Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 00:26

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Οι πασοκονεοδημοκράτες αντί να το βουλώσουν που σχεδόν εξαφάνισαν την ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου καταργώντας το "εμπόλεμο" με την Αλβανία και ανοίγοντας τα σύνορα, μιλούν με ασέβεια για τον Κατσίφα, έναν Έλληνα που έζησε και πέθανε ελεύθερος! Το "ελεύθερος" προφανώς και είναι άγνωστη λέξη για τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες, όπως άγνωστη λέξη είναι και για τους κιτρινιάρηδες δημοσιογραφίσκους που λερώνουν την μνήμη του με τα σχόλια και τις "κρίσεις" τους. Ας καταλάβουν οι πατριώτες του ευρώ ότι προς πείσμα των καιρών υπάρχει ακόμα Ελλάδα και Έλληνες που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τα πάντα για την Πατρίδα. Ζήτω η Ελλάς!

Χ.Ι.

Η. Κασιδιάρης: “Στην φυλακή Βορίδης και Σιαλμάς για την απάτη των αρθροσκοπήσεων” - ΒΙΝΤΕΟ

Η Συρία έβγαλε βίντεο που δείχνει την ανοικοδόμηση του Χαλεπίου από τους κατοίκους. Όλα κυλούν σε ρυθμούς κανονικούς στις περισσότερες περιοχές της Συρίας και εμείς εδώ ακόμα υποδεχόμαστε "πρόσφυγες"! Μεγάλη η μπίζνα για τους δουλέμπορους που δεν έχει τέλος και εμείς αγωνιούμε για το ποιος θα είναι ο επόμενος από μας που θα δεχθεί εγκληματική επίθεση από τους τζιχαντιστές που διέφυγαν από την Συρία και έχουν εγκατασταθεί εδώ. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι οι πολιτικοί που κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία ζουν στα πέριξ των Αθηνών αποφασίζουν και διατάσσουν την δημιουργία ανοιχτών δομών φιλοξενίας μέσα στις πόλεις. με την μορφή ενοικίασης διαμερισμάτων ή κάνοντας τα στραβά μάτια σε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων! Δεν πάει άλλο, Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κώστας Τ.

Εκδήλωση για τον «κατακτητή της Μακεδονίας» κάνει στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης το τουρκικό προξενείο!

Μειώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές από τους συριζαίους που μας έχουν ταράξει στους φόρους. Η βενζίνη έχει φτάσει τα 2 ευρώ στα νησιά μας, έχουν φορολογήσει όλα τα βασικά είδη διαβίωσης, η ανεργία είναι στο 50% και δεν υπάρχει καμία προοπτική για το μέλλον. Αυτή είναι η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Και τι κάνουν αυτοί για να καταπολεμήσουν όλα αυτά τα προβλήματα; Διώχνουν τους νέους Έλληνες στο εξωτερικό, φορολογούν τις γεννήσεις με τεκμήρια διαβίωσης και "ενσωματώνουν" αλλογενείς, προσφέροντάς τους γη και ύδωρ για να προσφέρουν το απολύτως τίποτα πέρα από την ψήφο τους όταν αντισυνταγματικά "ελληνοποιηθούν". Δεν τους ψηφίζει ο κόσμος; Φτιάχνουν έναν καινούργιο κόσμο. Σάπιοι μέχρι το κόκκαλο και επικίνδυνοι όσο δεν πάει. Μόνη λύση η στήριξη στην Χρυσή Αυγή!

Αμαλία Κ.

Παπακώστα, υφυπουργός Προ.Πο διορισμένη από τον Καμμένο: Να αυτοπροστατευθούν οι αστυνομικοί από τους χαϊδεμένους παρακρατικούς μας!