Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 - 00:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Αύξηση των λαθρομεταναστών ροών κατά 33% ομολόγησε ο Βίτσας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και μας λένε στην ουσία αυτό που ξέραμε εδώ και καιρό. Ότι στην Ελλάδα υπάρχει πολλαπλάσιος αριθμός λαθρομεταναστών από αυτών που έχουν καταγραφεί. Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου και η κυβέρνηση πετάει κυριολεκτικά χαρταετό!

Σ.Μ.

Αριστερός αξιωματικός της αντιμετώπισης “ρατσιστικής βίας”: Αποδεκτός ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων!

Ενημέρωση πολιτικών αρχηγών είπε ο Κοτζιάς, άραγε να τους ενημερώσει ότι ένα ακόμα ξεπούλημα φτάνει στο τέλος του; Σε αυτήν την δημοκρατική ενημέρωση εννοείται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, άλλωστε τους χαλάει την συνταγή της προδοσίας. Από την άλλη υπάρχει και ο δημοκράτης ο δημοσκόπος όπου δήλωσε άκρως "δημοκρατικά" ότι επιβάλλεται να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου αλλιώς, δεν αντιμετωπίζεται. Επίσης, στο ντελίριο δημοκρατικότητας του παραδέχτηκε ότι η απομόνωση από τα ΜΜΕ δεν παραδειγματίζει ούτε το κόμμα ούτε τους ψηφοφόρους του. Ηθικό δίδαγμα λοιπόν; Απομονώστε και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Απαντώ εγώ, λοιπόν, σαν ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής για να τελειώνουμε: Κάντε εκλογές εδώ και τώρα, αν έχετε τα κότσια και θα δείτε οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πως θα απομονώσουν και θα αποστομώσουν εσάς!

Ιωάννης Κ.

Κυβερνητική ομολογία: Κατά 33% αυξημένες οι λαθρομεταναστευτικές ροές - Ανύπαρκτο το σχέδιο αντιμετώπισης!

"Μια ωραία πλατεία είναι μια πλατεία χωρίς Έλληνες" σχολίασε αξιωματικός της ΕΛΑΣ κάτω από φωτογραφία που δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πέραν του γεγονότος ότι έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο το αντιρατσιστικό μένος, και πλέον υπάρχει σαφής ρατσισμός κατά των Ελλήνων, η ΕΛ.ΑΣ δεν πρέπει να τον απομακρύνει από τα σώματα ασφαλείας; Στην συγκεκριμένη πλατεία μπροστά στα μάτια του γίνεται παρεμπόριο και δεν παρεμβαίνει. Μήπως και το παρεμπόριο είναι και αυτό νόμιμο στα πλαίσια των αντιρατσιστικών πεποιθήσεων του κυρίου; Ή μήπως η εντολή άνωθεν είναι να παρέμβει, μόνο όταν κάποιος αποκαλέσει κίναιδο κάποιον; 

Χάρης Π.

Φάρσα η “κάθαρση” των Σύριζα - Ανέλ: Συνάντηση Τσίπρα με τον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο Novartis, Αβραμόπουλο