Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - 01:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις εδώ και σαράντα χρόνια χαϊδεύουν τους αριστερούς  τρομοκράτες. Επίσης, επέτρεψαν με δική τους ευθύνη να δημιουργηθεί το ιδιότυπο «άβατο» της επιβολής του νόμου στα Εξάρχεια. Οι αποφυλακίσεις κακοποιών με βαρύτατο ποινικό μητρώο, με το νόμο Παρασκευόπουλου, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, με κατακόρυφη αύξηση των ενόπλων ληστειών κατά την περίοδο των εορτών. Είναι γνωστή επίσης και η συνεργασία των αριστερών τρομοκρατών με το κοινό έγκλημα. Πλέον δεν διστάζουν να πυροβολούν κατά στατικών στόχων της Αστυνομίας δίνοντας την εικόνα μιας χώρας με ανύπαρκτη δημόσια τάξη. Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση να αντιμετωπισθεί η τρομοκρατία μιας και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, μιας που υπάρχουν ένοχα μυστικά που καίνε όλα τα κόμματα της βουλής, πλην της Χρυσής Αυγής. Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα, που δεν είναι άλλο από την εφαρμογή του νόμου προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σ.Π.

Τα... χαρτιά της Ρούπα, η προπαγάνδα του καθεστώτος και οι πραγματικοί στόχοι της ερυθρής τρομοκρατίας

Αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας η δημιουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων λέει ο βουλευτής Ξάνθης, ο αυτοαποκαλούμενος και ως «τούρκος της Θράκης». Αφού ο εν λόγω βουλευτής ελληνικού κόμματος, Ζεϊμπέκ, δηλώνει τούρκος να του αφαιρεθεί η βουλευτική του ιδιότητα (γιατί την Ελληνική Βουλή την αποτελούν μόνο Έλληνες) και να απελαθεί στην χώρα του, την Τουρκία. Όπως άλλωστε λέει και η Χρυσή Αυγή, η οποία δίνει ηρωικό αγώνα για την προστασία των Ελλήνων της Θράκης που με το ζόρι το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής τους ονομάζει τούρκους.

Γ.Τ.

Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους 23 Ιταλούς νεκρούς Συναγωνιστές, θύματα της αριστερής τρομοκρατίας στην Ρώμη - Φωτογραφίες

Πόση ντροπή και εξευτελισμός ακόμα. Δημόσιος υπάλληλος του κέντρου υποδοχής αστέγων έδιωξε άστεγους, δηλώνοντας ασθένεια καταδικάζοντας τους στο ψύχος που επικρατεί στην Αττική. Άραγε ο δήμαρχος Αθηναίων θα απολογηθεί για την εγκληματική αμέλεια των υπηρεσιών του; Θα κινηθεί ο εισαγγελέας, γιατί υπήρξε κίνδυνος σε ανθρώπινες ζωές, από εγκληματική αμέλεια υπευθύνων; Έχει πάψει να υφίσταται κράτος σε κάθε πτυχή του δημόσιου βίου. Μονόδρομος η Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος και να δει η Ελλάδα προκοπή.

Π.Λ.

Συναγερμός στην Ευρώπη: Οι δολοφόνοι τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους επιστρέφουν στα Βαλκάνια!