Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σαββάτο 30 Ιουνίου 2012

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 - 01:38

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σαββάτο 30 Ιουνίου 2012

Στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου υπάρχουν οι γνωστές ελλείψεις σε βασικά υλικά κ.λπ.. Παρόλα αυτά, απο το ταμείο του νοσοκομείου με τους γνωστούς τρόπους το νοσοκομείο προσέλαβε μεταφραστές για τους λαθρομετανάστες, ινδικών,πακιστανικών και διαφόρων άλλων γλωσσών. Συνολικά 4 ή 5 νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες για να εξυπηρετούν ποιους; Τους άνευ ασφαλίσεως λαθραίους. Την ίδια ώρα δεν υπάρχει εφημερεύων παιδίατρος και υπάρχουν άνεργοι Έλληνες νοσηλευτές, γι’ αυτούς λεφτά δεν υπάρχουν.

Θα σας παρακαλούσα να ζητήσετε τα επίσημα στοιχεία, πλέον έχετε και θεσμικό ρόλο για να το κάνετε. Εδώ δεν εχουμε γραφεία αλλα υπάρχουμε κι εμείς, η Χίος και το 5% εδώ ήρθε.

Ι. Κ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: αντιπολίτευση στο κατεστημένο

Με αυτό τον πόλεμο λασπολογίας κατά της Χρυσής Αυγής που ασχολήθηκε σύσσωμος όλος ο ελληνικός Τύπος και τα ΜΜΕ, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ που έκλεισαν τα αυτιά στις σειρήνες και τους λασπολόγους. Σας τιμήσαμε με την ψήφο μας και ευελπιστούμε να ανταπεξέλθετε πλήρως στις υποσχέσεις σας. Να γνωρίζετε ότι ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού είναι δίπλα σας, άσχετα εάν δεν εκφράστηκε ψηφίζοντας σας. Πιστοί στις αρχές και στα πιστεύω σας θα γίνουμε όλο και περισσότεροι.

Π. Σ.

Αντισυνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της βουλής Πολύβιος Ζησιμόπουλος

Προς Κο Ηλία Κασιδιάρη,

Σχετικά με πρόσφατη δήλωσή σου στη ΝΕΤ για την κυβέρνηση αλλά κυρίως για την Ρεπούση και το κατάπτυστο βιβλίο της για τη Σμύρνη και τον...συνωστισμό έχω να σου πω μόνο τούτο: ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ. ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ ΜΟΥ. Καλύτερη αρχή δεν μπορούσες να κάνεις. Επειδή λοιπόν το σόι του πατέρα μου προέρχεται από εκείνα τα μέρη (Σμύρνη και Πόλη) και επειδή όλο αυτό το διάστημα ένοιωθα βαρύτατα προσβεβλημένος και καταρρακωμένος με το βιβλίο Ιστορίας της Ρεπούση, αισθάνθηκα την ανάγκη να σου γράψω δυό αράδες και να σε συγχαρώ για αυτή σου τη δήλωση. Συγκινήθηκα βαθύτατα και θα 'θελα να σε είχα μπροστά μου και να σου σφίξω το χέρι όσο πιο δυνατά μπορούσα. Δεν σε αποκάλεσα τυχαία λοιπόν ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Σου εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ και να δεις κι εσύ κι εγώ και όλοι μας την Ελλάδα μας όπως της αξίζει και όπως την ονειρευόμαστε.

STRONG ARM OF THE LAW

Συνταγματική εκτροπή: Εντελώς παράτυπα άφησαν κενή τη θέση του Ζ’ Αντιπροέδρου της βουλής

Εκ του αποτελέσματος γίνεται πλέον σαφές, ότι οι επαναληπτικές εκλογές έγιναν κατ' εντολήν του Μπόμπολα (κ.λπ.) για δύο λόγους:

α) την εκλογική αποκατάσταση της ΝΔ ή/και του αθροίσματος ΝΔ+ΠΑΣΟΚ.

β) την απώλεια δυνάμεων μέχρι και την ει δυνατόν μη εκπροσώπηση της ΧΑ στη Βουλή των Ελλήνων.

Στην επίτευξη αυτών των στόχων προφανώς χρησιμοποιήθηκε ο Κουβέλης, ο οποίος καθ' υπόδειξιν των "εργολάβων" δεν συμμετείχε στην κυβέρνηση τότε, ενώ τώρα "επείσθη" και συμμετέχει.

Φαντάζομαι ότι έχετε αναλύσει τα ανωτέρω. Παρ' όλα αυτά πρέπει να τονιστεί στους Έλληνες ότι τα λεφτά τους διατίθενται στη βάση του συμφέροντος των "εργολάβων" και όχι του ελληνικού λαού. Επομένως σήμερα αντί για τη φράση του Κάτωνα του Τιμητή: "Carthago delenda est", πρέπει να κλείνουμε τους λόγους με προϋπόθεση επιβίωσης του ελληνισμού: "Mega tv delenda est".

Ευχαριστώ,

Δ. Τ.

Έντονη δραστηριότητα της Κίνησης Αλληλεγγύης Ελλήνων από την Τ.Ο. Νίκαιας

Καλησπέρα σε όλους σας , όπως και μετά τις εκλογές της 6ης Μάη έτσι και τώρα αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ όλους σας για τον τίμιο αγώνα σας ενάντια σε όλα τα παράσιτα της δημοσιοκαφρίας και όλους τους λασπολόγους του σαθρού και σάπιου συστήματος.Είμαι σίγουρος ότι στο άμεσο μέλλον θα ξυπνήσουν και άλλοι συμπατριώτες μας και θα μαυρίσουν όλους αυτούς τους εθνοπροδότες.Εύχομαι από καρδίας καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Γιώργος Δ., Μαρούσι

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: “Εμείς θα πάμε στην Αγία Σοφία και την Παναγία Σουμελά!”

Προσφάτως παρακολούθησα την ορκομωσία της Νέας Κυβέρνησης του τόπου και διαπίστωσα ότι επρόκειτο για ασύντακτους οι οποίοι είχαν χαρούμενες φάτσες λες και επρόκειτο να συμμετάσχουν σε τηλεπαιχνίδι και είχαν επιλέγει για την επόμενη φάση αυτού! Η μόνη ελπίδα που έχουμε δεν είναι αυτοί αλλα εσείς και η ισχυρή σας αντιπολίτευση σε αυτούς που αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα θεωρούν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο (ήδη αναδίπλωση στον Νόμο Ραγκούση).

Συγχαρητήρια για την εκλογή της Χρυσής Αυγής ως του μοναδικού σοβαρού κόμματος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο! Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΣΑΣ!

Χ. Γ.

Σκοτώνουν γέροντες μέρα - μεσημέρι για μια χούφτα ευρώ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εκλογή και για το σημείο που φτάσατε την παράταξη!

Αυτή τη στιγμή η Χρυσή Αυγή, μεταφέροντας πάντα τη γνώμη μου και αφουγκραζόμενος τις γνώμες ακόμη και αντίθετα προσκείμενων στη Χρυσή Αυγή πολιτών, αντιλαμβάνομαι ότι είναι το μοναδικό σοβαρό κόμμα στο Κοινοβούλιο και όλος ο κόσμος περιμένει ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ μέσα και έξω απο τη Βουλή! Θεωρώ ότι μόνο με ένα πατριωτικό κίνημα μπορούμε να ανασάνουμε και πάλι σαν Λαός. Εμείς οι πολίτες που στηρίζουμε σιωπηρά τη Χρυσή Αυγή θέλουμε σοβαρές θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μέσα στο Κοινοβούλιο, μελετημένες, εμπεριστατωμένες, ώστε να κάνετε τους άλλους να γελοιοποιούνται. Θέλουμε σοβαρή κριτική εναντίον τους και να μας αποκαλύπτετε αν έχετε πληροφόρηση κάθε στιγμή τι συμφέροντα και τίνος, εξυπηρετούν. Θέλουμε πολλή δουλειά πατριωτικοτεχνοκρατική απο τους Βουλευτές σας με σοβαρές μελέτες σε συνεργασία ακόμη και με ειδικούς τεχνικούς συμβούλους.

Αν γίνουν όλα αυτά θεωρώ ότι δεν θα αργήσει η μέρα που η Χρυσή Αυγή θα γίνει πρώτο κόμμα!

Καλή Δύναμη,

Χ. Μ. Γ.

Η αυτοκτονία της ημέρας...

Ευχαριστoύμε τη Χρυσή Αυγή που επιτέλους ο Εθνικισμός μας βρήκε τους άξιους εκφραστές του. Ευτυχώς είμαστε από αυτούς που δεν διόρθωσαν την ψήφο τους όσο και αν πάλεψαν γι' αυτό κάποιοι, ακόμη και ''εθνικιστές''. Ελπίζουμε στην τελική νίκη και στην αναγέννηση της Ελλάδος που μόνο ο Εθνικισμός μπορεί να φέρει. Σε μια Ελλάδα μεγάλη και ελεύθερη απο την διεφθαρμάνη πλουτοκρατία που μας κυβερνά από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους εκτός φωτεινών εξαιρέσεων και χωρίς τα συνοθυλεύματα των λαθρομεταναστών που πνίγουν την ζωή μας .

Ευχαριστούμε από τα βάθη της ελληνικής ψυχής μας.

Κώστας, Μαρία, Στέλλα, Ελένη, και ο μικρός μας Νεκτάριος

Π.Ο. Δωδεκανήσων: Σε κάθε αγώνα είμαστε στο πλευρό του Έλληνα Ροδίτη

Καλημέρα συναγωνιστές,

Ονομάζομαι Π. Χ. Και είμαι ψηφοφόρος του μοναδικού εθνικιστικού κόμματος της πατρίδας μας, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Είμαι 19 ετών, μένω στον Νομό Κυκλάδων και στο όμορφο νησί της Σύρου. Καθημερινά δίνουμε αγώνες για να κερδίσουμε όλους τους Συριανούς συμπατριώτες μας, για να τους δώσουμε να καταλάβουν πως μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να αλλάξει αυτό το σάπιο καθεστός στο οποίο είναι σκλάβοι εδώ και χρόνια. Το πρόβλημα είναι πως είμαστε μόνο μερικές δεκάδες σε όλα τα νησιά και σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα χωρίς κάποιο επίσημο μέλος και άτομο της ιεραρχίας μας στο πλευρό μας. Προσωπικά αισθάνομαι μόνος και αβοήθητος, μιας και πλέον είμαι άνεργος σε αυτό το κράτος και το μόνο για το οποίο αγωνίζομαι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ευτυχώς στη Σύρο οι λαθρομετανάστες δεν δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα αλλά παραμένουν αρκετοί και έχουν δουλειές την ώρα που εμείς είμαστε άνεργοι και απλά περιμένουμε κάποιον να μας σώσει. Δυστυχώς φταίω και εγώ (για την ανεργία), μιας και δεν σπούδασα τα γράμματα που ήθελαν αυτοί, αλλά έζησα την ζωή από κοντά και μορφώθηκα από αυτή (χωρίς να έχω όμως τα λεγόμενα χαρτιά, χωρίς τα οποία όπως ξέρουμε όλοι δεν κάνεις τίποτα στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ). Ζητάμε από εσάς τα εξής:

- Να έρθετε στα ξεχασμένα νησιά των Κυκλάδων. Μην μας ξεχνάτε, έχουμε δύναμη, φωνή και αντοχές! Είμαστε και εμείς ΕΛΛΗΝΕΣ!

- Να μην σταματήσετε τον αγώνα ΟΣΟ και αν σας/μας χτυπούν αλύπητα τα κανάλια, ο Τύπος διαστρεβλώνοντας την εικόνα της Χρυσής Αυγής.

- ΕΠΙΘΕΣΗ! Τα λόγια πλέον είναι περιττά, από εδώ και στο εξής ζητάμε πράξεις όπως αυτή του μεγάλου Ηλία Κασιδιάρη στο στούντιο του ΑΝΤ1! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, είμαι σίγουρος πως αυτό το γράμμα θα διαβαστεί και θα συζητηθεί μιας και ΕΜΕΙΣ διαφέρουμε από όλους τους υπόλοιπους γραφειοκράτες που απλά υπάρχουν για να μας κάνουν την ζωή δυσκολότερη.

Θα ήθελα να βοηθήσω με κάθε τρόπο το κίνημα μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ – ΣΥΡΟΣ

Π.Χ.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία;

Ούτε οι μάσκες που φοράνε δεν θέλουν να παραμείνουν στα πρόσωπα τους και ευτυχώς, για εμάς που ξυπνήσαμε, αλλά δυστυχώς για τους υπόλοιπους που παραμυθιάστηκαν μια ακόμη φορά και τους ψήφισαν!

Καταλαβαίνω τις ψήφους των "βολεμένων" στα δύο πρώην μεγάλα κόμματα που όσο και να θέλουν να λέγονται μεγάλα, μόνο αυταπάτες τρέφουν.Κρέμονται κυριολεκτικά απο μια κλωστή πριν την διάλυσή τους, καθώς οι ψήφοι που "έκλεψαν" βασίστηκαν στην τρομοκρατία, σε ψέμματα και σε ψευδή παροχολογία. Κάνετε λάθος κύριοι όταν λέτε οτι ο κόσμος σας εμπιστεύτηκε, απλά έπιασαν οι μέθοδοι του φόβου που σας δίδαξαν καλά τα ξενα "αφεντικά" σας. Όσο για τους βολεμένους που προανέφερα, ποτέ δεν αγωνίστηκαν για τίποτα και έμαθαν καλά να "γλείφουν" τόσα χρόνια, οπότε δεν έχουν ούτε αξίες, ούτε αγωνιούν για την πατρίδα, τους νοιάζει μόνο η βολή τους και η τσέπη τους.

Την οργή μου προκάλεσε για άλλη μια φορά η αποκάλυψη του μεγάλου ψέμματος ότι δήθεν θα καταργηθεί ο κάταπτυστος νόμος Ραγκούση 3838/10 που μιλούσε για την ιθαγένεια "μεταναστών" (γνωρίζουμε οτι το πανελλήνιο σοκ είχε την τάση να βαφτίζει τους λαθρομετανάστες σε μετανάστες). Ιθαγένεια Ελληνική έχουν μόνο οι Έλληνες και κανείς άλλος δεν μπορεί να την αποκτήσει, μπέρδεψαν την υπηκόοτητα με την ιθαγένεια και εντελώς τυχαία (;) την ίδια μέρα τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης έκαναν απεργία, ευτυχώς δεν πάσχουμε απο κοντή μνήμη! Έγιναν προσφυγές στο ΣΤ.Ε. από τους συνδέσμους Κρητών, Ποντίων και Λακώνων και κρίθηκαν αντισυνταγματικά πολλά άρθρα του νόμου. Παρόλ’ αυτά όχι μόνο δεν τον καταργούν, όπως προεκλογικά είπαν ο ίδιος ο Σαμαράς και τα στελέχη του, αλλά τον επικαιροποιούν.

Πραγματικά να "αγιάσει" το χέρι του Ηλία Κασιδιάρη λέμε τέτοιες ώρες. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια διαλόγου με τους ξεπουλημένους πολιτικούς που διαθέτουμε. Μας ξεπουλάνε κάθε μέρα και πιο πολύ και αν τώρα αυτοί που στηρίξαμε και θα στηρίζουμε Χρυσή Αυγή δεν φαινόμαστε και μας νομίζουν λίγους, θα έρθει πολύ σύντομα η στιγμή που θα είναι μαγκιά και τιμή να λές οτι ψηφίζεις και ελπίζεις τους λεβέντες Εθνικιστές.

Χαρά, Έβρος