Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012 - 01:34

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια για την μεγάλη αυτή Εθνική κίνηση να βοηθηθούν οι πάσχοντες συνάνθρωποι μας, Ελληνες πολίτες. Κίνηση πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα. Στις επόμενες εκλογές Ελληνικός Λαός θα σας ανταμείψει. Το ποσοστό του Λαικού Συνδέσμου θα διπλασιαστεί. Η Ελλάδα ελπίζει στην Χρυσή Αυγή.
Α. Κ.

Ούτε οι γερμανοί αντέχουν την αλληλεγγύη στους Έλληνες!

Με όλο το σθένος της ψυχής μου θέλω να σας δηλώσω ότι πρόσκειμαι στη Χρυσή Αυγή ονομαστικά και δημοσίως όπου και αν βρίσκομαι, κάθε στιγμή. Έχω ψηφίσει δύο φορές την Χρυσή Αυγή από ιδεολογία. Είμαι από τον Βόλο, δόκιμος αξιωματικός των Λ.Ο.Κ και αυτό με κάνει υπερήφανο. Καθημερινά διαβάζω τις αναρτήσεις σας μ΄ έπαρση ψυχής, σας θαυμάζω και σας παρακολουθώ, η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που θα βγάλει τα κάρβουνα από τη φωτιά...μαζί σας με όλη μου την ελπίδα για μία ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο δηλών με τιμή
Κωνσταντίνος Λ.

Ερώτηση για την μεταολυμπιακή χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων των αγώνων του 2004

 

Κύριε Μιχαλολιάκο,

Συνηθίζω στις επιστολές μου να αναφέρομαι σε θέματα της Πατρίδας μας και στη συνολική δράση των βουλευτών, των μελών και των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, σήμερα όμως θα ήθελα να απευθυνθώ παρακαλώ σε εσάς. Με αφορμή τη πρόσφατη παρουσία σας σε τηλεοπτικό κανάλι και τις απαντήσεις που δώσατε στις ερωτήσεις που δεχτήκατε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ βαθέων.
Σας ευχαριστώ γιατί εκπροσωπείτε επάξια, πρώτος απ'όλους, αυτό για το οποίο σας ψηφίσαμε και θα το ξανακάνουμε.

Γιατί δεν παίζετε το παιχνίδι των δημοσιογράφων. Γιατί δεν απαντάτε στις ύπουλες προκλήσεις όπως θα θέλανε. Γιατί είστεαληθινός λέγοντας ότι δε θέλουμε ψήφους αποπροσανατολισμού, αλλά ψήφους εκείνωνπου συμφωνούν με τις ιδέες της παράταξήςμας. Γιατί πράγματι οι κατασκηνώσεις που οργανώνει η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα για το μέλλον και όχι φόβος. Γιατί είτε με 7% είτε 0,5% είτε με πολύ παραπάνω όταν αυτό έρθει, μένετε πιστός και εσείς και η παράταξη στις αξίες και τα ιδανικά τουΕλληνισμού. Γιατί εσείς τιμάτε τους  Ήρωεςκαι τις Πατρίδες. Γιατί εσείς ονειρεύεστε μια πατρίδα ελεύθερη αλλά παράλληλα και την απελευθέρωση των χαμένων εκείνων πατρίδων. Γιατί, γιατί, γιατί...και οι λόγοι είναι πολλοί.

Πιστέψτε με, δεν τα γράφω αυτά σαν κόλακας, αλλά σαν ένας νέος που ακούγοντας επιτέλους κάποιον άνθρωπο να μιλάει τόσο σθεναρά για την Ελλάδα και να δείχνει τον δρόμο σε όλους τους νέους, νέες Χρυσαυγίτες, Χρυσαυγίτισσες αλλά και άλλους Έλληνες πολίτες, νιώθει περηφάνια και αποκτά ελπίδα. Παρακαλώ και εσάς προσωπικά και όλα τα παιδιά, βουλευτές, μέλη και υποστηρικτές,να συνεχίσετε/ουμε με τον ίδιο τρόπο. Τους περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις...

Ζήτω το Έθνος
Ζήτω ο Αρχηγός
Ζήτω η Νίκη
Μετά Τιμής,
Α. Κ.

Μια οφειλόμενη απάντηση στον Καμίνη

Συναγωνιστές, για μια ακόμη φορά νοιώθω υπερήφανη που έριξα την ψήφο μου στη Χρυσή Αυγή. Πιστεύω πως για πρώτη φορά έπιασε τόπο. Συγχαρητήρια για όσα κάνατε μέχρι τώρα. Είναι ήδη πολλά για τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Συνεχίστε όπως ξεκινήσατε και κάθε μέρα να είστε σίγουροι πως όλο και μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού θα είναι στο πλευρό σας.Στην γειτονιά μου, την ιστορική Νίκαια, ανακαλύπτω όλο και περισσότερο κόσμο που επιτέλους «ξύπνησε» και στηρίζει την δράση σας κι ακόμη περισσότερους που ήδη έλαβαν έμπρακτα βοήθεια από εσάς.

Προχθές έστειλα ένα μήνυμα-έκκληση για βοήθεια όσον αφορά το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής (κλινική Παναγία). Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική υπενθυμίζοντάς το, αλλά είναι ζήτημα υψίστης σημασίας. Άλλωστε,όλοι οι υπόλοιποι φορείς που απευθυνθήκαμε εμείς οι ελάχιστοι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, μας έκλεισαν την πόρτα. Βασίζομαι στη δικιά σας αποδεδειγμένη ευαισθησία και είμαι σίγουρη πως θα κάνετε ότι είναι δυνατόν.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κι εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα σας.

Κ.

Ερώτηση για zubr και αδυναμία ταχείας αντίδρασης στο Αιγαίο

 

Μου άρεσε η λογική του "Εκτός νόμου να τεθεί το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του". Μια απλή λογική, να τεθούν εκτός νόμου όλοι αυτοί που καταστρέψανε τη χώρα μας και πετάνε την Ιστορία μας στα σκουπίδια, μια Ιστορία που άλλοι κλέβουν για να την κάνουν δήθεν δικιά τους και εμείς οι ίδιοι ούτε καν την γνωρίζουμε. Να τεθούν εκτός νόμου αυτοί που εξαιτίας τους έχουν αυτοκτονήσει ένα σωρό συμπολιτείες μας. Το αίμα τους βρίσκεται στα χεριά τους. Να τεθούν εκτός νόμου αυτοί που εξαθλίωσαν έναν ολόκληρο λαό, που μας ντροπιάζουν καθημερινά και δίνουν το δικαίωμα να μας φωνάζουνε οι ξένοι τεμπέληδες ρεμάλια και μας έχουν κάνει αξιολύπητους. Να τεθούν εκτός νόμου αυτοί που αναγκάζουν χιλιάδες ανθρώπων να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να πάνε σε ξένα μέρη έχοντας την χειρότερη γνώμη και μίσος για την Ελλάδα. Επίσης μιας και το πιάσαμε το θέμα ας τεθούν εκτός νόμου και αυτοί που βομβαρδίζουν ολόκληρους λαούς για να έχουν φθηνά πετρέλαια.

Έτσι πολύ απλά είναι τα πράγματα, η Χρυσή Αυγή τι έκανε για να "τεθεί εκτός νόμου"; Η μήπως φοβάστε τη δικαιοσύνη που ελπίζω πως έρχεται. Αυτή η ελπίδα με κρατάει στην Ελλάδα να αγωνίζομαι, αν και όλοι οι κόποι μου χρόνια τώρα πάνε χαμένοι σε τοκογλύφους και σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα την πατρίδα μου ποτέ δεν την εγκαταλείπω! Προσωπικά θα παλέψω μέχρι το τέλος όπως πάλεψαν και η τριακόσιοι κάποτε να σωθεί ο Ελληνισμός και τους θαυμάζει όλος ο κόσμος μέχρι σήμερα.

Είστε η μόνη μας ελπίδα, η υπόλοιποι δεν μου γεμίζουν το μάτι γιατί δεν έχουν σταθερές βάσεις, εσείς έχετε και είναι η πατρίδα, μια πατρίδα με δοξασμένη Ιστορία που ακόμα και ξένοι έχουν δώσει το αίμα τους να την σώσουν. Τόση αξία έχει. Μην μας απογοητεύσετε ποτέ.

Ο ελπίζοντας Ιωάννης