Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σαββάτο 9 Ιουνίου 2012

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012 - 01:30

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σαββάτο 9 Ιουνίου 2012

Η πάμπλουτη Λιάνα Κανέλλη τόσα χρόνια  βρίζει, λασπολογεί και εκτοξεύει απειλές σε οποιονδήποτε, έχοντας άσυλο από τους δημοσιογράφους που την προστάτευαν και την έγλυφαν.  Ήρθε η ώρα να βγάλουν τις ψεύτικες μουτσούνες που φοράνε τόσα χρόνια και εξαπατούν τον Ελληνικό λαό. Χίλια εύγε στον Ηλία Κασιδιάρη που δεν κάθεται απαθής να ανέχεται τις προσβολές της κάθε πορωμένης. Α, βρήκε   ευκαιρία και ο πατριδέμπορας ο Καρατζαφέρης να κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή, μπας και το λείψανο του τηλεκόμματός του αρπάξει καμμία ψήφο.  Τόσα χρόνια που τον λοιδορούσαν, τον καθύβριζαν (φασιστοειδές ακροδεξιό απολειφάδι και άλλα συναφή) και τον έφτυναν τα κομμούνια, εντός και εκτός βουλής , αυτός έλεγε ότι ψιχαλίζει.
Δ.Κ.

Ενισχύεται η Χρυσή Αυγή λένε οι δημοσκόποι, όταν δεν είναι στον αέρα

Πριν από λίγο απέστειλα το παρακάτω e-mail στο γραφείο τύπου της Ν.Δ. Εάν θέλετε μπορείτε να το δημοσιοποιήσετε στη «Φωνή του Λαού».
Προς τον Κ. Σαμαρά και τους υπολοίπους της Ν.Δ.

Το ποτήρι ξεχείλισε κ. Σαμαρά , σήμερα καταδικάσατε τις πράξεις αμύνης ενός Έλληνα ενάντια στους Προδότες Μπολσεβίκους και ανθέλληνες κουμουνιστές . ( Αναφέρομαι βέβαια στο σημερινό επεισόδιο με την Λ. Κανέλλη.)  Ήμουν Μέλος της Ν.Δ. από το 1984 , η Ν.Δ. με θυμάται και μου στέλνει επιστολές μόνο στις προεκλογικές περιόδους και ειδοποιητήρια όταν υπάρχουν εσωτερικές εκλογές για την ανάδειξή αρχηγού.
Λοιπόν κ. Σαμαρά ποτέ δεν είχα κανένα όφελος από την Ν.Δ, και την πολιτική της όπως δεν είχε και κανένας Έλληνας  (πέρα από αυτούς που πρόλαβε και ταχτοποίησε η Ν.Δ. στο Δημόσιο για μικροκομματικά συμφέροντα). Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζετε την δεξιά παράταξη και επιπλέον όποια δεξιά έκφραση υπήρχε στην παράταξη φροντίσατε επιμελώς να αφανιστεί . Η προδοσία κ. Σαμαρά και ξέρεται για ποιο πράγμα αναφέρομαι , σε πολλά κράτη τιμωρείται με τον Θάνατο . Το να προδίδει κάποιος την παράταξη του είναι θέμα πειθαρχικού . Το να προδίδει κάποιος το έθνος του είναι θέμα εσχάτης Προδοσίας και τιμωρείται στην Ελλάδα με ισόβια κάθειρξη. Ισόβια δεσμά μέχρι θανάτου έδωσαν και οι Σάπιες Πολιτικές δυνάμεις που αντιπροσωπεύετε στον ΕΛΛΗΝΑ Γεώργιο Παπαδόπουλο , μην περιμένετε να λάβετε κάτι καλύτερο .

Όλα αυτά τα χρόνια δίναμε την ψήφο μας στην Ν.Δ.(του Καρα-αμαν-αλή) για να μην βγει το ΠΑΣΟΚ και τώρα το σλόγκαν είναι ψηφίστε Ν.Δ. για να μην βγει ο Τσίπρας . Δυστυχώς όμως για εσάς κ. Σαμαρα δεν μπορείτε πλέον να μας πείσετε, η αψυχολόγητη συνεργασία σας με το ΠΑΣΟΚ εκβιάζοντας το λαό με το πρόσχημα της επιστροφής στην δραχμή καθώς και η επίθεση στις Δεξιές παρατάξεις θα οδηγήσουν εσάς και την παράταξη το λιγότερο στον πολιτικό αφανισμό διότι υπάρχουν και πράξεις Προδοσίας που εκκρεμούν!!! και ο Θεός μακάρι να σας συγχωρέσει , αλλά οι  Έλληνες ποτέ.

Ολοκληρώνοντας μια παράκληση : σταματήστε να στέλνετε διαφημιστικά της Ν.Δ. και ψηφοδέλτια στο σπίτι μου !!! Έχετε καταντήσει να είστε οι χειρότεροι στην πολιτική διαφήμιση .

Νίκος Σ., Λευκαντί – Χαλκίδας

Δυναμική πορείας της Χρυσής Αυγής στην Παιανία

Συγχαρητήρια στο βουλευτή κ. Κασιδιάρη! Για τη σημερινή σας  συμπεριφορά  στη  Κ.Κ.Ε. Κανέλλη  και  στη  ΣΥΡΙΖΑ   Δούρου, σας  συγχαίρω.   Ήταν  καιρός  να  τις  βάλει  κάποιος στη  θέση  τους  αυτές  τις ...κυρίες.

ΖΩΗ, από  Άγιο  Παντελεήμονα  Αχαρνών.

Για την βία των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ θα πει κανένα ΜΜΕ τίποτα;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον συναγωνιστή Κασιδιάρη. Έτσι θέλουν αυτά τα όντα. Θέλω να σας ενημερώσω ότι κατανοούμε όλοι μας ότι ο Ηλίας δεν είναι πολιτικάντης, αλλά ένα απλό παιδί σαν και εμάς. Οποιοσδήποτε άνθρωπος με ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ του θα μπορούσε άνετα να φτάσει σε αυτό το σημείο με τον τρόπο που του μιλάγανε και δη οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Δεν ξέρω αν θα μας κάνει καλό στις εκλογές, αλλά η ενέργειά του είναι απόλυτα κατανοητή από οποιονδήποτε σκεπτόμενο άνθρωπο.

Κ.Π.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά υπέρ των εγκληματιών και εναντίον των Ελλήνων

Σαφώς και ενέργειες βίας δεν επικροτούνται, αλλά και ούτε εκπροσωπούν τη Χρυσή Αυγή και τους ψηφοφόρους της. Με την  αντιπαράθεση μεταξύ  των εκπροσώπων κομμάτων και την εξέλιξη που είχε σε γνωστή σε όλους μας εκπομπή,  βρήκαν αφορμή  πολλοί να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή και τον εκπρόσωπό της κ. Κασιδιάρη . Σαν υποστηρικτής του κόμματος της Χρυσής Αυγής και ως  υποστηρικτής της ιδεολογίας του κόμματος και όχι  ως «τραμπούκος», όπως αποκαλέσανε τον κ. Κασιδιάρη -εκείνοι οι οποίοι είναι υπαίτιοι για το γεγονός αυτό,- θεωρώ πως  σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαληθευτούν τα όσα ισχυριζόντουσαν  τα ΜΜΕ για τη Χρυσή Αυγή.

Είναι ηλίου φαεινότερο  ποιος οδήγησε τη κατάσταση ως εδώ. Αρκεί να δούμε τη πρόσφατη συνέντευξη του κ. Μιχαλολιάκου στη Νετ, που προβλήθηκε στις 6 Ιουνίου 2012, το πως αντιμετωπίζανε οι δημοσιογράφοι τον κ. Μιχαλολιάκο και με τι ήρεμο τρόπο απαντούσε εκείνος. Ασφαλώς και από άλλες  συνεντεύξεις των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε σχέση με  συνεντεύξεις εκπροσώπων άλλων κομμάτων είναι εμφανές πως αντιμετωπίζονται οι μεν και πως οι δε.

Έτσι λοιπόν και τώρα, δεν υπήρχε η ίση αντιμετώπιση σ’ όλους τους  καλεσμένους του κ. Παπαδάκη και αυτό δε με εκπλήσσει καθόλου! Καθώς ο κ. Κασιδιάρης  είχε την φυσιολογική αντιπαράθεση με  τους άλλους και την περισσότερο υπομονετική, όταν έγινε η αναφορά σε προσωπική του υπόθεση όπου εκείνος ζήτησε  από τον κ. Παπαδάκη να μην αναφερθούν σε αυτή, γιατί ο κ. Παπαδάκης τον αγνόησε;;;  Γιατί με τη στάση του αυτή συμπαρατάχθηκε με τη κ. Δούρου ;; Γιατί  άφησε τη κατάσταση να οδηγηθεί σ’ αυτό το σημείο αφήνοντας απροστάτευτο έναν από τους καλεσμένους του;; Γιατί επέτρεψε να  τον στήσουν στον τοίχο;;;
Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είχε την ανάγκη για την υποστήριξη κανενός, κάθισε και δέχτηκε όλες τις σφαίρες… Σαν ψηφοφόρο, αλλά και σαν τηλεθεατή, με ενόχλησε αυτή η  αδικία εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Τώρα, όσον αφορά το νερό, ήταν αναμενόμενο πως κάτι τέτοιο θα γίνει δεν ήταν λίγος ο πόλεμος που δεχόταν από την αρχή της εμφάνισης του, αλλά κανείς δεν το φρέναρε αντιθέτως το ενίσχυσε ακόμα και με τη σιωπή του. Μάλλον και να βόλευε.  Ήξεραν, προέβλεπαν, την αντίδραση ενός απλού σαν κι εμάς ανθρώπου (κι όχι ενός τραμπούκου), ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει άτομα που τον θεωρούν εχθρό και όχι πολιτικό τους αντίπαλο…  Εκεί πόνταραν…  Ναι, ανέβασαν τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό το πέτυχαν . Δε πέτυχαν όμως να  μας πείσουν για τη στάση της Χρυσής Αυγής.

Και όσον αφορά τη χειροδικία απέναντι στην κ. Κανέλλη, ας έρθουμε στη θέση εκείνου του ανθρώπου … Τον εχθρεύονται, τον προσβάλλουν, του επιτίθενται και αυτά γίνονται από όλους εναντίον ενός, λες κι οι άλλοι δεν ήταν μεταξύ τους αντίπαλοι, λες και ήταν του ίδιου κόμματος, συμμάχησαν  για να αντιμετωπίσουν έναν εχθρό.  Αυτό μας ικανοποιεί , αυτό θέλουμε κι  εμείς, η Χρυσή Αυγή να γίνει ο εχθρός τους, το παράξενο θα ήταν να συνεργαζόταν, αυτό  θα γκρέμιζε  και τον αγώνα και  το λόγο της  Χρυσής Αυγής.

Είχαν την υποχρέωση να τον σεβαστούν και αυτό δεν έγινε. Η κ. Κανέλλη  έδειξε τη σύμπραξή της και την  αλληλοϋποστήριξή της, χάνοντας την ψυχραιμία της και υποστηρίζοντας την κ. Δούρου, χτύπησε  και έσπρωξε τον κ .Κασιδιάρη. Φαίνεται  να ενοχλήθηκε από την αντιπαράθεση που είχε με τον κ. Κασιδιάρη και τα όσα ειπώθηκαν και νευρίασε. Δεν το εξέφρασε εκείνη την στιγμή, αλλά   όταν  βρήκε την ευκαιρία… δε δίστασε να χειροδικήσει. Ε, τότε να μη ρίχνουμε το βάρος στη  συμπεριφορά του κ. Κασιδιάρη γιατί δεν ήταν μόνος του σ’ αυτό . Θα πρέπει να πάρει κι άλλους η μπάλα. Εκείνος αντέδρασε με τη κ. Δούρου ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Κανέλλη ΚΚΕ με τον κ. Κασιδιάρη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Ας το δεχτούμε σαν μια κακιά στιγμή,ως  παρεκτροπή μιας πολιτικής αντιπαράθεσης.

Τελειώνοντας, ίσως και η Χρυσή Αυγή, έπρεπε  να μην  είχε παίξει στο παιχνίδι τους, συμμετέχοντας σε εκπομπές που έχουν δείξει το πρόσωπό τους και  σε κανάλια, που ορθώς  έχει χαρακτηρίσει ο κ. Μιχαλολιάκος. Η Χρυσή Αυγή έφτασε εκεί που έφτασε με τον δικό της αγώνα .Απέδειξε ότι δεν τους έχει ανάγκη .Και ίσως να ήταν  και αυτός ένας  από τους λόγους που αγαπήθηκε και ξεχώρισε. Δεν έχει ανάγκη από τηλε-αστέρες ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε ο Ελληνικός λαός. Έχουμε ανάγκη από πραγματικούς, αληθινούς ανθρώπους, σαν τον κ. Κασιδιάρη.

Κ. Βουλή