Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012 - 01:23

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Με τη σκέψη θα είμαστε μαζί σας στις 25 Αυγούστου. Ωστόσο τέτοιο κείμενο από το πατριωτικό μου σχολείο είχα να διαβάσω. Στις ζοφερές μέρες που ζούμε (και δεν αναφέρομαι στα οικονομικά αλλά στους πάσης φύσεως κατακτητές που επιχειρούν
να διαλύσουν τον Ελληνισμό) ο λόγος που αρθρώνετε αναζωογονεί την ελληνική
συνείδηση
. Εύγε!

Α. Ζ.

Αντιπαράθεση με τον τραγικά ανεπαρκή υπουργό ΠΡΟΠΟ

Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τον ειλικρινή μου σεβασμό και θαυμασμό στον Ηλία τον Κασιδιάρη για το λόγο του στη βουλή σχετικά με τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών. Αμείλικτος όσο ποτέ τους θύμισε για μια ακόμη φορά τι προδότες είναι! Είστε έτη φωτός μπροστά από τον συρφετό των γραικύλων που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία της σημερινής Ελλάδας. Στον Ηλία και σε όλους τους συναγωνιστές της ΧΑ ένα έχω να πω και δεν είναι δικό μου αλλά του Μέγα Νίτσε. Όταν λοιπόν μας συκοφαντούν, μας βρίζουν κλπ εσείς θα ξέρετε:

Να μη ξεχνάμε!
Οσο πιο ψηλά πετάμε, τόσο πιο μικροί φαντάζουμε σ' εκείνους που δεν μπορούν να πετάξουν.


Τίποτε άλλο. Και πάλι συγχαρητήρια στον Ηλία. Για άλλη μια φορά με έκανε να νιώσω εθνική έπαρση και με έκανε να θυμηθώ ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα σε αυτόν τον τόπο και αυτό συναγωνιστές δεν αγοράζεται με ΚΑΝΕΝΑ χρηματικό ποσό!

Με εκτίμηση,

Κώστας Π.

Επίκαιρη ερώτηση για τις πυρκαγιές

Ένα μεγάλο μπράβο στον βουλευτή Κορινθίας κύριο Μπούκουρα για τον τρόπο αντίδρασης
στην εγκληματική προχειρότητα της κυβέρνησης στην αντιμέτωπιση της  λαθρομετανάστευσης και στη μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο κράτησης.

Με εκτίμηση
Σπύρος Κ.

Ανοιχτή ομιλία Βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου στην Κρύα Βρύση Ν. Πέλλας

ΜΠΡΑΒΟ στα παληκάρια της Χρυσής Αυγής! Πρώτη φορά στα χρόνια μας βουλευτής
υπερασπίστηκε τα δίκαια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού! Στα γεγονότα της Κορινθίας!
Πρώτη φορά βουλευτής ενδιαφέρθηκε για κάτι άλλο εκτός απο την...τσέπη του! Μπράβο στα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ που στάθηκαν απέναντι σε οσους θέλουν να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Μακάρι να ξυπνούσαν όλοι! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!


Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στον Αγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη! Τα είπε πάρα πολύ καλά στη
βουλή, για τους εισαγώμενους δολοφόνους. Συγχαρητήρια και στον Αρχηγό Νίκο
Μιχαλολιάκο! ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ έπρεπε να είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Αυτοί που ξεπούλησαν την Πατρίδα μας γυρίζουν ανενόχλητοι στα νησιά, αφού παρέδωσαν την ΕΛΛΑΔΑ μας στα χέρια των τοκογλύφων.

Ελληνίδα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Επεισόδια από αφγανούς, πακιστανούς και αναρχικούς στην Αθήνα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ το γεγονός της αυξανόμενης υπογεννητικότητας στη χώρα
μας τα τελευταία χρόνια (από το 1981 και έπειτα), σε άμεση συσχέτιση με τη ταυτόχρονη γήρανση του πληθυσμού και πρωτίστως με την απροθυμία των κυβερνώντων μας για την επίλυση του σοβαρότατου δημογραφικού προβλήματος.

ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ και το μόνο που κάνουν αυτοί που προσπαθούν να
μας σώζουν, είναι να μας κοροϊδεύουν συνεχώς, αλλά και πολύ περισσότερο να δίνουν το δικαίωμα σε αλλόθρησκους, παράνομους λαθρομετανάστες και εχθρούς της πατρίδος μας να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια ενός νομοταγή Έλληνα πολίτη που σέβεται τη χώρα του.

Η Ελλάδα παρουσιάζει μεγαλύτερη υπογεννητικότητα και δημογραφική γήρανση από την Ιταλία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Δανία, Ελβετία, Ολλανδία, Βέλγιο και αναφέροντας ενδεικτικά, ενώ κάθε χρόνο στην Τουρκία γεννιούνται 1.600.000 παιδιά, στην Ελλάδα γεννιούνται μόνο 98.000 παιδιά. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, υπολογίζεται ότι το 2030 η χώρα μας θα έχει πληθυσμό, μόνο 8.000.000, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, ηλικιωμένοι. Φανταστείτε τότε, τις ενέργειες αυτών των χωρών, έναντι της χώρας μας, τη στιγμή που και τη σήμερον ημέρα η προκλητική καθόλα στάση τους δεν
συναντά κάποιο εμπόδιο από τους ηγέτες της εθνικής ασφάλειας της πατρίδας μας.

Πείτε μας, όλοι εσείς, «καμάρια» της κυβέρνησης της χώρας μας, τί κάνετε για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος;

- Όταν φορολογείτε τους πολύτεκνους περισσότερο από τους άτεκνους. Έκανα έγκλημα που γέννησαν πολλά παιδιά; Να σημειωθεί δε, ότι η χώρα μας επέζησε της τουρκοκρατίας (από γενοκτονίες και παιδομαζώματα) διότι τότε, οι ελληνικές οικογένειες κατά 70%, ήταν πολύτεκνες.

- Όταν διώχνετε τους νέους μας στο εξωτερικό για να μπορούν να βρούνε μία δουλειά για να επιβιώσουν, καθότι εδώ η ανεργία κοντεύει να φτάσει το 25%. Με τί όνειρα πλέον να σκέφτονται αυτά τα παιδιά το μέλλον τους και τη δημιουργία οικογένειας;

- Όταν για να βρεις μία θέση σε δημόσιο βρεφονηπιακό σταθμό, είναι σχεδόν απίθανο και που πιο πιθανό φαντάζει, να κερδίσεις τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

- Όταν δεν υπάρχει πλέον πλατεία να παίξουν τα παιδιά ή και όπου υπάρχει στις γειτονιές της Αθήνας, έχουν κατασκηνώσει όλοι οι λαθρομετανάστες, απειλώντας κάθε μάνα στο πέρασμά της, κουβαλώντας πλήθος σοβαρών και επικίνδυνων για την υγεία μας νοσημάτων.

- Όταν ζευγάρια που είναι υπογόνιμα και που θέλουν σήμερα παρόλες αυτές τις συνθήκες να αποκτήσουν παιδιά, περνούν ένα ‘Γολγοθά’ οικονομικής αφαίμαξης της τάξεως των 5.000-7.000 ευρώ/προσπάθεια εξωσωματικής σε ιδιωτικά κέντρα. Γιατί περί δημοσίων νοσοκομείων, κανένας λόγος, καθότι ατελείωτες λίστες αναμονής έχουν προτεραιότητα. Εκεί που θα έπρεπε αυτά τα ζευγάρια να θεωρούνταν ήρωες και να τους παρέχεται κάθε οικονομικο-κοινωνική βοήθεια από το κράτος, όπως και στους πολύτεκνους.

- Όταν όλα αυτά, τα απλά πραγματάκια που δεν θέλουν φοβερές γνώσεις και μυαλό – είναι απλώς, κοινή λογική, εσείς «καμάρια» μας, τα κάνετε προς την αντίθετη κατεύθυνση, τότε για ποιά επίλυση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας μιλάμε;

Θα έρθει η ώρα κάποτε, που τα παιδιά ή τα εγγόνια σας θα σας ρωτήσουν γιατί τα κάνατε όλα αυτά και τότε η σιωπή σας θα είναι η μόνη απάντηση. Πιστέψτε με, εκείνη τη στιγμή, τα παιδιά αυτά, σίγουρα θα αισθάνονται ντροπή που ήταν απόγονοί σας…

Με εκτίμηση προς όλους τους αναγνώστες και συναγωνιστές.

Ερασμία Ν. Λ.

Υπόψιν κ. Δένδια: Οι «ρατσιστικές» επιθέσεις της ημέρας σε Κέρκυρα, Κόρινθο και Καστοριά

Έλληνες στην ψυχή και στην καρδιά και όχι μόνο στη γλώσσα, πρέπει να καταλάβετε ότι
το σημαντικότερο πρόβλημα για την πατρίδα μας αυτή τη στιγμή δεν είναι η οικονομική κρίση αλλά η κατάληψη της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες. Δεν είναι τυχαία. Η κρίση αργά ή γρήγορα θα περάσει. Με μεγάλες προσωπικές απώλειες, αλλά θα περάσει. Εκείνο όμως που δεν πρόκειται να αποκτηθεί ξανά, χωρίς να χυθεί αίμα, είναι η εθνική μας κυριαρχία. Δεν έχουμε το δικαίωμα να απαρνηθούμε την Ελληνικότητα μας και να δεχτούμε την αλλοίωση του Ελληνικού Έθνους που επιχειρείται. Νυν υπέρ πάντων ο αγών, η ελευθερία της πατρίδας μας.

Επίσης τα ήθελα να πω ένα μεγάλο εύγε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη στάση και το λόγο
του στη Βουλή των "Ελλήνων"(;).

"Η Ελλάς Πάνω Από Όλα"

Όχι στην πρόσληψη αλλοδαπών στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Περί των Αλβανών Οπλοφόρων που πυροβολούν και καίνε Ελληνική Σημαία

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

θα περιμένω με μεγάλη αγωνία να πάρει θέση (εκτός του ποινικού σκέλους φυσικά) ο Θλιβερός αυτός Υπουργός αντι-ρατσισμού και να καταδικάσει τους Αλβανούς Υπάνθρωπους και Δειλούς που πυροβόλησαν και έκαψαν το Εθνικό μας Σύμβολο στον
Ιερό Χελμό και ακολούθως μας απείλησαν και εξύβρισαν. Οι άνθρωποι που υπηρετήσαμε αυτή τη Σημαία θα είμαστε απέναντί τους τιμωροί και καμία προσβολή δεν θα μείνει
ατιμώρητη.

Μετά Τιμής
Δημήτριος Γ.
Χ.Α. Πάτρας

Υ.Γ. Εδώ το κατάπτυστο βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=3dF3Qeqjb10&feature=share

Εκ του ασφαλούς παραλήρημα του «τοξοβόλου του Συντάγματος»

Συγχαρητήρια στον Η. Κασιδιάρη για την ομιλία του στο κοινοβούλιο. Μίλησε κατευθείαν με τις σωστές λέξεις. Είναι ένα δημοκρατικά εκλεγμένο μέλος το ελληνικού κοινοβουλίου και  αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο αριθμό των Ελλήνων που ανησυχούν για τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα στο κοινοβούλιο να τον σιγήσει, θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες και να ακούγονται τα λόγια που εκφράζουν τις ανησυχίες του ελληνικού λαού. Το πρόβλημα της πλειονότητας των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου με τον Η. Κασιδιάρη είναι ότι αυτός δεν είναι ο τυπικός πολιτικός, αλλά ένας πολιτικός που λέει την αλήθεια και αυτό ενοχλεί τους βολεμένους.

Αγαπητέ Κύριε Κασιδιάρη, συνεχίστε να μιλάτε.

CM