Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 - 00:39

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τα ΜΜΕ μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Σε γνωστό καθεστωτικό μέσο, αναφερόμενος ο δημοσιογράφος σχετικά με την επίσκεψη του Αλέξη στο Καστελόριζο είπε πως "ο πρωθυπουργός θα δώσει αυστηρό μήνυμα προς τους τούρκους, σε χαμηλούς τόνους"! Μα καλά είμαστε σοβαροί; Γελάνε και τα τσιμέντα! Ποιο αυστηρό μήνυμα σε χαμηλούς τόνους δηλαδή; "Αγαπημένε μου Ερντογάν, μην προκαλείς την χώρα;" Ένας ηγέτης πουλημένα τομάρια ή δίνει μήνυμα στην τουρκία ή δεν δίνει. Δεν έχει ούτε τόνους, ούτε αυστηρότητα ούτε χαλαρότητα. Όταν μας προκαλούν, δεν οφείλουμε απλά να απαντήσουμε οφείλουμε να σταθούμε άξιοι των καιρών και των προγόνων μας που θυσιάστηκαν στον βωμό της Πατρίδας για να παραμείνει αυτός ο τόπος ελληνικός. Οι υπόλοιποι που σκλαβώθηκαν, δεν αξίζει να τους αναφέρω, γιατί όλοι οι πολιτικοί των τελευταίων 40 και ετών είναι ανίκανοι να κρατήσουν την Ελλάδα ελληνική, πολλώ δε μάλλον να πάρουν πίσω τα κατεκτημένα μας εδάφη, τα σπίτια, τα χωριά και τις πόλεις των παππούδων και των προπαππούδων μας.

Χαράλαμπος Θ.

Οι αμερικανοσιωνιστές δεν στηρίζουν την Ελλάδα, στηρίζουν όμως τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Tα συντρόφια του Τσίπρα, το τιμημένο (εδώ γελάμε) ΚΚΕ πρέπει να έχουν κάψει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα. Πήγαν λέει φοιτητές από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (επιρροής ΚΚΕ) να κατεβάσουν το άγαλμα του Τρούμαν, και είδαμε τον κάθε πικραμένο να σπεύδει να δικαιολογήσει αυτή τους την ενέργεια, επειδή ο Τρούμαν έριξε τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία. Ρε παιδιά, η Ιαπωνία δεν ήταν στο Β΄ Π.Π. με την Γερμανία σύμμαχοι; Ξαφνικά το ΚΚΕ έγινε υποστηρικτής των Ναζί; Επίσης ο Τρούμαν, έστειλε οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα και έτσι αποτράπηκε η Ελλάδα να γίνει προτεκτοράτο της Σοβιετικής Ένωσης. Τώρα βέβαια που γίναμε Σοβιετία με τον Αλέξη μπροστάρη δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το άγαλμα σωστά; Αλλά το ζουμί είναι αλλού, η κίνηση αυτή ήταν μια προσπάθεια να εναντιωθεί το ΚΚΕ στις Η.Π.Α. και στους βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν στην Συρία και γι΄ αυτό αποφάσισαν να κατεβάσουν το άγαλμα. Βέβαια, τους έχει ενημερώσει κάποιος ότι ο Ασάντ δεν έχει καμία σχέση με κομμουνιστικές ιδεοληψίες; Κατά τα άλλα μια ωραία ατμόσφαιρα στον Περισσό, που, μεταξύ μας, οι θαμώνες του δεν έχουν και πολλές διαφορές από θαμώνες ψυχιατρείου πάσχοντες από διασχιστική διαταραχή ταυτότητας.

Στέλιος Σ.

Καμαρώστε τους... πατριώτες Σύριζα-ΑΝΕΛ: “Σαχλαμάρα να σηκώνεις την Ελληνική Σημαία μπροστά στον Τούρκο”!

Λένε πως αυτοί που υψώσαν τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες είναι πατριδοκάπηλοι και επικίνδυνοι και ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας που ονειρεύεται πόλεμο. Σοβαρά; Δηλαδή εγώ αν υψώσω την Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι μου, είμαι πατριδοκάπηλη; Αν υψώσω την Ελληνική Σημαία στο λιμάνι του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης και σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό έδαφος είμαι επικίνδυνη; Είμαστε με τα καλά μας; Από πότε απαγορεύεται σε Ελληνικό έδαφος να υψώσεις την γαλανόλευκη; Ή μήπως σας πείραξαν τα χρώματα και προτιμάτε την κόκκινη σημαία με την ημισέληνο προδότες και τουρκοπροσκυνημένοι;

Θ. Κ.

Ιδού η «ανάπτυξη» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Σε ένα μήνα εκτινάχθηκαν κατά 2 δισ. στα ληξιπρόθεσμα χρέη!