Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σαββάτο 7 Ιουλίου 2012

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012 - 01:23

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σαββάτο 7 Ιουλίου 2012

Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο στους επαγγελματ​ίες πολιτικούς να αποποιηθού​ν των προνομίων τους και να αντιληφθού​ν τα πάνδεινα που τραβάει ο Ελληνικός Λαός. Προφανώς η εν λόγω κυρία (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/zhtw...-pou-kahkame) νόμιζε ότι θα μπει στη βουλή για να πλουτίσει και μάλιστα παριστάνοντας την πατριώτισσα. Τελικά αυτό το ψευτοπατριωτικό κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πολύ "εξαρτημένοι" δείχνουν να είναι από τα βουλευτικά προνόμια. Όσο περνάει ο καιρός απλώς δείχνουν ότι δεν μπορούν να αποτάξουν απο πάνω τους την πολιτική στάση των κομμάτων που κατηγορούσαν, Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, κάτι που δεν είναι περίεργο αφού από εκεί προέρχονται.

Μόνο δυο λόγους μπορώ να φανταστώ για τη δημιουργία αυτού του κόμματος, ή δημιουργήθηκε για να απορροφήσει ψηφοφόρους απο την Χ.Α. (κατασκευάζοντας σε μια ποιο "light" ΄έκδοση τις αποψεις της Χ.Α.) ή επειδή "μυρίστηκαν" ότι θα μείνουν στην απέξω και βρήκαν ένα τρόπο να κερδίσουν κόσμο παίρνοντας θέσεις που θα έβρισκαν σύμφωνο το ευρύ κοινό (π.χ. όχι μνημόνιο, λύση στο μεταναστευτικό κ.λ.π. κ.λ.π.)...

Ι. Π.

Περί ανέμων και υδάτων οι εξαγγελίες Σαμαρά

Κύριοι,

Στο περιστατικό που εξελίχθηκε στο σπίτι του Γ.Δώνη άκουσα απο την τηλεόραση οτι η γυναίκα του Δώνη πήγε στο σπίτι του γνωστού Παπακωνσταντίνου και βρήκε τον "ειδικό φρουρό". Δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου έχει ακόμα ειδικό φρουρό; Mε ποιά ιδιότητα; Kαι για πόσο καιρό ακόμα θα πληρώνουμε να τον φυλάει; Μήπως ο Τζέφρυ και η μάνα του έχουν και αυτοί ακόμα τους ειδικούς φρουρούς να τους πληρώνουμε; Μήπως πρέπει να επιστρέψουν στη θέση τους να φυλάνε τους Έλληνες πολίτες;

Ευχαριστώ

Π.

Εγκώμια του αμερικανικού κατεστημένου στον Τσίπρα

Διαβάζοντας πρόσφατο άρθρο σας διαπιστώνω ότι όλοι οι "δυνατοί" της γης έχουν βάλει ως στόχο τους τη βυσσοδόμηση κατά της Ελλάδος. Ταυτόχρονα μου κάνει εντύπωση ότι σε πολλά site στο Διαδίκτυο υπάρχει έντονη διαφήμιση της Πράσινης Κάρτας για νόμιμη εργασία στις ΗΠΑ! Μάλιστα δε, φροντίζουν τη διαφήμιση αυτή να την κάνουν ιδιαίτερα ελκυστική, σε μια ακόμα προσπάθεια τους να αφαιμάξουν ελληνικό πληθυσμό από τα πάτρια εδάφη, με αποτέλεσμα αν δεν κάνει κανείς κάτι για αυτό να "αποδημήσουν" κι άλλοι Έλληνες προς Δυσμάς με ότι αυτό συνεπάγεται για τη χώρα μας...

Παρά ταύτα, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την μέχρι τώρα στάση σας και να ξέρετε πως όλοι μας βασίζουμε σε σας Μεγάλες Προσδοκίες. Καλή δύναμη στον αγώνα σας και είθε ο Θεός να κατευοδώνει το έργο σας!

Γ.

Τσιγγάνοι έκαναν μπλόκο μα έπεσαν σε… Χρυσαυγίτη!

Η Φάρμα των ζώων και τα σημεία των καιρών

Η «πλανηταρχική υπερκυβέρνηση» έχει αφήσει την Γερμανία να παράγει προϊόντα «υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας». Η Γερμανία δεν έχει πρώτες ύλες, αλλά τις αγοράζει φθηνά από κάποιες «αποικίες». Αν τώρα και το κόστος εργασίας των Γερμανών εργατών είναι κάπως υψηλό, πάλι υπάρχει τεράστιο κέρδος, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ανταγωνιστές βιομηχανίες. Επίσης οι Γερμανοί αντικαθίσταντο και αντικαθίστανται κατά περίπτωση με Έλληνες, Τούρκους, Ινδοπακιστανούς ή και άλλων εθνικοτήτων φθηνούς εργάτες.

Έτσι αυτά τα «ασυναγώνιστα» Γερμανικά προϊόντα παράγονται με ελάχιστο κόστος πρώτων υλών και εργασίας, και καθώς η τιμή πώλησής τους, ορίζεται αυθαίρετα πολύ υψηλή, τα περιθώρια κέρδους είναι «πάρα πολύ καλά». Για παράδειγμα, ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, ή ένα αξιόπιστο τηλεπικοινωνιακό κέντρο, ένας ευαίσθητος και ακριβής μαγνητικός τομογράφος, ένα σύγχρονο υποβρύχιο (έστω κι αν γέρνει), πωλείται πολύ ακριβά γιατί θεωρείται αναγκαία η αγορά του από κάποια «καλολαδωμένα» δίκτυα αγοραστών σε όλες τις χώρες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Γερμανία μαζεύει πολλά μάρκα (συγνώμη ευρώ ήθελα να πώ) και επειδή θεωρείται έτσι και ασφαλής επενδυτικός προορισμός, μαζεύει και καταθέσεις από πολλές άλλες χώρες, αλλά τους δίνει πολύ μικρό τόκο. Μπορεί ακόμα οι καταθέτες να πληρώνουν και «φύλακτρα» αντί να παίρνουν τόκο.

Ναί, κάποιες τέτοιες «προνομοιούχες χώρες» (σαν τη Γερμανία), κερδοσκοπούν πολλαπλώς εις βάρος άλλων χωρών. Από την άλλη υπάρχει μια χώρα σαν την Ελλάδα που η «πλανηταρχική υπερκυβέρνηση» δεν την ήθελε και δεν τη θέλει «προνομοιούχα». Ας μην πάμε σε όμως μεγάλο «ιστορικό βάθος» γιατί οι Έλληνες «μετά από δέκα χρόνια ξεχνούν», όπως έλεγε ο «ερίτιμος» Κ. Μητσοτάκης και οι νέοι δεν γνωρίζουν.

Ας θυμηθούμε λοιπόν πως από το 1974 ο Κ.Καραμανλής (ο θείος, ο «μαρμαρένιος») πρόδωσε την Κύπρο και έφερε χρέος 8 δις μετά από 7 χρόνια διακυβέρνησης. Κατόπιν, ας θυμηθούμε, πως ο Α. Γ. Παπανδρέου (ο «σιδερένιος») και οι Κυρκοφλωράκηδες «εκτελούσαν τις άνωθεν εντολές» και με ψηφοθηρικές προσλήψεις υπερδιόγκωσαν το Δημόσιο.

Ας θυμηθούμε πως με υπερ-πολλαπλασιασμό μισθών, εισφορών και απεργιών έκλειναν όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΜΑΛΚΩΤΣΗΣ, ΒΙΟΜΕΤΑΛ, ΕΛΒΙΕΛΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ, ΑΙΓΑΙΟΝ, Τσιμέντα ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ κ.ά. που υπήρχαν μέχρι τότε).

Ας θυμηθούμε και τις πυρκαγιές σε Υπερκαταστήματα της εποχής εκείνης όπως το ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ κ.ά. και πως αντικαταστάθηκαν αργότερα με τα PRAKTIKER, LIDL, CARREFOUR κ.ά.

Ας θυμηθούμε και τον Μητσοτάκη (τον «τσιμεντένιο») που βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ και των μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις «χαρίσει» σε ιδιώτες με το αζημίωτο (όπως πούλησε την ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ στην CALZE STRUZZI, εξ’ ου και επονομάστηκε «τσιμεντένιος»).

Ας θυμηθούμε πως «μεταρυθμίστηκε» η παιδεία κατά την μεταπολίτευση σε όλες τις βαθμίδες, με αποτέλεσμα η πλειονότητα των Ελλήνων να είναι πρακτικώς αναλφάβητοι και άλογοι, να μην μπορούν να συνενοηθούν μ’ έναν περιορισμένο λεξιλόγιο κάπου 300 λέξεων που τους έμεινε και σήμερα θέλουν να τους περιορίσουν και το αλφάβητο στα 21 γράμματα.

Ας θυμηθούμε και τον Σημίτη, με το «ευχαριστώ» στους Αμερικάνους για τα Ίμια, με τις επιδοτήσεις για το ξερίζωμα των ελιών και αντ’ αυτών τις «σύγχρονες» καλλιέργιες «κίτρων», με τη συστηματική ελάττωση του αγροτικού πληθυσμού και των αγροτικών προϊόντων (συκκικών, ελαιοτριβίων, βαμβακοπιτοποιείων κ.ά.), με τις «χρηματιστηριακές φούσκες», με την «δημιουργική λογιστική των ισοσταθμισμάτων» (SWAPS) που έκανε μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου με την Goldman Sachs για να μπούμε στο ενιαίο  νόμισμα της Ε.Ε. με τις «εκσυγχρονισμένες» υπηρεσίες που έπρεπε να παράγουμε αντί των «ντεμοντέ» αγαθών (μέχρι και τετράχρονους κινητήρες DIESEL) που παράγαμε μέχρι τότε.

Ας θυμηθούμε πως οι «προνομοιούχοι» Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο έκαναν τα στραβά μάτια γιατί η χώρα μας δεν είχε πλέον βιομηχανική παραγωγή και άρα δεν ήταν πλέον ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, αλλά αντιθέτως θα ήταν μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας.

Ας θυμηθούμε, ότι τώρα δεν παράγουμε ούτε τις περιορισμένες ποσοστώσεις που μας επέβαλε η Ε.Ε. σε γάλα και σε άλλα γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα. Ναι, σύμφωνα με αυτές τις «ποσοστώσεις» περιοριζόμαστε να παράγουμε μόνο 800 τόνους γάλα και το υπόλοιπο να το εισάγουμε από την Ολλανδία και τη Γερμανία, για να...εξάγουν κάτι κι αυτοί σε εμάς. Γιατί δηλαδή να είμαστε εμείς «αυτάρκεις» και οι Ολλανδοί κι οι Γερμανοί να πεινούν;

Ας θυμηθούμε πως τώρα δεν παράγουμε ούτε αυτές τις «ποσοστώσεις», ούτε προφυλακτικά, ούτε καρφίτσες, ούτε καν σπίρτα για να καούμε.

Ας θυμηθούμε πως από το 1992 τα αστυνομικά τμήματα που υπήρχαν σχεδόν σε κάθε γειτονιά, «μαζεύτηκαν» για να γίνουν πολυαδύναμα («πολυδύναμα» ήθελαν να τα κάνουν, έτσι έλεγαν). Και σήμερα αυτοί οι πολυαδύναμοι παραπονιούνται ότι διακινδυνεύουν τη ζωή τους για 700 ευρώ το μήνα και ότι δεν έχουν βενζίνη για να κινήσουν τα περιπολικά και τα μηχανάκια τους για να έλθουν να μας φυλάξουν «από παντός κινδύνου και οδύνης».

Βέβαια είχε κάνει κάτι «κρίσεις» πριν ο κος Μπεγλίτης στον στρατό γιατί κάποιοι άλλοι άφησαν τον Ρωσσικό στόλο να περάσει από το Αιγαίο και να πάει κατά Συρία μεριά.

Και ερχόμενοι στο σήμερα, ας θυμηθούμε πως ενώ ο Γερμανός «εργάτης» δεν δουλεύει και πολύ, ενώ κερδίζει πολλά από την πώληση «ασυναγώνιστων» προϊόντων», ο Έλληνας αγρότης και ξενοδοχοϋπάλληλος δεινοπαθεί (ας μη πούμε για τους άλλους επαγγελματίες που πεινούν)...

Ναί, χρειάζονται πολλά εργατικά χέρια στον αγρό και στο ξενοδοχείο, το κόστος των οποίων δεν μπορεί να συμπιεστεί κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο, ώστε το συνολικό κόστος παραγωγής να είναι χαμηλότερο ή ίσο με αυτό των ανταγωνιστών μας (που δεν είναι στο «σκληρό ευρώ») και με τη συνθήκη του Σέγκεν, δεν μας επιτρέπεται να δεχθούμε μαζικά τουρίστες από χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα.

Τα πορτοκάλια, τα λεμόνια, οι ελιές, τα καρύδια, τα αμύγδαλα, τα ροδάκινα, τα κεράσια και τα σύκα μας πέφτουν από τα δέντρα και σαπίζουν, αφού οι εισαγωγές από τη μακρινή Αργεντινή, το Μαρόκο, την Αίγυπτο, την Τουρκία την Ινδία κ.λπ. είναι φτηνότερες. Και αυτό γιατί ακόμη και ο πιο χαμηλά αμειβόμενος αγρο-εργάτης που αμείβεται σε ευρώ, στοιχίζει πολύ ποιό ακριβά από ότι σε μια ανταγωνιστική μας χώρα, γιατί εκεί πληρώνεται σε «μαλακό» νόμισμα.

Ακόμα και ελαιόλαδο εισάγουμε που το παίρνουν οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί πολύ φτηνά από την Τουρκία, το Μαρόκο και την Αλγερία και το συσκευάζουν και το βαφτίζουν ευρωπαϊκό και το εξάγουν στην Ελλάδα, παραβιάζοντας ακόμα και τους κοινοτικούς κανονισμούς που «έφτιαξαν» οι ίδιοι.

Επίσης απαγορεύεται στα ελληνικά ναυπηγεία να αναλάβουν παραγγελίες εκτός και αν προέρχονται αποκλειστικά από το ελληνικό πολεμικό ναυτικό. Αυτό επιβάλλεται ως κυρώση για παραβίαση Κοινοτικών κανόνων, επειδή υπήρξε κάποια άμεση ή έμμεση κρατική ενίσχυσή τους. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα ναυπηγεία της νησιωτικής Ελλάδας, τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της Μεσογείου, οδηγούνται σε κλείσιμο. Όπως και το σύνολο της βαριάς βιομηχανίας μας, τα χαλυβουργεία και η τσιμεντοβιομηχανία που αδυνατούν να ανταγωνιτούν τις γειτονικές μας χώρες όπως η Τουρκία, λόγω του «σκληρού» ευρώ και του εξ’ αυτού υψηλού κόστους παρεπόμενα.

Και τί δεν έκαναν οι Ευρωπαίοι και μη «εταίροι», μέσω των εν Ελλάδι «υποτακτικών» τους κυβερνητών, για να μας «μαντρώσουν» στο «σκληρό» ευρώ, για να μας αποβιομηχανοποιήσουν, να μας αποδυναμώσουν και να μας εξαθλιώσουν! Φυσικά εμείς ο λαουτζίκος «ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε» αυτούς τους «υποτακτικούς» των «εταίρων» μας για να μας κυβερνήσουν. Αλλά τί να σου κάνει ένας λαός; «Οι λαοί είναι πρόβατα» λένε τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, αλλά ο Κυρ’ Μήτσος και η Κυρά Κατίνα δεν τα ’χουν διαβάσει ούτε ξέρουν για κάτι τέτοιο. Ποιός «ινστρούχτορας» να τους τα πεί αυτά άλλωστε; Αλλά και όποιος έλεγε κάτι τέτοια ήταν «συνομωσιολόγος» και «ύποπτος φασιστοειδής». «Άντε καλέ, οι Οβραίοι Σιωνιστές και οι μπιστικοί τους τα κάνουν όλ’ αυτά;».

Τώρα οι «κυβερνήτες μας» ζητούν από τους «εταίρους» να μας βοηθήσουν να αναπτυχτούμε», δηλαδή να ξαναφτιάξουμε κάποιες βιομηχανίες έστω για να «αναπνεύσουμε». Γιατί όμως να μας βοηθήσουν αυτοί, αφού τόσα έκαναν για να μας εξαθλιώσουν, υπακούοντας κι’ αυτοί στις εντολές της «υπερκυβέρνησης». Και όταν οι «εταίροι» αρνούνται εμμέσως πλην σαφώς αυτή τη βοήθεια, «οι κυβερνήτες μας αρρωσταίνουν ή τους αρρωσταίνουν αυτά που ακούν» και δεν μπορούν να κάνουν το «καθήκον» τους, οπότε αντικαθίστανται με άλλους, πιο «μπιστικούς» στην «υπερκυβέρνηση» που δεν χωνεύει τον Ελληνισμό.

Τώρα τα προβατάκια περιμένουν μέσα στο μαντρί τη σειρά τους για να σφαγούν, γιατί έξω απ’ το μαντρί (απ’ το ευρώ δηλαδή), θα τα φάει ο λύκος. Αλλά και μέσα στο μαντρί, θα τα φάει ο τσομπάνης.

Κάποια κριάρια μέσα στο μαντρί προσπαθούν από παλιά να «ξυπνήσουν» τα προβατάκια, αλλά ποιός άκουγε ότι τα πρόβατα έπρεπε πρώτα να προστατεύσουν τo κοπάδι τους και κατόπιν τα άλλα ζώα της φάρμας; Τώρα που όλο και περισότερα προβατάκια αρχίζουν να ξυπνάνε, ακολουθώντας αυτά τα κριάρια και τα κριάρια «τουμπάνε» τα μαντρόσκυλα, οι τομπαναραίοι ανυσηχούν και προσπαθούν να περιορίσουν την επικοινωνία κριαριών και προβάτων με «δημοκρατικές διαδικασίες». Κάποιοι προβλέπουν ότι πολλά προβατάκια δεν θα ξυπνήσουν. Αλλά μήπως είναι αργά; Μήπως κάποια πυρκαγιά πλησιάζει τώρα την φάρμα; Θα καούν οι τσομπαναραίοι που θα χάσουν το βιός τους; Θα καούν μαζί προβατάκια και κριάρια ή πολλά θα σωθούν για να βοσκήσουν ελεύθερα; Ξέρουν τα προβατάκια και οι τσομπάνηδες τί λένε «οι γραφές» από παλιά ή μήπως κάτι τέτοια θεωρούνται ακόμα «κουραφέξαλα» και «αστικοί μύθοι»;

Β. Α.

Οι Τομεάρχες της Χρυσής Αυγής για μια Νέα Εθνική Πολιτική

Αγαπητοί Πατριώτες Έλληνες της Χρυσής Αυγής,

Εκφράζω την συμπαράσταση μου στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Τα οργανωμένα συμφέροντα των έτερων και ημέτερων δεν θα περάσουν. Αγωνιζόμαστε ενάντια στους πεφωτισμένους κλεπτοκράτορες του διπολισμού (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που έφεραν την Πατρίδα μας σε φτώχεια και εξαθλίωση και στον οικονομικό μαρασμό και του τελευταίου Έλληνα Πατριώτη.

Δεν ανησυχώ τόσο για την οικονομική κρίση όσο για την κρίση αξιών που διέρχεται η κοινωνία μας (οικογένεια, θρησκεία, Ιστορία της Ελλάδος που δυστυχώς κάποιοι αριστερίζοντες Έθνοπροδότες ιστορικοί  με δόλο διαστρεβλώνοντας, αποσιωπώντας και αποκρύπτοντας την Ένδοξη ιστορία του Λαού μας και ολόκληρης της Ελλάδος (βλ. Ρεπούση κτλ.).Δυστυχώς γι’ αυτούς το βρωμερό και αποτρόπαιο έργο τους θα σταματήσει εδώ. Η Πατρίδα δεν έχει ανάγκη από Εθνοσωτήρες και κάθε λογής υποτακτικούς και οσφυοκάμπτες ντόπιους και ξένους. Θέλουμε αγνούς Έλληνες Πατριώτες ταγμένους στην Υπηρεσία του Γένους των Ελλήνων. Θέλουμε την Ελλάδα να ανήκει μόνο στους Έλληνες στο γένος και στη συνείδηση και όχι στους κάθε λογής λαθρομετανάστες που τους βαπτίζουν οικονομικούς μετανάστες οι Εθνοπατέρες του τόπου μας. Κανείς μας δεν τους κάλεσε .

Θέλουμε και μπορούμε να αναδείξουμε τη λαμπρή Ιστορία της Ελλάδας. Θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή εκφράζει τον κάθε αγνό Έλληνα Πατριώτη που αγαπά και σέβεται την Ιστορία του. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την Πατρίδα μας. Να τιμωρήσουμε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και να δημεύσουμε την κλεμμένη περιουσία τους. Να αισθάνεται ο πολίτης την αίσθηση του δικαίου και ασφαλής στον τόπο του.

Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλό έργο.

Ζήτω η Πατρίδα

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων

Ζήτω το Ηρωικό Σούλι

Zήτω η Χρυσή Αυγή

Πολέμαρχος

Δηλώσεις πρόκληση από Κρεμαστινό & Γεωργιάδη

Ο κ.Βενιζέλο​ς κατά του κ. Άρη Πουλιανού, τυχαίο; Δεν νομίζω...

Για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται η ρήση ότι "η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της!" Όπως πάντα, ο ανθέλληνας, μισάνθρωπος κ. Βενιζέλος "μάχεται" υποδυόμενος τον "σοφό" καθηγητή νομικής, κατά του κ. Άρη Πουλιανού, καθηγητή ανθρωπολογίας που ξόδεψε τα χρόνια και την περιουσία του πραγματοποιώντας παλαιοανθρωπολογικές ανασκαφές στο σπήλαιο των Πετραλώνων. Το έγκλημα του τελευταίου; Το ότι η επιστημονική του έρευνα κατέδειξε ότι οι Έλληνες δεν είναι ένα ινδοευρωπαϊκό φύλο το οποίο ήρθε εκ του βορρά και επικράτησε των αυτόχθονων πληθυσμών του ελλαδικού χώρου, αλλά ότι οι Έλληνες κατοικούν την ιερή αυτή γη εδώ και 750.000 χρόνια, πράγμα το οποίο έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με το σημερινό ιστορικό κατεστημένο (το οποίο τοποθετεί το κρανίο του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων στον χρονικό ορίζοντα 250.000 - 350.000 ετών) και με ότι διδάσκεται παγκοσμίως μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένου και των ελληνικών σχολείων!

Ο κ. Πουλιανός μετά από αυτή του την ανακάλυψη σερνόταν από την μια δικαστική αίθουσα στην άλλη, αντί να αφεθεί στην ησυχία του να συνεχίσει το επιστημονικό του έργο. Η δικαστική διαμάχη μεταξύ Α.Ε.Ε. και Ε.Ο.Τ., υπευθύνου τότε για τα σπήλαια εξελίχθηκε ως εξής: Ο Άρειος Πάγος έκρινε καταχρηστική την καταγγελία της σύμβασης από πλευράς ΕΟΤ, επαναφέροντας την Ανθρωπολογική Εταιρεία Ελλάδος το 1995 και με αποφάσεις του ΣτΕ το 1998 και το 2002. Το 1997 επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου (και το 2003) λύθηκε αυτοδίκαια η σύμβαση του ΕΟΤ και το σπήλαιο υπάχθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού που συνέταξε πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής. Εκδικάστηκε εκ νέου αναστολή, με προσωρινή διαταγή του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά τον Ιανουάριο του 2011 επανεκτίμησε την απόφασή του τελεσιδικώντας εις βάρος της Ανθρωπολογικής Εταιρείας και του Άρη Πουλιανού για το σπήλαιο Πετραλώνων αλλά και τις συναφείς εγκαταστάσεις.

 Ο ίδιος, ο κ. Πουλιανός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Α.Ε.Ε. (Ανθρωπολογικής Εταιρείας Ελλάδος) της οποίας είναι ιδρυτής, αποδίδει την κριτική σε «επιθέσεις από οργανωμένα αντιεπιστημονικά και ανθελληνικά κυκλώματα, που δρουν κυρίως μέσω κρατικών οργάνων».  Και αναρωτιέμαι, γιατί έπιασε τόση πρεμούρα το κ. Βενιζέλο; Κανονικά ως Έλληνας δεν θα έπρεπε να γεμίζει περηφάνια που με τα ευρήματά του ο κ. Άρης Πουλιανός, αποδεικνύει ότι ο Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων αποτελεί τον πρόγονο των σημερινών Ευρωπαίων;

Χ. Μ.