Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012 - 01:31

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ο αποκλεισμός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας από την πολιτικά ορθή κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου δείχνει τον ξεπεσμό του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης για ακόμα μία φορά. Αναρωτιέμαι αν ο αποδεδειγμένα φοροφυγάς Κούβελος έχει το ηθικό δικαίωμα να κρίνει και να αποκλείει με συνοπτικές διαδικασίες την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Έχει δίκιο ο Αρχηγός όταν λέει ότι τα οικονομικά μας προβλήματα είναι δευτερεύοντα μπροστά στη σήψη που έχουν προκαλέσει στο Έθνος.

Κωνσταντίνος Κ.

Βίντεο από παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Δερβενάκια για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

Αρχηγέ, γιατί δεν είπες στον φουκαρά τον Δένδια, ότι το ΠΡΟ-ΠΟ σημαίνει Προστασία Πολίτη (μετά θάνατον φυσικά – δεν το συζήμάμε) και όχι πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και έχει βάλει όλη τη ΓΑΔΑ να κυνηγάει φρουτάκια και όχι εγκληματίες κατά ζωής και περιουσίας. Φυσικά η Χρυσή Αυγή δεν θα κάνει τη δουλειά της Αστυνομίας γιατί η δουλειά της Αστυνομίας κατά τον Δένδια (1-2 εγκεφαλικά κύτταρα εν λειτουργία) είναι να κυνηγάει ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ, τον παράνομο τζόγο δηλαδή, για να μην χάνει ο νόμιμος τζόγος τα έσοδα του.

Παντοκράτειρα

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγνοουμένους της ΕΛ.ΔΥ.Κ.

Είμαι οργισμένη με τους βρωμιάρηδες που έχουν περικυκλώσει την Ελλάδα. Τους ντόπιους βρωμιάρηδες που σταυρώνουν τις ελπίδες μας.

Είσαστε η εξαίρεση στον κανόνα. Η ελπίδα που μας έχει απομείνει. Ο Θεός να σας έχει καλά και να σας προστατεύει.

Δάφνη

Επίκαιρη ερώτηση για την παραχώρηση σταδίων σε μουσουλμάνους για το ραμαζάνι

Η τοποθέτηση του κ. Μιχαλολιάκου για το θέμα της Βούλας Παπαχρήστου ήταν εξαιρετική! Ειδικότερα η αναφορά για τη "ψευτοδημοκρατία" ήταν τέλεια!

Μόνο η παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αξίζει τον κόπο και τιμά τη Δημοκρατία! Μπράβο σας!

 Με τιμή

Θωμάς Τζ.

Επίκαιρη ερώτηση για τη συμφόρηση των φυλακών

Άκουσα την ομιλία σας στη Βουλή καί μετά απο ώρες ένοιωσα την ανάγκη επικοινωνίας μαζί σας.

Γεννήθηκα το 1951 και ανήκω σε αυτήν την γενιά που κυβερνάει την πατρίδα μας και μετά απο μία ζωντανή πορεία ζωής, κατάλαβα δυστυχώς στα 61 μου ότι με κορόϊδευαν, με πρόδιδαν και με χρησιμοποίησαν.

Σας άκουσα με εξαιρετική προσοχή, ξανάπαιξα το video και πρόσεξα πάλι τον λόγο σας. Δεν έχω ξανακούσει τόσες αλήθειες από κανέναν μέσα στη Βουλή, αλλά με κάνανε δύσπιστο.

Εάν όλα αυτά που είπατε είναι αληθινά και αν αυτό είναι το πραγματικό σας "θέλω" για την πατρίδα μου, τότε σας "διατάζω" να είστε καλά, για να βρω πάλι την ελπίδα που έχω χάσει πραγματικά. Όχι για μένα αλλά για τα παιδιά μας.

Εάν όλα αυτά που είπατε είναι απλά ένας πολιτικός λόγος, τότε καταφέρατε να με κάνετε να ελπίζω και αυτό είναι χρήσιμο. Θα βάλω την ταπεινότητά μου κοντά σας, θα σας παρακολουθώ και αν μπορώ θα βοηθήσω.

Με εκτίμηση

Σωτήρης Β., Έμπορος

Όταν ο ρατσισμός κατευθύνεται εναντίον των λευκών, βραβεύεται!

Αξιότιμε Κύριε Μιχαλολιάκο,

Από την πρώτη προεκλογική περίοδο παρακολουθώ τη δράση του κόμματός σας με ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον. Η χθεσινή σας ομιλία με έκανε να αισθανθώ περήφανη που είμαι Ελληνίδα - και να νιώσω Ελληνίδα - μετά από πολλά χρόνια.

Ως εκπαιδευτικός, έχοντας να κάνω και με αλλοδαπούς μαθητές στα εκάστοτε σχολεία που έχω υπηρετήσει, πρέπει να προσέχω τα λόγια μου για να μην τους θίξω ιδιαίτερα στο μάθημα της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας ή στο μάθημα της Έκθεσης, κατά το οποίο οι μαθητές δύνανται να θέσουν διάφορους προβληματισμούς.

Βεβαίως και ο εκπαιδευτικός δεν μπορεί να αναφερθεί με το ζήλο που θα έπρεπε σε γεγονότα της ελληνικής ιστορίας. Πώς διδάσκεις το Μακεδονικό ή τους Βαλκανικούς πολέμους όταν έχεις μαθητές πρόσφυγες από τις Βαλκανικές σε αντίθετο στρατόπεδο τότε χώρες;

Αλβανοί μαθητές σε σχολείο της Ανατολ. Αττικής που δεν γνώριζαν ελληνικά μετέτρεπαν την τάξη σε ζούγκλα επειδή δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν με το τμήμα, ενώ θα έπρεπε να βρίσκονταν αλλού.Στο δημοτικό ή σε τμήμα ένταξης.

Διαπίστωσα ότι ενδιαφέρεστε για την παιδεία και προσωπικά αλλά και ως κόμμα. Βοηθήστε τα σχολεία να γίνουν ελληνικά,τους εκπαιδευτικούς, τον ελληνικό λαό εν γένει...Έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Με σεβασμό

Σ. Π., Φιλόλογος

Υ.Γ. Την κυρία Παπαχρήστου την απέκλεισαν για ρατσιστικό σχόλιο. Να θυμίσουμε λοιπόν ότι στους πραγματικούς Ολυμπιακούς αγώνες και όχι στη σημερινή τους παρωδία, συμμετείχαν οι απανταχού Έλληνες (από Ελλαδικό χώρο, Μ.Ασία, Μ.Ελλάδα). Δικαίωμα συμμετοχής δεν είχαν οι δούλοι και οι βάρβαροι (οι μη Έλληνες δηλαδή).

Οι ομιλίες από την μεγάλη αντικατοχική πορεία της 20ης Ιουλίου στην Κύπρο

Κύριοι, τα συγχαρητήριά μου για τη στάση σας και κυρίως του Γ.Γ., στο θέμα του αποκλεισμού της αθλήτριας. Θα πρότεινα να καταδικαστεί επίσης και η συνεχής αναφορά των λαμόγιων της αριστεράς και του τύπου στο θέμα της ευχής προς τον κ. Κασιδιάρη, λες και ο τελευταίος δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής αλλά ο χειρότερος κακούργος...

Κ. Τ.

Περί της αποσυμφόρησης των φυλακών

Συγχαρητήρια στον Αρχηγό για την ομιλία στην Κ.Ο.! Τρομερό φρόνημα και αίσθηση ευθυνης! Μπράβο κύριε Μιχαλολιάκο, μας κάνετε υπερήφανους! Ας μπορούυσαμε να αλλάξουμε τη ρότα που μας χάραξαν οι αλήτες...

Γιώργος Χ. (Ανθ/στάς Πολεμικού Ναυτικού)

Όχι στο ξεπούλημα του Λιμανιού του Βόλου

Καλημέρα Συν-Αγωνιστές,

Αρχικά θα ήθελα να απευθυνθώ ξεχωριστά στον Αρχηγό μας. Αρχηγέ, αγαπημένε Νικόλαε Μιχαλολιάκο, είμαι και είμαστε όλοι περήφανοι για σένα, όπως είμαι σίγουρος πώς είσαι κι εσύ για το έργο σου σε όλη αυτή την πορεία ως τώρα.

Άκουσα δύο φορές με προσοχή τα λόγια σου στη Κ.Ο.. Σε 20 μόνο λεπτά (που είναι το βίντεο στην ιστοσελίδα μας) κατάφερες και μίλησες σχεδόν για όλα τα θέματα που ταλανίζουν το Ελληνικό Κράτος. Μίλησες για την επικαιρότητα και τη Βούλα Παπαχρήστου. Μίλησες για το επιχορηγούμενο κομματίδιο της ΔΗΜΑΡ και την με πάθος Ανθελληνική συμπεριφορά της ''κυρίας'' Ρεπούση. Μίλησες για το σημαντικότερο όλων θέμα της ΑΟΖ της χώρας μας. Και για πολλά ακόμα ζητήματα. Σε ευχαριστώ εκ βαθέων και σε παρακαλώ να συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο και να τους φέρνεις όπως είπες συνεχώς άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις!

Τέλος, είδα με προσοχή και όλες τις ομιλίες των Συν-Αγωνιστών στη Κύπρο μας. Ακόμα μια περήφανη στιγμή. Όπως έχουμε πεί ξανά και ξανά, ο αγώνας για απελευθέρωση των χαμένων Πατρίδων έχει ξεκινήσει. Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει, ίσως εμείς να μη το καταφέρουμε. Ας δείξουμε όμως το Δρόμο στα παιδιά μας, τους φίλους μας, παντού! Ο Ήρωας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε πει πώς η Γενιά που θα ξεχάσει τις χαμένες πατρίδες, θα είναι και η τελευταία. Αυτό προσπαθούν να κάνουν. Όμως η Χρυσή Αυγή και οι Περήφανοι Έλληνες, δε θα το επιτρέψουν επουδενί.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Μετά τιμής

Α. Κ.