος" δημοσιογράφος.
Ο Sun Tzu γράφει ότι ο συνετός στρατηγός επιλέγει εκείνος το πεδίο της μάχης και δεν δίνει στον αντίπαλο το πλεονέκτημα να τον παρασύρει σε μάχη σε χώρο κι ώρα που δεν έχει επιλέξει.
Ας υπάρχουν παρουσίες μόνο σε προσωπικές συνεντεύξεις. Κάντε την ιστοσελίδα και την εφημερίδα πηγή πληροφοριών κι αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους. Δεν χρειάζεστε στα κανάλια είστε στη καρδιά μας.
Ιωάννης Β.

Τα ορφανά του Τσαουσέσκου υβρίζουν και προκαλούν

 

Παιδιά συγχαρητήρια! Παραμείνετε έτσι. Παραμείνετε Έλληνες. Δείξτε σε όλους τι σημαίνει τιμή. Τι σημαίνει εθνικός ύμνος, τι σημαίνει ελληνική σημαία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα δακρυσμένα μάτια των ελληνόπουλων την 25η Μαρτίου στην Καλλιθέα, όταν ακυρώθηκε η παρέλαση τους! Προχωρήστε έτσι όπως είστε. Αμόλυντοι κ αγνοί. Ξέρω ότι οι πειρασμοί είναι πολλοί. Ξέρω όμως ότι δεν θα προδώσετε.
Σας στηρίζουμε όλοι εμείς που δεν είμαστε διαπλεκομενοι. Όλοι εμείς που έχουμε αηδιάσει από την πολιτική μπόχα. Και δεν είμαστε λίγοι. Τόλμησα δειλά δειλά   ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Που εργάζομαι ΝΑ πω ότι ΘΑ σας ψηφίσω .. και τότε άκουσα «και γω, και γω δαγκωτό, και γω». Δεν φοβάμαι πια και δεν το κρύβω ότι ψήφισα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είναι το κόμμα που με εκφράζει. Δεν ντρέπομαι γι αυτό αλλά είμαι περήφανη που το ξεκίνησαν μια χούφτα ΕΛΛΗΝΕΣ που τώρα είναι χιλιάδες. Έλληνες που νιώθουν τιμή που λέγονται έτσι. Έλληνες που νιώθουν ρίγος στο άκουσμα του εθνικού ύμνου.
Συγχαρητήρια και πάλι.
Α.Ε.

Αντιπρόεδρο Βουλής δικαιούται η Χρυσή Αυγή - Οι λοιποί πανικοβάλλονται...

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τα ποσοστά σας και να ευχηθώ και στους 18 βουλευτές σας καλή επιτυχία στο κοινοβούλιο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Κανέλη, η οποία με κατέταξε στο εκφασισμένο τμήμα το οποίο έκανε συνειδητή ναζιστική επιλογή ψηφίζοντάς σας και δε σας κρύβω ότι μ αρέσει που συνεχίζουν να πιπιλάνε την ίδια καραμέλα, μεταξύ πολλών άλλων βέβαια, γιατί αυτό σημαίνει ότι σας φοβούνται . Βέβαια κανείς δεν είπε φασίστρια την κα Κανέλη, η οποία είπε σε πρωινό του ΑΝΤ1'' Τους μενσεβίκους όταν έπρεπε τους έσφαξα και όταν έρθει η ώρα θα σφάξω κι εσένα'' και ο κος Παπαδάκης εν μέσω κρίσεως δεοντολογίας τι έκανε, συνέβαλε στην οχλαγωγία για να περάσει το σχόλιο-απειλή αθόρυβα. Κανείς δεν είπε φασίστα τον κο Λοβέρδο ο οποίος σε εκπομπή του MEGA είπε ότι όποιος πει κάτι κακό για την πολιτική του κου Παπανδρέου θα γίνει μακελειό.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους τόσο αυτούς που συνέδραμαν στις δηλώσεις της κας Κανέλη, την επομένη των εκλογών, όσο και τους υπόλοιπους Των άλλων Καναλιών   ΓΙΑ τη στάση τους απέναντί σας, βλέπε πρωινό ΑΝΤ1 οι καλεσμένοι είπαν ότι αν ήταν εδώ η Χρυσή Αυγή δε θα ήμασταν εμείς και ο κος Παπαδάκης απάντησε αν ήταν εδώ η Χ.Α. δε θα έκανα εγώ εκπομπή.

Αυτό και όλη η αντιμετώπιση που σας επεφύλασσαν εδώ και ενάμιση μήνα εμένα προσωπικά με οδηγεί σε ένα πολύ απλό συμπέρασμα, οι δημοσιογραφίσκοι οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία στερούνται δεοντολογίας και επαγγελματισμού και οι ψευτοπολιτικοί που τους νοιάζει μόνο η καρέκλα που θα εναποθέσουν τα οπίσθια τους σε βάρος της πατρίδας, απαρτίζουν στο μεγαλύτερο του ποσοστό το λεγόμενο «σύστημα». Άρα το συμπέρασμα μου είναι το εξής το σύστημα επιτίθεται ανηλεώς στη Χ.Α. όσο σε κανέναν άλλο, άρα το σύστημα φοβάται τη Χ.Α. και γιατί συμβαίνει αυτό? Γιατί φυσικά η Χ.Α. μπορεί να πλήξει το σύστημα, το σύστημα που μας έφερε εδώ που μας έφερε άρα θέλω και είναι απαραίτητη η παρουσία της Χ.Α. στο κοινοβούλιο.

Όσον αφορά τους συμπολίτες μου οι οποίοι έβγαλαν πρώτο το κόμμα του οποίου ο αρχηγός πέρσι ήταν κατά του μνημονίου και φέτος υπέρ, επαγγελματίας στις πολιτικές κωλοτούμπες δύο χρόνια τώρα σχεδόν, χάριν προσωπικής προώθησης και προβολής, και ξύπνησαν ευτυχισμένοι σήμερα το πρωί σίγουροι ότι η ψήφος τους θα τους σώσει δεν έχω να πω πολλά, από τη μία τους λυπάμαι και από την άλλη ξέρω ότι αν κάνουν παράπονα αύριο για το κυβερνών κόμμα θα τους πω τα παράπονα τους να τα εκφράσουν στον καθρέφτη τους.

Θέλω να πω ότι εγώ προσωπικά έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου για ένα καλύτερο αύριο στο λαϊκό κίνημα Χρυσή Αυγή. Πρώτη φορά στη ζωή μου κατάφερε ένας πολιτικός σχηματισμός να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου όσο ο δικός σας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας καλή αρχή στο κοινοβούλιο.

Με εκτίμηση
Κ. Γεώργιος, Υμηττός

Το “τεκμήριο” της μαύρης μπλούζας

Μπράβο! Το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή μας! Να είστε αμείλικτοι στη Βουλή! Να γράψετε ιστορία εκεί μέσα που οι προδότες έκαναν τον τάφο της ελληνικής ιστορίας. Να κάνετε ότι μπορείτε για να δικαιώσετε όλο τον ελληνικό λαό ... Είμαστε δίπλα σας. Και σε ότι αφορά την κυρία Κανέλη, εκφασισμένο είναι το κόμμα της που είναι μια σέκτα ανθελλήνων ψευτοδιεθνιστών στο όνομα ενός προλεταριάτου χωρίς σύνορα. Εκφασισμένοι δεν είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, αλλά η ίδια που δεν αποδέχεται και δεν σέβεται το εκλογικό αποτέλεσμα, βρίζοντας μισό εκατομμύριο Έλληνες ψηφοφόρους.  Θέλω να δώ τα μούτρα της όταν θα ανεβαίνουν στο βήμα της Βουλής τα πρωτοπαλίκαρα της Χ.Α. και θα στήνουν πολιτικό μπλόκο για τα εθνικά μας θέματα .

Ανυπομονώ να βάλετε σε τάξη αυτά τα υποκείμενα και, αφού δεν σέβονται την πατρίδα, να τους κάνετε να τρέμουν εσάς που τη βάζετε πάνω από όλα!

Καλή Δύναμη!
Βασιλική

Όταν δεν υπάρχει Εθνική ηγεσία...

Μια ακόμη φορά, τα σαπιοκάναλα τρομοκράτησαν την αθώα και αδαή πλευρά του ελληνικού λαού που η μόνη πρόσβαση στην ενημέρωση είναι τα προπαγανδιστικά δελτία ειδήσεων. Ζήσαμε μέχρι και την ανάσταση του πασοκ, που εξαιτίας του υποθηκεύσαμε την χώρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και απωλέσαμε την εθνική μας κυριαρχία! Συρθήκαμε δυο μήνες σε προεκλογικές περιόδους για να ζήσουμε και πάλι το ίδιο σενάριο, συγκυβέρνηση ΝουΔούλας-Πανελλήνιο ΣΟΚ! Τα τοκογλυφικά κοράκια ανέπνευσαν με ανακούφιση και τρίβουν τα χέρια τους για την "σωστή", όπως λένε απόφαση των Ελλήνων!

Να τους ενημερώσουμε όμως πως το παιχνίδι τώρα αρχίζει! Η Χρυσή Αυγή βγήκε πιο ενισχυμένη από τις πρώτες εκλογές, για να δώσει την απάντηση σε όσους λέγανε τόσο καιρό ότι ήταν τυχαίο γεγονός το ποσοστό της 6ης Μαΐου. Οι Έλληνες άρχισαν να ξυπνάνε, βέβαια υπάρχει πολύς ακόμη δρόμος μπροστά για να ξυπνήσει και ο τελευταίος Έλληνας και να δεί την αλήθεια κατάματα.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι λίγοι και οι εκλεκτοί κάνουν την διαφορά! Για αυτό σε αυτόν τον αγώνα Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής αυγής θα είμαστε δίπλα σας και θα σας στηρίζουμε μέσα και έξω από την βουλή. Ο δρόμος είναι δύσκολος και η ανηφόρα μεγάλη αλλά, ως γνωστόν, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Δεν εφησυχάζουμε, γιατί όπως έλεγε και ο Θουκυδίδης, ή θα είμαστε ελεύθεροι ή ήσυχοι, η επιλογή όσων στηρίξαμε συνειδητά και θα στηρίζουμε από εδώ και πέρα Χρυσή Αυγή γνωστή!

Χαρά, εκπαιδευτικός.

Παραλήρημα Παπαδάκη κατά Χρυσής Αυγής

Παίρνω θάρρος ΤΟ ΝΑ γράψω αυτήν την επιστολή καθώς οφείλω ΝΑ συγχαρώ τους εκπροσώπους Της   Ελληνικής Εθνικιστικής φωνής ΓΙΑ την εκλογή τους και πιστεύω πως ΜΕ τη μαχητικότητά τους κρατήσουν ισχυρό ΘΑ ΤΟ Εθνικό Φρόνημα και εντός Βουλής. Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι μία μεγάλη νίκη κόντρα σε όλη την προπαγάνδα που δέχτηκε συντονισμένα από τα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ» ΜΜΕ, που ξαφνικά και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου άρχισαν να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή επιδιώκοντας και ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου να αποδυναμώσουν και να αμαυρώσουν την εικόνα της στα μάτια των Ελλήνων. ΣΤΗΝ συντριπτική πλειονότητα Των συνεντεύξεων  Που παραχώρησαν ΤΑ μέλη Χρυσής Αυγής δέχονταν Ερωτήσεις Καθαρά αποπροσανατολιστικού χαρακτήρος ΜΕ μοναδική επιδίωξη ΝΑ κατευθύνουν την κοινή γνώμη προς τις γνωστές παρατάξεις, που τόσα χρόνια φρόντισαν να διογκώσουν το εθνικό χρέος υπηρετώντας προσωπικά και διεθνή συμφέροντα αδιαφορώντας για το λαό.

 

Ωστόσο αυτή τη φορά η αποστολή τους απέτυχε διότι οι Έλληνες δεν περίμεναν τα ΜΜΕ για να γνωρίσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά γνώρισαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής όταν τα είδαν στις γειτονιές τους να ανταποκρίνονται άμεσα στα προβλήματα του δοκιμαζόμενου Έλληνα να τον στηρίζουν εκεί όπου ήταν έτοιμος να καταρρεύσει. Αυτή είναι και η διαφορά των ανθρώπων της Χρυσής Αυγής με τους «Κυρίους και Κυρίες» των υπόλοιπων κομμάτων που απαρτίζουν τη Βουλή, ότι είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που αφουγκράζονται τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ανησυχίες του Ελληνικού λάου και δεν κρύβονται στις πλούσιες κατοικίες τους και πίσω ΑΠΌ ΤΑ βουλευτικά προνόμια τους   κρατώντας ΣΕ λέξης απόσταση τον λαό Που τον θυμούνται όταν πλησιάζουν ΜΟΝΟ ΟΙ εκλογές.

Τέλειωσαν όμως τα ψέματα ο λαός δεν εξαπατάται πάρα το αίσθημα της ανασφάλειας και της φοβίας που οι Ευρωπαίοι πολιτικοί «ηγέτες» σε συνεργασία (φυσικά) με τους «Έλληνες» πολιτικούς του μνημονίου και των Ελληνικών (και όχι μόνο) ΜΜΕ φρόντισαν στοχευμένα να καλλιεργήσουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Πάραυτα η Χρυσή Αυγή παρέμεινε ισχυρή κρατώντας συσπειρωμένους τους ψηφοφόρους της στα ίδια επίπεδα με της 6ης Μαΐου. ΓΙΑ αυτό και αξίζει Συγχαρητήρια Η. ΝΙΚΗ γιατί αυτή επετεύχθη μέσα   ΑΠΌ έναν ΑΓΩΝΑ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΟΛΩΝ εκείνων Που φοβόντουσαν ότι Χρυσή Αυγή Η. αφυπνίζοντας ΤΟ λαό ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ βλάψει τους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια! Δεν είστε μόνοι,   είμαστε στο πλευρό σας.

Με τιμή και σεβασμό,
Ι.Α.