Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 - 01:12

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Αγαπητοί συναγωνιστές χρόνια πολλά. Οι δύο επόμενες χρονιές που θα έρθουν με Εθνικές εκλογές, Ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές θα αναδείξουν σε μεγάλο νικητή την Χρυσή Αυγή. Το μόνο κόμμα που δρα, σκέπτεται και λειτουργεί υπέρ των Ελλήνων πολιτών. Και πως να μην ψηφίσουμε την Χρυσή Αυγή με αυτά τα άθλια και τραγικά που όλοι βιώνουμε καθημερινά. Η δοσίλογη κυβέρνηση Τσίπρα, Καμμένου συγχαίρει τον εαυτό της για το κοινωνικό της πρόσωπο. Ποίο είναι αυτό το πρόσωπο; Μήπως το αιματοβαμμένο κοινωνικό μέρισμα που μοίρασε άκριτα σε αλλοδαπούς μετανάστες και στέρησε από τους εξαθλιωμένους Έλληνες πολίτες;

Η κάρτα αλληλεγγύης δόθηκε ανεξέλεγκτα σε άτομα που δεν θα έπρεπε να την λάβουν. Σε κάβα της περιοχής μου είδα αλβανούς ρομά, να προσπαθούν να αγοράσουν με την κάρτα αυτή αλκοόλ και προϊόντα καπνού. Οι πραγματικά φτωχοί Έλληνες που την έχουν ανάγκη την στερούνται και την έχουν οι αλλοδαποί, αυτοί που λαμβάνουν και όλα τα άλλαεπιδόματα. Η κοινωνική δικαιοσύνη υπέρ των Ελλήνων έρχεται σύντομα με την Χρυσή Αυγή. Η τάξη και η κοινωνική συνοχή θα επανέλθουν και η αδικία, σε βάρος των Ελλήνων θα πάψει να υπάρχει. Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες.Το 2018 μια Χρυσή Αυγή θα ανατείλει στη χώρα.

Με Τιμή Μαρίνα Κ.Π.
Οικονομολόγος, Αθήνα

Μακεδονία και Θράκη στο απόσπασμα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Δεκαπεντάχρονος μαχαίρωσε νεαρή γερμανίδα πριν λίγες μέρες στην Γερμανία. Ο κακόμοιρος ο λαθρομετανάστης δεν φταίει ρε παιδιά, έτσι μεγάλωσε στην χώρα του, έτσι έχει μάθει και έτσι συμπεριφέρεται. Γι' αυτούς είναι κάτι φυσιολογικό η γυναίκα να είναι υποδεέστερη, να μην έχει δικαιώματα και αν δεν κάνει ότι της λένε να την σφάζουν σαν κατσίκα. Αυτοί που φταίνε είναι οι ευρωπαίοι πολιτικάντηδες (και οι ψηφοφόροι τους) που κάνουν τους πολέμους για να πουλούν όπλα και να αρπάζουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των κρατών αυτών και μετά για να το παίζουν ανθρωπιστές και να ανοίγουν τα σύνορα με τα γνωστά αποτελέσματα. Αυτοί και μόνο αυτοί φταίνε. Ελπίζω σύντομα να το καταλάβουν όλοι, να στηρίξουν τα εθνικιστικά κόμματα σαν την Χρυσή Αυγή σε όλη την Ευρώπη και να σταθούν απέναντι σε αυτή την αυτοκτονική κατάσταση. Καλή χρονιά σε όλες και όλους.

Κ.Ζ.

Οι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα και η ασυλία που τους προσφέρουν τα αφεντικά τους

Ετοιμάζονται να πουλήσουν την Μακεδονία αριστεροί και δεξιοί. Ο γέρος Μητσοτάκης μαζί με τον Σαμαρά τα κανόνισαν με τους σκοπιανούς και τους αμερικάνους, πούλησαν "πατριωτισμό" και "ανάπτυξη" και τώρα που χρεοκόπησαν το βαπόρι μαζί με τους συριζοπασόκους υπογράφουν και ξεπουλάνε τα πάντα για ψίχουλα, τόσο λιγούρηδες και απάτριδες είναι. Ο μόνος θεός που πιστεύουν η καρέκλα και το χρήμα. Δεν λογάριασαν όμως τους "ξενοδόχους"... ερχόμαστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! Ζήτω η Ελλάδα! Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες.

Σ. Κ.

Συνεχίζονται οι αφίξεις λαθρομεταναστών: 2.323 εισέβαλαν στην Ελλάδα τον μήνα Δεκέμβριο