Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 - 01:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Με έκπληξη σήμερα το πρωί είδα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου προσκεκλημένο τον Κωνσταντίνου. Τον «κύριο» που βλέπουμε πάντοτε σε όλες τις εκδηλώσεις όπως π.χ. έξω από το κτίριο της Μαρφίν με σακίδιο στην πλάτη, ο οποίος είναι αγνώστου προελεύσεως και επαγγέλματος δημοτικού συμβούλου, γνωστού ακροαριστερού κόμματος του 0,2%, να υποστηρίζει και να δικαιολογεί τους ληστές και διαρρήκτες που φέρουν όπλα γιατί τάχα η εργοδοσία ή το αφεντικό τους απέλυσαν ή δεν έχουν να φάνε. Ντροπή και κρίμα για τον ΣΚΑΪ που φιλοξενεί ή υποχρεώνεται να φιλοξενεί κάτι τέτοιου είδους άτομα σε μια πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του και να μην φιλοξενεί εκπροσώπους του τρίτου πολιτικού κόμματος.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία, Κ.Κ. - Πλοίαρχος Π.Ν (ε.α)

Αδιαφορεί η ανθελληνική κυβέρνηση για το γκρέμισμα των σπιτιών των Ομογενών στην Χειμάρρα! Η Χρυσή Αυγή είχε φέρει πριν 15 μέρες το θέμα στην Βουλή

Λύσσαξαν τα τρόλς και οι ανθέλληνες στις ιστοσελίδες με την πατριωτική κίνηση των Χρυσαυγιτών στο να μην κρατήσει την Ελληνική Σημαία η αλβανίδα της Σαντορίνης. Όταν την 28η Οκτωβρίου 1940 και καθ' όλην την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου η Αλβανία ήταν ΕΧΘΡΟΣ της Ελλάδας. Δυστυχώς πάλι ΜΟΝΟ για την Χρυσή Αυγή υπήρξε κινητοποίηση για δικογραφία, εν αντιθέσει βεβαίως βεβαίως με Ρουβίκωνες και αναρχικούς που δεν υπάρχει καμία δικογραφία για ό,τι και να κάνουν. Καλή συνέχεια στην Χρυσή Αυγή. Παραμένουμε δίπλα σας.

Α.Κ.

Παρακρατικοί πήγαν να κάψουν ζωντανή γυναίκα μέσα στο κέντρο των Αθηνών! Πάλι καμία σύλληψη - ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μια καταδίκη για το κλεφτοΠΑΣΟΚ, αλλά εντάξει αυτοί μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι, καμία δίωξη του ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση. Μόνο η Χρυσή Αυγή διώκεται και το αστείο της υπόθεσης είναι πως η Χρυσή Αυγή ούτε έκλεψε, ούτε ναρκωτικά διακίνησε ούτε χρωστάει στις τράπεζες τα μύρια όσα, η Χρυσή Αυγή διώκεται γιατί; Γιατί είπε την αλήθεια και αυτό τους πόνεσε πιο πολύ και από το πιο μεγάλο τους λαμόγιο.

Κώστας

Άλλη μια καταδίκη για την εγκληματική οργάνωση κλεφτοΠαΣοΚ: Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά για τα εξοπλιστικά ο Τσοχατζόπουλος και η συμμορία του