Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 00:38

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Αυτοί στους ΑΝΘΕΛ δεν έχουν ιερό και όσιο. Μας το παίζουν Μακεδονομάχοι και περιμένουν από μια εξωτερική ή ουράνια δύναμη να παρέμβει προκειμένου να μην περάσει από την Ελληνική βουλή η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Aφού οι παραιτήσεις Καμμένου έχουν γίνει πιο γραφικές και από τα Ζαγοροχώρια, και καταλαβαίνει και ο τελευταίος από εμάς ότι θα υπογράψει την προδοσία της Μακεδονίας, έρχεται ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ να μας πει πως δεν θα υπογραφεί η προδοτική συμφωνία όχι γιατί θα την καταψηφίσει το πατριδοκάπηλο απόκομμα της ΝΔ, αλλά γιατί θα προκληθεί θερμό επεισόδιο. Είναι ικανοί να επικαλεστούν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν την προδοσία και την ανεπάρκειά τους. 

Σοφία Β.

«Μην μιλάτε για πολυφωνία, Σταλινίσκοι!» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πέντε μήνες μετά την καταστροφή στο Μάτι δεν έχει εκδοθεί καμία άδεια ανακατασκευής των σπιτιών των κατοίκων, και έτσι οι κάτοικοι προχώρησαν λίγες ημέρες πριν την νέα χρονιά σε σύνταξη επιστολής - καταγγελίας στην κυβέρνηση αλλά και στον πρωθυπουργό. Παρά τα παχιά λόγια, και τις εξαγγελίες οι κάτοικοι στο Μάτι, δεν φτάνει που έχασαν τους ανθρώπους τους από την κρατική ανεπάρκεια, δεν φτάνει που έχασαν τις περιουσίες, τόσους μήνες μετά δεν μπορούν να ορθοποδήσουν γιατί η κυβέρνηση είναι απούσα! Άλλωστε μας έχουν συνηθίσει εμάς τους Έλληνες να μας τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Ντροπή και αίσχος! 

Σταμάτης Ν.

Τα ψέματα της αριστεράς για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Λες και περιμέναμε τον Μαλέλη να μας πει ότι υπάρχουν στενές επαφές μεταξύ ΚΙΝΑΛ και Σύριζα. Ξεσηκώθηκε λέει σάλος εσωκομματικός λένε, τι σάλος ρε παιδιά; Το μισό ΠΑΣΟΚ είναι στον Σύριζα, τόσο πολύ σας εξέπληξε αυτό που είπε ο γραμματέας επικοινωνίας; Βέβαια έσπασαν λέει τα τηλέφωνα γιατί οι μισοί στο κλεφτοΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ θέλουν συνεργασίας με ΝΔ και οι άλλοι μισοί με Σύριζα. Τέτοιος κακός χαμός δεν έγινε στα κεντρικά της Φώφης ούτε για την Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε για τους νεκρούς στο Μάτι, ούτε για τα μνημόνια. Όχι το υπογραμμίζω αυτό για να μην νομίζετε ότι ενδιαφέρεται κανείς από δαύτους για το τι τραβάει ο απλός λαός. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι με ποιον θα τα φάνε μαζί...

Σ.Σ.

Μέτρα για την προστασία των εθνικών συνόρων λαμβάνει η Φινλανδία