Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 - 01:07

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Νέα επιχειρηματικά - δημοσιογραφικά τζάκια δημιουργεί ο Σύριζα, αντιγράφοντας τη συνταγή του Πασόκ και της αμαρτωλής ΝΔ. Προσπαθούν να ελέγξουν την ενημέρωση, ώστε παραπληροφορώντας τους πολίτες να εκτελέσουν χωρίς αντιδράσεις το συμβόλαιο θανάτου για τους Έλληνες. Στο άθλιο αυτό σχέδιο περιλαμβάνεται και ο ολοκληρωτικός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής, της μόνης φωνής αντίστασης των Ελλήνων. Θέλουν να καταστρέψουν την πατρίδα χωρίς πραγματικές φωνές αντίδρασης οι οποίες αφυπνίζουν τους Έλληνες πριν την βιολογική εξαφάνιση τους. Οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι το μόνο εμπόδιο στο δρόμο τους και θα καταφέρουν να σταματήσουν αυτό τον κατήφορο, δημιουργώντας μια Ελλάδα που προτεραιότητα θα έχουν οι Έλληνες.

Ι.Κ.

Απειλές του ISIS κατά της Ιταλίας και του Πάπα Φραγκίσκου παρά το «αντιρατσιστικό» κήρυγμά του

Δεν έχει σταματημό ο ξεπεσμός αυτής τη κυβέρνησης των πολιτικών απατεώνων οι οποίοι μόλις υφάρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων, με αντιμνημονιακές κορώνες περί σκισίματος μνημονίων, έγιναν μνημονιακοί όπως και οι προηγούμενοι και ξεπουλούν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Στο στόχαστρο, λοιπόν, και ΕΛΒΟ την οποία ο «τουρκοφάγος» υπερπατριώτης Καμμένος προσπαθεί να την πουλήσει όσο-όσο σε εταιρεία της Νοτίου Αφρικής, η οποία είναι τουρκικών συμφερόντων. Εξυπηρετούν με απόλυτη δουλικότητα την διεθνή τοκογλυφία μόνο και μόνο για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους και τα προκλητικά προνόμια που τους παρέχει η εξουσία. Μόνη ελπίδα να ανατραπεί αυτή η νοσηρή κατάσταση είναι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Π.Ζ.

Ελλάδα: Το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης

Ψάχνουνε για λεφτά και παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών ακόμη και για ελάχιστα χρέη, ώστε να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες που παράνομα βαφτίζουνε "πρόσφυγες". Νοσηλεύουν πακιστανούς, αφγανούς και όλες τις εθνότητες που έρχονται να απολαύσουν δωρεάν σίτιση, στέγαση και χρηματικά επιδόματα δωρεάν, ενώ ο Έλληνας φορολογούμενος με καρκίνο περιμένει 3 μήνες τουλάχιστον για ακτινοθεραπείες, με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις για τα μηχανήματα. Είμαστε η γενιά των Ελλήνων που θα ντρέπεται για αυτήν την διαδρομή του έθνους μας!

Χ.Φ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστές στο βάραθρο του Προδρόμου - Φωτορεπορτάζ