Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 - 01:38

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Κρατάτε γερά το δρόμο που χαράζουμε όλοι μαζί για μια ΕΛΛΑΔΑ ανεξάρτητη, χωρίς
προδότες και ανθέλληνες. Κρατάτε γερά για το μέλλον των παιδιών μας. Να λέτε σε
όλους τους δοσίλογους πως και σε χίλια χρόνια ακόμα ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα μιλάνε σε τούτα
τα χώματα...δε θα τα καταφέρουν.

Μάνος Χ.

Πορεία διαμαρτυρίας στην Σάμο για κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών

Δράση της Χρυσής Αυγής

Καλημέρα σας και συγχαρητήρια σε όλους! Προχωρήστε και στο μέλλον όπως τώρα. Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που αγαπάμε την πατρίδα μας και καίγεται η καρδιά μας για το κατάντημά της αυτό είμαστε στο πλευρό σας. Ο πόλεμος που σας γίνεται θα γυρίσει "μπούμεραγκ". Δεν μπορεί ο κάθε Δένδιας να φέρεται τόσο αλαζονικά σκεπτόμενος μόνο το κομματικό του συμφέρον και τη "διαφήμισή του". Δυστυχώς γι' αυτόν ο κόσμος κατάλαβε ποιος αγωνίζεται για την Ελλάδα ουσιαστικά! Και αυτό το λέω, γιατί και εγώ ήμουν εγγεγραμμένο μέλος στη Νέα Δημοκρατία από το 1985 μέχρι και τις εκλογές της 6ης Μαϊου. Οταν όμως είδα τον λυσσαλέο πόλεμο που γινόταν στη Χρυσή Αυγή μόνο και μόνο επειδή μπήκε στη Βουλή, και όταν άνοιγα την τηλεόραση και άκουγα μόνο εναντίον της και τίποτε άλλο, σαν να έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα που μας απασχολούν, τότε σκέφθηκα ότι το μόνο κόμμα που μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα μας να βγει από τον βούρκο αυτόν, είναι η Χρυσή Αυγή.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Α. Δ.

Περί εγκληματικότητας: Ένας ακήρυχτος πόλεμος

Καλή σας ήμερα. Με την επιστολή μου καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ως απλός Έλληνας πολίτης για την δυναμική σας παρουσία στα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν δυστυχώς την χωρά μας και τους Έλληνες πολίτες σήμερα. Βλέποντας το συνεχές μένος και την καθημερινή επίθεση εναντίον σας από το Μ.Μ.Ε. και τους δήθεν πατριώτες πολιτικούς που όχι μόνο δεν θέλουν να δώσουν λύση στα προβλήματα της πατρίδας μας άλλα έχουν γίνει φερέφωνα και υπηρέτες των ξενών συμφερόντων και των μεγαλοαπατεώνων εδώ και χρόνια και μας έχουν καταντήσει ΞΕΝΟΥΣ στην ίδια μας την πατρίδα και στην ίδια μας την γειτονιά, έχω εξοργιστεί τόσο που κατάλαβα τελικά μετά από ώριμη σκέψη, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μονόδρομος και λύση για την αλλαγή της καταστροφικής πορείας που έχει πάρει ο τόπος και μόνο με την εθνική αφύπνιση και τον συνεχή αγώνα υπέρ της πατρίδας θα αλλάξει η κατάσταση αυτή.  Για τους παραπάνω λόγους, θα ήθελα να μπορέσω και εγώ να βάλω ένα μικρο λιθαράκι ως απλός στρατιώτης στην αλλαγή αυτή.

Ευχαριστώ
Ευάγγελος Λ.

Ιδού οι υψηλοί προστάτες των κουκουλοφόρων (2)

Προχωρήστε

Αγαπητοί συναγωνιστές. Συνεχίστε έτσι και ακόμη με περισσότερο πάθος. Βάλτε την οριστική ταφόπλακα σε ότι σιχαμερό αριστερόστροφο καταδυνάστευσε αυτή τη χώρα και διέλυσε 2 γενιές. Για εμάς όλους που σας πιστέψαμε και ήρθαμε μαζί σας ήταν γιατί στον αγώνα σας είδαμε τη νέα Ελλάδα που είχαμε αφήσει πίσω μας και που θέλουμε να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες και τα αποκαίδια που άφησαν πίσω τους οι διάφοροι σοσιαλι(η)στές και τα αριστερά τσιράκια τους. Πραγματικά είστε η ελπίδα του Έθνους. Σε όποια συζήτηση και να βρεθούμε,παντού υπάρχει στην κουβέντα η Χρυσή Αυγή. Πάρα πολλοί σας σας πιστεύουν και είναι μαζί σας αλλά δεν εκδηλώνονται γιατι ακόμη φοβούνται τα παράσιτα και τα σκύβαλα που τους επέβαλαν να ζούν όπως ήθελαν αυτοί και που έκαναν κουμάντο στη ζωή τους τόσα χρόνια. 'Εχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή οι οι Έλληνες κάποιον να τους ξεσηκώσει από τον λήθαργο δεκαετιών. Ευτυχώς που βρεθήκατε την κατάλληλη ώρα. Σας θεωρούν δικά τους παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα τους με τη φλόγα της Ελλάδος μέσα σας. Γι' αυτό σας φοβούνται οι κηφήνες της εξουσίας και όχι μόνο αυτοί, τους χαλάτε τα σχέδια διάλυσης της χώρας. Όσο και αν σας πολεμούν, όσο και αν προσπαθούν να σας φοβήσουν οι υπεύθυνοι της καταστροφής αυτού του τόπου, τόσο ο απλός λαός έρχεται πιό κοντά σας. Παντού υπάρχει η παρουσία σας. Θέλουν όλοι να πάρει ένα τέλος αυτό που περνάνε. Πραγματικά βασίζονται σε εσάς. Τέλος ο λήθαργος, η ασυδοσία, οι σπατάλες, η παραπληροφόρηση, οι προοδευτικές σάχλες. Όλοι οι υπεύθυνοι να πληρώσουν με κατάσχεση και φυλακή. Προχωρήστε μπροστά. Είναι μαζί σας εκατοντάδες χιλιάδες λαού,δεν φαντάζεστε πόσοι.                                              

Ευχαριστώ

Δ. Α.

Ιδ.υπάλληλος

Οι κλέφτες δεν έχουν θέση στη βουλή

ΔΑΝΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ

Γειά σας, παρακαλώ να πιέσετε για να δείτε άμεσα το θέμα για τα δάνεια των πολιτών από ιδιωτικές  τραπέζες. Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να ενταχθούν στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση γιατί είμαστε όλοι λίγο πριν την αυτοκτονία. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνες τα γνωρίζετε πολύ καλά, οπότε δε χρειάζεται να αναφερθώ σε αυτά που περνάω. 4μελής οικογένεια με δάνεια χαράτσια εφορία φροντιστήρια μειώσεις μισθών κτλ. Σας παρακαλώ να  πιέσετε για να υπάρξει άμεσα λύση. Μας έχουν τρελάνει οι προδότες και δεν ενδιαφέρονται καθόλου  για τη ζωή και το μέλλον των Ελλήνων.

Ευχαριστώ

Χαρά

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Άγιος Αντώνιος Θεσσαλονίκης

Τρέχουν Ασθμαίνοντας

Ασθμαίνοντας ακολουθούν οι αχυράνθρωποι της λαμογιάς και της διαφθοράς τις πρωτοβουλίες του Λαϊκού Συνδέσμου.

1. Μετά από πολλά χρόνια συνενοχής και ανοχής του βιασμού του κοινωνικού και εθνικού ιστού από τις ορδές των λαθρομεταναστών, αποφάσισαν να στήσουν το κουκλοθέατρο του Ξένιου Διός.

2. Μετά την αυτονόητη αντίδραση ενάντια στη μάστιγα που λέγετε παρεμπόριο, αποφάσισαν να εντατικοποιήσουν και να συντονίσουν τους ελέγχους για τα λαθραία. Κάποιοι φωστήρες μάλιστα πρότειναν να σταματήσουν οι Ιερές πανηγύρεις για να μην πωλούνται λαθραία από λαθραίους – Ο παραλογισμός και η παραδοχή της ανικανότητας τους σε όλο τους το μεγαλείο δηλαδή.

3. Μετά από την ανάρτηση της Ελληνικής σημαίας σε νησίδα, από δυο μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον κατάπτυστο σχεδιασμό να πουληθούν ελληνικά νησιά, είχαμε δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων ότι τα νησιά δεν πωλούνται.

Αυτές οι μικρής κλίμακας κινήσεις εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου οι οποίες όμως θίγουν τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα και αφυπνίζουν την καταρρακωμένη Εθνική υπερηφάνεια μας, τους κάνουν να τρέχουν ασθμαίνοντας. Ένα έχουμε να πούμε όλοι εμείς σ' αυτούς: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

Με Τιμή
Νίκος Γ. - Οικονομολόγος / Ίλιον

Δουλειά στους Έλληνες από την Χρυσή Αυγή

Μπράβο Ηλία Κασιδιάρη για την αναφορά σου στον φάκελο της Κύπρου και για το περιστατικό με το δολοφόνο του Σολωμού Σολωμού. Επιτέλους, ως Κύπριος, νιώθω τα αδέλφια μας να μας θυμούνται και να βάζουν στην πρώτη γραμμή θέματα του κυπριακού ζητήματος, που αποτελούν ένα πλήγμα για τον ελληνισμό από το 1974. Το ότι η Κύπρος είναι μακριά, το δείχνουν με τις πράξεις τους οι εκάστοτε πολιτικοί χωρίς ενοχές. Εμείς όμως, είναι που ξυπνάμε καθημερινά και βλέπουμε απέναντι από τα μπαλκόνια μας τη τούρκικη σημαία πάνω στον Πενταδάκτυλο, να φωτίζεται κιόλας με ρεύμα που τους παρέχουμε εμείς δωρεάν τόσα χρόνια, αλλά όταν πέρσι είχαμε την έκρηξη στο Μαρί που επηρέασε την ενεργειακή μας μονάδα ρεύματος, ο Πρόεδρος Χριστόφιας μας, είχε την φαεινή ιδέα να λαμβάνουμε ρεύμα από τα κατεχόμενα, εμμέσως αναγνωρίζοντας τους δηλαδή, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Παραμύθια της χαλιμάς και για εμάς ο περί "δίκαιης κοινωνίας" αριστερός του ΑΚΕΛ Πρόεδρος, που μας πήρε και με τις πρακτικές του 30 χρόνια πίσω, και κοινωνικά και οικονομικά, σε σχέσε με την κατάσταση που μας άφησε ο πατριώτης Τάσσος Παπαδόπουλος, ο γενναίος που είπε το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν. Ο Ελληνισμός πάντα προχωρούσε και έμενε ζωντανός και ακέραιος με τα ΟΧΙ παρά με τα ναι...

Νεκτάριος

Αγωγή κατά Δημήτρη Κυριαζίδη για συκοφαντική δυσφήμηση

Κύριοι μή χαρίζεστε σέ κανένα!  Φασίστες είναι όλοι αυτοί πού φάγανε μέ τό έτσι θέλω τά χρήματα των ταμείων καί οδήγησαν στήν εξαθλίωση τούς Έλληνες, νά μας πούν άν δώσανε σέ άστεγους –πένητες καί ανήμπορους έλληνες έστω καί 1 ευρώ. Ας αφήσουν τούς φαρισαϊσμούς καί τά νταηλίκια τους, ό λαός έχει κρίση καί θα τό αποδείξει. Καί αυτή ή δύναμη πού έχουν είναι πλασματική στίς επόμενες εκλογές άν πάνε μέ τέτοια μυαλά θά πιάσουν πάτω.  Καλό είναι να ασχολούνται λιγότερο μέ τή Χρυσή Αυγή καί περισσότερο μέ τα χάλια τους.

Με εκτιμηση

Ένας απλώς Έλλην πολίτης

Ενημερωτική δράση σε Δήλεσι και Σχηματάρι

Αγαπητοί Συναγωνιστές εκτός από τους λαθροεισβολείς, πολύ μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν οι γραικύλοι που τους απασχολούν παράνομα, που τους νοικιάζουν σπίτια, που κλείνουν τα μάτια στο παρεμπόριο, που τους σιτίζουν με χρήματα του εξαθλιωμένου ελληνικού λαού, κτλ. Τους γραικύλους αυτούς θα πρέπει να πατάξει πρώτα το κατοχικό ανθελληνικό κράτος του μνημονίου, επιβάλλοντας αυστηρότατες ποινές. Όσο δεν τιμωρούνται τα πρασινο – κοκκκινο - μπλε λαμόγια που κατόρθωσαν μέσα σε 3 δεκαετίες να κάνουν την Πατρίδα μας παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος και στη διαφθορά, τόσο τα προβλήματα αυτά θα διογκώνονται.

Νίκος