Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012 - 01:25

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Καλημέρα Συν-Αγωνιστές,

Πρώτα απ'όλα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που συνεχίζετε (όπως βέβαια πάντα κάνατε όλα αυτά τα χρόνια) να τιμάτε τους Ήρωες και τις Ηρωικές περιοχές μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Πατρίδας μας. Κύπρος,Δερβενάκια, Αγχίαλος μόνο τις τελευταίες μέρες και πολλά ακόμα μέρη όπου η Χρυσή Αυγή δίνει το παρόν και καταθέτει φόρο τιμής. Κάποτε, θα έρθει η ώρα να τιμήσουμε και τις περιοχές που παραμένουν υπό εχθρική κατοχή.

Στη συνέχεια, θα ήθελα να σταθώ στο συμβάν που έλαβε χώρα μεταξύ του μεγάλου αγωνιστή όπως ξεκάθαρα διαφαίνεται βουλευτή Κορινθίας κ. Μπούκουρα και του δημάρχουν Κορίνθου. Είναι ξεκάθαρο σε όλους, όπως γράφει κι ένας τίτλος στην ιστοσελίδα μας, έχουν ''αρρωστήσει'' με την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής. Καταλάβετε το λοιπόν κύριοι και κυρίες, είμαστε πλέον εδώ, δίνουμε το παρον παντού, σε κάθε περιοχή, σε κάθε οικισμό. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα δίπλα στους πολίτες.

Τιμά όλους ανεξαιρέτως τους πεσόντες για το Έθνος και δεν συμμετέχει κατ'επιλογήν όπου μυρίζεται δημοφιλία. Επίσης, όπως είπε και ο Αρχηγός σε μια ομιλία του και πράγματι αληθεύει τόσο πολύ, οι Χρυσαυγίτες, βουλευτές και μη, είναι οι μόνοι οι οποίοι μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα στους πολίτες κάθε περιοχής, χωρίς το φόβο να τους προπηλακίσουν! Αντιθέτως, τους χειροκροτούν. Γι’ αυτό λοιπόν, καλό θα ήταν οι βουλευτές ή οι δήμαρχοι των κομμάτων συνεργασίας να μη συνεχίζουν να προκαλούν.

Καλή συνέχεια και κουράγιο σε όλους τους Συν-Αγωνιστές, βουλευτές και μη, της Χρυσής Αυγής. Το ξέρετε καλύτερα, ''Εμπρός, πάντα Εμπρός, μια νέας δόξας ανατέλλει ο καιρός''.

Μετα Τιμής,

Α. Κ.

Άνθρακες ο θησαυρός για την στρατιωτική θητεία

Καταρχάς να εκφράσω τα θερμότατά μου συγχαρητήρια για το εξαίρετο καθημερινό έργο (κοινωνικό & όχι μόνο ) που επιτελείτε, το οποίο είναι σαφώς αναγνωρισμένο & αποδεδειγμένο έχοντας ως αποτέλεσμα μια συνεχή ανοδική πορεία.

Επιπλέον αξίζει να επισημάνω ότι μέσα από εσάς, η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών απέκτησε δύναμη, καθώς ζούμε δυστυχώς στην εποχή που ο Έλληνας τον οποίο χαρακτηρίζει ο Ελληνοκεντρισμός έρχεται αντιμέτωπος με έναν ακήρυκτο πόλεμο λογοκρισίας και στέρησης ελευθερίας λόγου, με αυτούς που πάσχουν από βαριά ιστορική '' αμνησία '' και αυτό μόνο ως θλιβερό μπορεί να χαρακτηρισθεί. Για τον λόγο του ότι ο πατριωτισμός μας είναι στάση ζωής, μένουμε πιστοί στην Εθνική Ιδεολογική – Πολιτισμική μας ταυτότητα.

Το μεγαλείο του παρελθόντος, τα επιτεύγματα του παρόντος και η αισιοδοξία για το μέλλον σε συνδυασμό με το αίσθημα ασφάλειας και ελπίδας που προσδίδετε, θα επιφέρει σύντομα και τα ανάλογα αποτελέσματα που επιθυμεί ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ που σέβεται τον εαυτό του, την πατρίδα του, τους προγόνους του, την ιστορία του.

 Είμαστε μαζί σας.

Με εκτίμηση

Όλγα Τ. - Φοιτήτρια Ψυχολογίας

Η Χρυσή Αυγή παρούσα στις κατασβέσεις πυρκαγιών

Αδέρφια, σας στέλνω για ακόμα μία φορά τα συγχαρητήρια μου.

Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελπίδα της Ελλάδας μας. Μίας Ελλάδας  που κάποιοι "εθνοπατέρες" και "εργατοπατέρες" καθώς και "ήρωες" πολιτικοί και δημοσιογράφοι την έφτασαν εδώ που την έφτασαν.

Φορώ τη μπλούζα της Χρυσής Αυγής και νιώθω ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Κάποιοι συμπολίτες μου με φωνάζουν φασίστα, αλλά ο φασίστας είναι ο ίδιος τους ο εαυτός, διότι με την ψήφο τους στους δικτάτορες της πτώχευσης, ανάγκασαν εμένα και άλλους τόσους σαν και εμένα να ζούμε στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και της ξεφτίλας. Με φωνάζουν δολοφόνο αλλά αλήθεια ποιος πραγματικά είναι ο δολοφόνος αφού ΑΥΤΟΙ δολοφόνησαν τα όνειρα μου και τα όνειρα των Ελλήνων. Κατάντησαν την χώρα μας σαν τα μούτρα τους και έχουν το θράσος να μιλάνε για φασισμό και δολοφόνους. Ε ΟΧΙ. Δεν θα ανεχτούμε κανένα πλέον να μας βρίζει διότι το μόνο που κάνουμε είναι να ΑΓΑΠΑΜΕ την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας. Όποιον δεν του αρέσει ας μας κόψει την καλημέρα ή να αλλάξει χώρα καλύτερα. Ήρθαμε για να μείνουμε και ας το πάρουν χαμπάρι.

Τέρμα ο εκσυγχρονισμός από τους προδότες του Έθνους. Δεν θέλουμε τέτοιους σωτήρες και άλλο τόσο τέτοιους "Έλληνες". ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ι. Β.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό της Ελληνικής οικογένειας που μένει στα παλιά γραφεία του ΟΣΕ στην Κόρινθο

Συγχαρητήρια κ. Μιχαλολιάκο, να είστε σίγουροι οτι οι πράξεις σας πιάνουν τόπο και η Χρυσή Αυγή καθιερώνεται στη συνείδηση του Έλληνα σαν τον κόμμα που μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται γιατί ενδιαφέρεται πραγματικά για την Ελλάδα και τους  Έλληνες.

Αντ. Ζ., Αθήνα

Θήβα: Προσφορά τροφίμων σε Γηροκομείο

Στην εφημερίδα “Έθνος” τον αφανισμό του Ελληνισμού τον έχουν για καλό!

Στο θέμα αυτό η ευθύνη είναι δική μας γιατί "εμείς" τους αφήσαμε να μπούνε μέσα στην χώρα μας και "εμείς" τούς νοικιάσαμε-πουλήσαμε σπίτια για να τους φορτωθούμε μια και καλή...Με το "εμείς" εννοώ όλους όσους ήταν θετικοί στο να μπούν όλα αυτά τα κατακάθια στη χώρα μας και να την καταντήσουν στο χάλι που είναι τώρα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να δίνετε δουλειά σε αλλοδαπούς και προτιμήστε Έλληνες, τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο γιατί θα βοηθήσουν και θα υποστηρίξουν τη χώρα μας και το γένος μας.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να νοικιάζετε-πουλάτε διαμερίσματα και επιχειρήσεις στον κάθε "αθώο" και "οικογενειάρχη βιοπαλαιστή"  ξένο που θα σας κλαφτεί και θα σας δελεάσει με τα λεφτ του, σκεφτείτε ότι έτσι θα τους δώσετε οριστικά ένα μέρος της πατρίδας μας που θα κατέχουν και θα εκμεταλλεύονται πλέον νόμιμα.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α. Είναι ένας απο τους τρόπους για να τους στείλουμε απο εκεί που ήρθαν.

Φιλικά

Godphoenix

Σε πανικό βρίσκεται το καθεστώς…

Χαίρετε Έλληνες.

Αφορμή για να στείλω αυτό το μήνυμα στάθηκε ο σάλος που προκλήθηκε για τη γραμματική, αλλά και γενικότερα η παιδεία και οι δυσκολίες που βιώνουν οι μαθητές. Όντας μαθήτρια,σας βεβαιώνω ότι αυτό το γεγονός είναι μία από τις ελάχιστες ανθελληνικές προπαγάνδες και χειραγώγησης μαζών που εμείς οι μαθητές υφιστάμεθα.

Εάν ρίξετε μια πρόχειρη ματιά στα βιβλία ιστορίας της ΣΤ'Δημοτικού και Γ'γυμνασίου,θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τη διαστρέβλωση και την απόκρυψη γεγονόντων που τεχνηέντως έχουν κάνει για να εξυπηρετηθούν οι σκοπιμότητές τους.Είναι κατακριτέο και καταδικαστέο διότι δολοφονούν την ελληνική συνείδηση και κατ'επέκτασην ολάκερο τον ελληνισμό. Θεωρώ απαράδεκτο το ότι μελετώ εκτός σχολικού χώρου τις μορφές που στιγμάτισαν τον ελληνισμό, την ιστορία - αρχαία και νεότερη. Αισθάνομαι οργή και φρίκη. Οφείλετε τώρα που έχετε την δυνατότητα και η φωνή σας ακούγετε εντός κοινοβουλίου να δώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας για την ανατροπή αυτής της αποτρόπαιας και εγκληματικής πράξης και εν καιρώ πρέπει να αποδωθούν οι ευθύνες.

Ένα άλλο μείζον ζήτημα που θέτω είναι τα λεφτά που δίναμε μέχρι χθες για τα φροντιστήρια. Είναι γνωστό τοις πάσι,πως για να μάθουμε μία ξένη γλώσσα ή για να ολοκληρώσουμε το σχολείο και να εισαχθούμε στο πανεπιστήμιο έπρεπε να δίνουμε επιπλέον λεφτά σε εξωσχολικούς καθηγητές. Μέχρι πριν λίγο καιρό,με θυσίες και πολλές δυσκολίες τα βγάζαμε πέρα,είτε αυτό ήταν με δανεικά από συγγενείς, ή με στερήσεις όπως το πετρέλαιο θέρμανσης. Τώρα,δεν θα έχουμε ούτε αυτή την δυνατότητα.Παρ’όλο το πολύ νεαρό της ηλικίας μου, έχοντας το σώμα μου να με βοηθάει πολύ, τώρα το καλοκαίρι εργάζομαι 8ωρο με ένα ρεπό την εβδομάδα ως σερβιτόρα, με δικιά μου βεβαίως θέληση, για να εξασφαλίσω την πανεπιστημιακή εκπαίδευση που το κράτος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μου στερήσει.

Ασπάζομαι την ιδεολογία σας και θεωρώ το κίνημά σας την τελευταία μου ελπίδα για την ανάκαμψη του Ελληνισμού. Προσμένω και εγώ μια χρυσή αυγή του Ελληνισμού.

Ελπίζω να μην θαμπωθείτε από την εξουσία. Και να θυμάστε πως ''αν δεν θες να χάσεις τα μάτια και το μυαλό σου, να ακολουθείς τον ήλιο περπατώντας στη σκιά''.

Με εκτίμηση,

Κ. Π., 14