Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018 - 00:33

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Παρακολουθώ συχνά τις πράξεις σας και είμαι πολύ ευχαριστημένη ψυχικά για όλα αυτά που προσφέρετε. Θα ήθελα πολύ να σας δω ως πρώτο κόμμα και να μας αποδείξετε πως όλα αυτά που υποστηρίζετε είναι για την Ελλάδα και για τον πονεμένο λαό αυτής της χώρας. Για την δικαιοσύνη και την ευημερία της. Ίσως να καταφέρετε να μας βγάλετε και από τον κατηφορικό δρόμο που μας βάζουν οι υπηρέτες που κυβερνάνε την χώρα και μας υποδουλώνoυν. Θεωρώ πως ένα κόμμα σαν το δικό σας μπορεί να μας ξυπνήσει από τον λήθαργο που ζούμε. Εύχομαι σε εσάς τα καλύτερα. Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε για όλα όσα έχε κάνει για τον συνάνθρωπο και για τους Έλληνες.

Πελαγία Τ.

Ιδού τα αποτελέσματα των μνημονίων: 100.000 Έλληνες μετανάστευσαν στην Γερμανία τα χρόνια της κρίσης!

Αυτό είναι κράτος δικαίου; Δεν έχω εγώ να πληρώσω τους φόρους μου κατάσχουν το σπίτι, με βάζουν φυλακή για χρέη προς το δημόσιο και την ίδια στιγμή ο αρχιδολοφόνος τρομοκράτης θα κάνει αγροτουρισμό στον Βόλο! Έτσι μπράβο... Αυτό θα πει δημοκρατία! Έξω οι κουφοντίνες και μέσα οι Έλληνες. Και για να μην μας πουλάνε παραμύθι ότι πάλι φυλακή θα είναι, ξέρουμε πολύ καλά κύριοι πως στις αγροτικές φυλακές υπάρχουν κτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες όπου οι κρατούμενοι εργάζονται, έχουν καλύτερο υπολογισμό ημερομισθίων και η μια ημέρα κράτησης ισοδυναμεί με δύο. Άρα σε 2 χρονάκια αφού θα έχει κάνει και τα κονέ του με τους "συντρόφους" στον Βόλο θα είναι ελεύθερος ο μεγαλύτερος τρομοκράτης της 17Ν. Ραντεβού στα... τσιπουράδικα κοινώς...

Νίκος Π.

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»: Στις χαλαρές αγροτικές φυλακές ο αρχιδολοφόνος της 17Ν Κουφοντίνας!

Αυτό που είπε ο κύριος Λαγός στο βίντεο ότι η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να δίνει πρόσωπο με πρόσωπο την βοήθεια στους πληγέντες είτε αυτή αφορά τρόφιμα είτε χρήματα τα οποία θα μαζευτούν, είναι το καλύτερο πράγμα που έχω ακούσει από την ημέρα που χτύπησε την πόρτα μας αυτή η τραγωδία. Εγώ είμαι κάτοικος Ηλείας και είδα την περιουσία μου να γίνεται στάχτη από τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Ακούγαμε για λογαριασμούς που ανοίχτηκαν για εμάς, για χρήματα και βοήθεια που θα πάρουμε από τον δήμο και τελικά μόνο ψίχουλα πήραμε. Πηγαίνανε ρομά και δίναν πλαστά χαρτιά λέγοντας πως είναι πυρόπληκτοι και σε όλους εμάς που ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον χάρο και την πύρινη κόλαση μας πετάξαν το πολύ από μια φραντζόλα ψωμί και κάποιοι νομίζουν ότι μας βοήθησαν. Μπράβο στην Χρυσή Αυγή!

Ματούλα, Ζαχάρω

Στην Γερμανία ύψωσαν Σταυρούς και εμπόδισαν την ανέγερση τζαμιού