Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 - 01:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Αν είναι δυνατόν όλοι εμείς οι Έλληνες να στενάζουμε από την φορολογία και τα χαράτσια και οι κύριοι βουλευτάδες να είναι αφορολόγητοι, όπως τα φιλαράκια τους οι λαθρομετανάστες. Είναι τουλάχιστον σκανδαλώδης η όλη υπόθεση και ακόμα πιο σκανδαλώδες ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής δεν έπαιξε σε ΚΑΝΕΝΑ από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ. Οι άνθρωποι δεν τηρούν καν τα προσχήματα. Όμως ο Λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο και θα τους στείλει όλους μαζί συντόμως στον αγύριστο!

Κ.Α.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Αφορολόγητοι οι βουλευτές! - ΒΙΝΤΕΟ και ντοκουμέντα

Το απόγευμα που μας πέρασε κατέβηκα στην πλατεία Βικτωρίας για κάποια δουλειά και πραγματικά ''σκιάχτηκα''. Οι μελαμψοί και οι μαύροι αποτελούν την πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής, για να μην πω σχεδόν την αποκλειστικότητα, οι οποίοι στρογγυλοκάθονται στα σκαλιά και τα πεζοδρόμια των πολυκατοικιών, όπως καθόντουσαν στις αυλές και τους χωματόδρομους των χωριών τους, εκεί στα βάθη της Αφρικής και της Ασίας. Τα δε πεζοδρόμια μπροστά τους μέσα στο σκουπίδι και τη βρώμα! Κρατούν στα χέρια τους μπύρες και μιλούν φωναχτά στη βάρβαρη γλώσσα τους και κοιτούν τους απορημένους Έλληνες με ύφος κατακτητών. Εντυπωσιακή δε η παντελής απουσία των αδέσποτων ζώων. Σημειωτέον πως το μικρό κατοικίδιο που κρατούσα αγκαλιά το κοίταζαν έντονα, περίεργα θα'λεγα, λες και ήθελαν να το φάνε με τα μάτια. Στους τοίχους των σπιτιών κυριαρχούν σφραγίδες με ''αντιρατσιστικά'' μηνύματα όπως: ''έχουμε οργή για τους ρατσιστές'' (φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης)! Ένοιωσα ξένη και ανεπιθύμητη στην ίδια μου την πατρίδα και δη στην καρδιά του κέντρου της!!! Και αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να υπάρχει νοήμων Έλληνας που να αδιαφορεί ή ακόμα περισσότερο, να επικροτεί αυτήν την κατάντια για την Ελλάδα και να επιδοκιμάζει το μεσαίωνα, την εγκληματικότητα και την ασχήμια που κουβαλούν οι τριτοκοσμικοί μουσουλμάνοι ΛΑΘΡΟμετανάστες στην Ελλάδα;... Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!...

Μ.Γ.Πολιτικός επιστήμων

Παρουσίαση των νέων εκδόσεων του μορφωτικού ιδρύματος “ΑΙΓΙΣ” - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Σε όλους αυτούς τους προδότες που θέλουν να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας, απαντάμε ότι οι θυσίες των Ελλήνων Μακεδονομάχων και του ήρωα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
δεν θα ξεχαστούν και ούτε θα θεωρηθούν ουτοπικές! Είμαστε οι συνεχιστές της Ελληνικής Ιστορίας, οι θεματοφύλακες των εθνικών ιδανικών και αυτοί που είμαστε ακλόνητα πιστοί στη διαιώνιση της ελληνικής φυλής χωρίς αλλόφυλες προσμίξεις!  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Λ.Ν.

Ασπρόπυργος: Διαμαρτυρία ενάντια σε σκοπιανή εταιρεία και μοτοπορεία - ΒΙΝΤΕΟ

Μπράβο στη Χ.Α. που έφερε επιτέλους το θέμα στη βουλή σχετικά με τον νόμο Ραγκούση. Θα πρέπει τώρα άμεσα η Χ.Α. να διεκδικήσει δικαστικά τόσο την επανάληψη των δημοτικών εκλογών όσο και την ακύρωση της ελληνικής ιθαγένειας όσων αλλοδαπών την απέκτησαν βάσει του συγκεκριμένου νόμου(κάπου διάβασα ότι βάσει του συγκεκριμένου νόμου πάνω από 20.000 αλλοδαποί απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια. Η ζημιά δηλαδή είναι ήδη μεγάλη). Η δικαστική διεκδίκηση είμαι σίγουρος ότι θα στεφθεί από επιτυχία αφού ο λαθρονόμος Ραγκούση κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ. Τώρα πρέπει να συμβεί αυτό.

Φιλικά Η.Π.