Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σαββάτο 23 Ιουνίου 2012

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012 - 01:36

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σαββάτο 23 Ιουνίου 2012

Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα το 1990, διότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Καναδά, ήρθα σ'ενα μέρος παραδεισένιο. Ο κόσμος ζούσε αξιοπρεπώς, διότι τότε για να δανειστείς από την τράπεζα, η να βγάλεις πιστωτικές κάρτες ήταν κάτι το εξαιρετικά δύσκολο. Όσο πέρναγε ο καιρός, έβλεπες ότι το να χρεωθείς ήταν κάτι που γινόταν όλο και πιο εύκολο. Είχε αρχίσει η φούσκα να φουσκώνει, βεβαίως με τη βοήθεια των διεφθαρμένων κυβερνήσεων. Πώς φέρνουμε έναν ολόκληρο λαό εκεί που τον θέλουμε; Τον χρεώνουμε. Αφού το κατάφεραν αυτό, και πήραν ότι δυνάμεις είχαν απομείνει από τούς πολίτες, οι οποίοι δούλεψαν, έφτιαξαν ένα σπιτικό, δημιούργησαν μια οικογένεια, και ζούσαν αξιοπρεπώς, με τη δυνατότητα να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, τώρα έρχονται και σου λένε "έχεις σπίτι"; θα στο πάρουμε! "έχεις κληρονομιά"; θα στην πάρουμε! "έχεις μαγαζί"; θα στο κλείσουμε! Όλα αυτά γιατί; Όλα για το συμφέρον των μεγάλων καρχαριών; Ναι η Ελλάδα είναι γωνιακό μαγαζί και το θέλουν όλοι.

Όλα αυτά με έφτασαν σε σημείο το να πονάω και να αγαπώ τον τόπο μου ακόμα περισσότερο. Μονό αν ενωθούμε σαν πατριώτες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική και κοινωνική κατοχή που μας έχουν επιβάλει όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που κυβερνούν τόσα χρονιά. Μονό η Χρύση Αύγη μπορεί να μας δώσει την δύναμη ν' ακουστούμε, να παλέψουμε και να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο. Μονό η Χρύση Αύγη μπορεί να καταλάβει τη περνάει ο λαός, διότι η Χρύση Αύγη αποτελείται από παιδιά σαν εμάς και όχι από παιδιά του σάπιου συστήματος. Αν καταλάβει ο κόσμος επιτελούς ότι πρέπει να κοιτάμε το σύνολο και όχι την πάρτη μας, τότε υπάρχουν μεγάλες ελπίδες, αλλιώς θα πρέπει να πολεμήσουμε να ξεστραβωθεί ο κόσμος!
Κάποια στιγμή η Αυγή γι 'αυτόν τον τόπο θα είναι Χρυσή, αρκεί να θέλουμε όλοι!

Α.Λ.

Πάει και η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και η ΑΟΖ με πρόσχημα την ΔΗΜΑΡ

Είμαι τακτικός αναγνώστης σας και εκτιμώ πολύ το Ιστολόγιό σας. Στην πρόσφατη ανάρτησή σας που τιτλοφορείται "Χρυσαυγίτης κατηγορείται για βιασμό!" διαβάζοντας το άρθρο διαπίστωσα ότι η μόνη σχέση που έχει ο κατηγορούμενος με τη Χρ.Αυγή είναι το ότι οι γονείς της ισχυρίζονται ότι τους απείλησε με επιθέσεις της Χρ.Αυγής. Είναι αρκετό για να χαρακτηρίζεται ο κατηγορούμενος ως "Χρυσαυγίτης"; Θα τιτλοφορούσατε ποτέ ανάρτηση "Νεοδημοκράτης/Κομμουνιστής/Πασόκος/Συριζαίος κατηγορείται για βιασμό"; Είναι δυνατόν η πολιτική ταυτότητα κάποιου - που ΔΕΝ επιβεβαιώνεται από το άρθρο - να αποτελεί μία ακόμη αφορμή συκοφάντησης πολιτικού κόμματος; Και κάτι τελευταίο, πώς οι γονείς της "15χρονης" δέχθηκαν να σταματήσει το σχολείο η 15χρονη και να εργαστεί στην εταιρία του κατηγουμένου σε τόσο μικρή ηλικία;

Μ.Σ.

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο”

Καλή σας ημέρα,

Αν έγραφα όλα αυτά που θα ήθελα να πώ για το ελληνικό κράτος και το σημείο που το έχουν φέρει οι προδότες ανθέλληνες πολιτικοί, δε θα με έφτανε ολόκληρη ημέρα. Γι’ αυτό λοιπόν, θα κρατήσω την ουσία. Ενάντια στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, ενάντια στη παραπληροφόρηση των κατευθυνόμενων δημοσιογράφων, αλλά και ενάντια στη λάσπη των προδοτών του Έθνους πολιτικών, η ΧΑ πήρε το 7% του Ελληνικού Λαού. Θα είμαι ειλικρινής. Ψήφισα ΧΑ πρώτη φορά και θα ξαναψηφίσω όταν κληθώ να το κάνω. Γιατί σίγουρα, αγαπάτε τη πατρίδα, όπως κι εμείς. Γιατί σίγουρα, δεν έχετε πάρει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού για προεκλογικό αγώνα.... Γιατί σίγουρα, ονειρεύεστε μια πατρίδα ελεύθερη! Γιατί τιμάτε την Ίμια, τις Θερμοπύλες και όλες τις περήφανες μέρες του Έθνους!

Ας μη παραμυθιαζόμαστε από τα ψέμματά τους. Με τη ΧΑ, καμία Ελλάδα δε θα βγεί από την Ευρώπη και καμία Ελλάδα δε θα χαθεί...ίσα ίσα που θα στηριχτούμε στις δικές μας βάσεις, και σε λίγο καιρό, όσο χρειαστεί, η Ευρώπη θα βοηθιέται από εμάς και όχι εμείς απ' αυτούς! Ακόμα κι αυτοί, που ακόμα φοβούνται, ας ξέρουν ένα πράγμα. Όταν είσαι στον πάτο, ένα κίνημα όπως η ΧΑ, μόνο ψηλότερα μπορεί να σε πάει! Οι σοσιαλιστές που ψηφίζαμε χρόνια τώρα, φάγανε τα λεφτά τα δικά μας, τα δικά σας, και όλων των Ευρωπαίων! Κι όταν λέω σοσιαλιστές, εννοώ αυτούς που θέλουν να λέγονται έτσι! Αυτούς που χτες συνεργάστηκαν με Αριστερούς και με Δεξιούς! Αυτούς που πρόδωσαν την ΕΛΛΑΔΑ στις 31/01/1996 και πολλές φορές ακόμα!

Μιας νέας δόξας ανατέλλει ο καιρός! Σας ευχαριστώ.

ΥΓ: Είμαι μόλις 23 ετών, αλλά ξέρω τα παραπάνω γεγονότα, γιατί βρήκα μόνος μου πληροφορίες, γιατί διάβασα όχι τα βιβλία που μου δώσανε στο σχολείο αλλά αυτά που ...κρύψανε! Είμαι 23 ετών, αλλά έχω κριτική άποψη, γιατί μελέτησα πιο πολύ αυτά που δεν είπανε, παρά αυτά που είπανε, πιο πολύ αυτά που δεν δείξανε, παρά αυτα που δείξανε!

Μ.Ρ.

Έγιναν… καπνός οι προεκλογικές εξαγγελίες του Α. Σαμάρα

Είναι η πρώτη χρονιά που ψηφίζω,είμαι 19 χρονών,δύο φορές μπήκα στο παραβάν και τις δύο ψήφισα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Χρυσή Αυγή. Και αν κάποιοι βιάζονται και λένε «είσαι 19, δεν έχεις πολιτική άποψη» εγώ τους απαντώ ότι μεγάλωσα σε μια χώρα που την κακοποίησαν και που κάποιοι άλλοι ορίζουν το μέλλον το δικό μου, ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ δεν ψήφισα από αντίδραση τους απαντώ εγώ, να μου επιτραπεί να πω ότι έχω πολύ καλύτερη πολιτική άποψη από κάποιους "μεγάλους", διαβάζω την ιστορία της χώρας μου, είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και δεν θα αφήσω ΚΑΝΕΝΑΝ να μου στερήσει αυτή την περηφάνεια,και αν με λένε φασίστρια επειδή σας ψηφίζω τους απαντώ: ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ. Τους απαντώ ότι είμαι απλώς ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Ένα μεγάλο μπράβο στο κόμμα σας και να ξέρετε ότι η νεολαία είναι μαζί σας γιατί θέλουμε την χώρα μας πίσω!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Με εκτίμηση

Ε.Χ.

Ισραήλ σε Σαμαρά: Καλή αρχή, περιορίστε την Χρυσή Αυγή!

Από φοιτητές του εξωτερικού την αγάπη μας και την συμπαράστασή μας, ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ και κάποιο καιρό όλοι αυτοί που μας λένε ναζί και διάφορες τέτοιες χαζομάρες θα μας αποκαλούν πατριώτες, ο χρόνος είναι με το μέρος μας και μόνο, απλά δεν το έχουν καταλάβει – τώρα πια δεν γυρίζει πίσω, τα μάτια πολλών άνοιξαν πια και το μόνο που βλέπουν στην άκρη του τούνελ είναι τα γράμματα «Χ.Α.», τα οποία είναι αστραφτερά και γεμάτα ελπίδες. Μαζί για μια Ελλάδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ, μαζί για όλα αυτά τα παληκάρια που χάθηκαν για τη χώρα μας, μαζί για να μάθουν όλοι τους ότι οι μέρες που έκλεβαν τελείωσαν. Τώρα πια υπάρχει κάποιος να τους ελέγχει.

Όλα τα καλά του κόσμου Ηλία και Νίκο και πάνω απ’ όλα υγεία, και πάλι συγγνώμη για τον ενικό απλά σας νιώθω δικούς μου και δίπλα μου.
Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Γ.Μ, φοιτητής Ιατρικής στη Σλοβακία