Η Φωνή του λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σάββατο 16 Ιουνίου

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 - 01:47

Η Φωνή του λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σάββατο 16 Ιουνίου

Είμαι Έλληνας... Νιώθω φυλακισμένος και ας μην είμαι σε κελί. Δεν μπορώ να εργαστώ, γιατί οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη.. Δεν μπορώ να συντηρήσω καν την οικογένεια  μου και ζούμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι για να μην στερηθούμε τα της τροφής (9 άτομα) και δεν με πειράζει αυτό .. Με πειράζει που δεν είμαι ο μόνος.. και με πειράζει γιατί φταίω εγώ σε αυτό.. Όχι γιατί είμαι ''τεμπέλης'' όπως με ονόμασαν οι ξένοι ,αλλά γιατί επέτρεψα με τον τρόπο μου να στηθεί όλο αυτό το σκηνικό στην χώρα μου.. Εγώ, Εσύ , ο παραδίπλα.. Όλοι εμείς που πεινάμε, όλοι εμείς που είμαστε άνεργοι, όλοι εμείς που ''χρωστάμε'' . Τους βλέπαμε καιρό τώρα τι κάνουν αλλά είχαμε επιλέξει να τους δίνουμε ακόμα μια ευκαιρία, πιστεύοντας πάντα το ''λεφτά υπάρχουν'' , το '' η Ελλάδα θα σωθεί'', το '' Εμείς θα σας δώσουμε δουλειά και λεφτά'' . Η απληστία μας έφερε ως εδω. ψηφίζοντας πάντα όχι βάση αξιών του κάθε κόμματος και του κάθε βουλευτή, αλλά βάση προσωπικών προσδοκιών που μας έταζαν για να πάρουν μια ψήφο ακόμα.. Λυπάμαι που φέραμε την Ελλάδα έως εδω.. Λυπάμαι που δεν ασχολήθηκα νωρίτερα για να σωθεί η χώρα.. Αλλά πιστεύω πως και πάλι.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.. τώρα πλέον δεν ψηφίζω πολιτικούς.. ψηφίζω ανθρώπους.. Ανθρώπους που ΠΑΡΑΓΟΥΝ έργο και όχι λόγια.. Που δεν κάθονται στα πανάκριβα νοικιαζόμενα γραφεία τους αλλά είναι στους δρόμους και μάχονται.. Με τον δικό τους τρόπο.. Συνεχίστε ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ μαζί σας όπως και ότι τρόπο μπορώ..

Υ.Γ. : Μετά τις εκλογές και τα αποτελέσματα ξέρω ότι θα μάχεστε καθημερινά ΕΞΩ στους δρόμους συνεχίζοντας ότι κάνετε και προεκλογικά.. ότι κάνατε πάντα.. όπως και πάντα θα δίνετε λύσεις εκεί που οι ''άλλοι'' απλά γυρνούν την πλάτη.. Αυτό είναι πολιτικός.. Αυτό είναι Έλληνας.. Αυτό είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ...
Με εκτίμηση
Κ. Μιχάλης

Ανταπόκριση σε Γαλλικό κανάλι: «Η Χρυσή Αυγή παράγει κοινωνικό έργο»

Εγώ που πράγματι στις εκλογές της 6ης Μαΐου δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή. Εγώ που  χρόνια ψήφιζα «πολιτικούς» που μας δούλευαν κατά πρόσωπο. Μπήκα στην ιστοσελίδα σας,  ενημερώθηκα για τις θέσεις σας, σας παρακολούθησα στα κανάλια και στις ομιλίες σας και πλέον συνειδητά την 17 Ιουνίου 2012 θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, όχι μόνο γιατί φοβάμαι ακόμα και μέρα μεσημέρι να μπω στο σπίτι μου, που κλειδαμπαρώνομαι τις νύχτες, που τρέμω για την οικογένειά μου  για το παιδί μου. Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή για την Ελλάδα μας και για το μέλλον των παιδιών μας.
Κατερίνα

Ψηφίζω Χρυσή Αυγή

Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω τόσο ήρεμος ψυχικά. Επιτέλους, έστω και αργά, έκανα την σωστή επιλογή στις 6 του Μάη. Ψήφισα το μόνο κίνημα που επιτέλους μπορεί να κοιτάει το κόσμο στα μάτια και να εκπέμπει σιγουριά και πίστη για την πατρίδα. Ψήφισα Χρυσή Αυγή και θα ξαναψηφίσω, όχι μόνο εγώ αλλά και όλα τα οικεία μου πρόσωπα. Η Προπαγάνδα που γίνεται από όλα τα κανάλια και τα λοιπά κόμματα δεν μας αγγίζει και πέφτει στο κενό. Ο λαός πλέον έχει ξυπνήσει και ξέρει να ξεχωρίζει το σωστό για την πατρίδα. Όλοι αυτοί που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν δεν το έχουν καταφέρει και ούτε θα το πετύχουν.
Τα μηνύματα που σας στέλνω είναι πάρα πολύ θετικά από την Λέσβο. Πιστεύω οτι τα ποσοστά της Χρυσή Αυγής θα είναι μεγαλύτερα και πέραν κάθε προσδοκίας. Είστε η τελευταία μας ελπίδα για να δούμε την Πατρίδα μας να πηγαίνει μπροστά. Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχηθώ διψήφιο νούμερο ποσοστών και έπειτα θέλω να δω όλους αυτούς τους λασπολόγους των βρομοκάναλων που θα κρυφτούν.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ,  ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,  ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΟΛΟΙ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ
Ένας ψηφοφόρος που επιτέλους ξύπνησε
Κ.Θ.

Η τηλεδημοκρατία τους και η Χρυσή Αυγή

Ψήφισα για πρώτη φορά, σε αυτές τις εκλογές Χρυσή Αυγή. Τις προηγούμενες δύο φορές που είχα ψηφίσει άλλο κόμμα, ψήφισα έτσι, στην τύχη.. Σε αυτές τις εκλογές λόγω της κατάστασης που επικρατεί δεν γινόταν να ψηφίσω πάλι έτσι, αλλά δεν ήθελα να ψηφίσω και ένα οποιοδήποτε κόμμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Αποφάσισα λοιπόν να ψαχτώ γύρω από το "τι να ψηφίσω;".  Όλα τα κόμματα (πλην της Χρυσής Αυγής), είναι κόμματα με προδότες, με λαμόγια, με κλέφτες, κόμματα με αλβανοπακιστανούς και λοιπούς υποστηρικτές, κόμματα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπήρχαν στο προσκήνιο ή καλύτερα στο παρασκήνιο εδώ κ αρκετά χρόνια και υπαίτια λιγότερο ή περισσότερο για την κατάντια της Ελλάδας, της χώρας μας. Έτσι αποφάσισα να δω τι είναι η Χρυσή Αυγή, που από ό,τι έμαθα,μετέπειτα, υπήρχε και αυτή στο προσκήνιο αλλά όχι στο παρασκήνιο αρκετά χρόνια και αντί για πολιτικούς έχει ανθρώπους σαν όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, ανθρώπους με ουσιώδη λόγο που πράττουν με πράξεις και όχι πολιτικούς που πράττουν με ανούσια λόγια και εξευτελιστικές πράξεις.. Με κάνατε να νιώσω υπερήφανη! Βέβαια λυπάμαι που έπρεπε να φτάσει ως εδώ η κατάσταση για να αποφασίσω να ψαχτώ με το "τι πρέπει να ψηφίσω;".. Θα ήθελα τέλος να συγχαρώ τον Ηλία (οφείλω να ομολογήσω την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό του για πολλούς λόγους), αλλά βέβαια θέλω να συγχαρώ και όλους όσους έχω "γνωρίσει" αυτό το διάστημα από την Χρυσή Αυγή αλλά και όσους δεν έχω "γνωρίσει" αλλά είμαι σίγουρη ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία πολύ σύντομα να τους "γνωρίσω" γιατί: "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!"
Με εκτίμηση η νέα Συναγωνίστρια σας από τα Μέγαρα!

Μήνυση βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατά του Μπουτάρη


Είμαι ένας απλός Έλληνας, που τα τελευταία χρόνια έχω ψηφίσει σχεδόν όλα τα κόμματα.  Πασόκ, Ν.Δ. ακόμα και ΚΚΕ. Τον Μάιο, λίγο για πλάκα, λίγο από αντίδραση ψήφισα Χρυσή Αυγή.  Σήμερα όμως, σχεδόν ένα μήνα μετά αφού ασχολήθηκα λίγο, αφού ενδιαφέρθηκα, αφού είδα διαπίστωσα ότι η Ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι η μόνη, η πιο υπεύθυνη η πιο ελπιδοφόρα ψήφος που μπορεί να ρίξει ένας Έλληνας.
1) Η δια της ατόπου απαγωγής.  Είναι τόσο προδότες όλοι οι υπόλοιποι, τόσο υποκριτές, τόσο .... που τελικά μένει μόνο μία ψήφος.
2) Προσπαθούν να τρομάξουν το κόσμο λέγοντας του ότι με τη Χρυσή Αυγή ο κόσμος θα φοβάται να βγεί στο δρόμο κτλ. κτλ. Εγώ θυμάμαι ότι παλαιότερα η μητέρα μου, το πρώτο πράγμα που έκανε το πρωί, ήταν να βγάλει το κλειδί έξω από την πόρτα, ώστε εάν έρθει κανένας να μην χρειάζεται να πάει στην πόρτα να ανοίξει αλλά να μπορεί να μπει μόνος του (επειδή τότε φοβόμασταν!!). Τώρα πλέον με τους φοβερούς πολιτικούς που έχουμε δεν φοβόμαστε. Γιατί όμως διπλοκλειδώνουμε, βάζουμε συναγερμό, έχουμε σκυλιά και πάλι νιώθουμε ανασφάλεια;  Ο μπακάλης της γειτονιά όταν είχε δουλειά άφηνε το μαγαζί μόνο του.  Όλοι ψωνίζανε και αφήνανε τα λεφτά στο γραφείο.  Ο μπακάλης γυρνούσε και έβρισκε τα λεφτά εκεί. Σήμερα, θα τον σκοτώσουν για μία τσίχλα. Και θέλουν να πείσουν τον κακομοίρη το μανάβη ότι με τη Χρυσή Αυγή θα φοβάται.
3) Αυτοί είναι οι δημοκράτες και η Χρυσή Αυγή οι φασίστες, οι χουντικοί… Το στρατιωτικό καθεστώς όμως είναι που πήγε το ρεύμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, σε κάθε σπίτι, σε κάθε χωριό.  Οι ψευτοδημοκράτες είναι αυτοί που τώρα το κόβουν στους πιο φτωχούς εάν αυτοί δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους και τα χαράτσια.
4) Οι ψευτοδημοκράτες θα πρέπει να ξέρουν όμως ότι το "καθεστώς" το ορίζει η πολιτική του, όχι η εκλογή του. Όταν δηλαδή ένα καθεστώς αυτοονομάζεται δημοκρατικό αλλά επιβάλλει τόσο αυστηρούς φόρους που οι πολίτες δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν και να επιβιώσουν αυτό χαρακτηρίζεται ως καθεστώς υποτέλειας και υποταγής. ΑΥΤΟ!!!.  Το έχει δείξει η ιστορία εδώ και 2500 χρόνια.
5) Επειδή δεν θέλω να γίνω κουραστικός, δεν θα επεκταθώ άλλο σήμερα (επιφυλάσσομαι στη συνέχεια).
Σίγουρα όμως η ψήφος μου την Κυριακή δεν θα είναι μόνο ψήφος αντίδρασης.  Θα είναι η πιο υπεύθυνη και συνειδητή ψήφος της ζωής μου και το λέω ειλικρινά, εγώ ένας απλός Έλληνας που μέχρι προχθές έχω ψηφίσει πολλά άλλα κόμματα.
Εγώ ένας απλός Έλληνας

Συνελήφθη 24χρονος Αλβανός για την δολοφονία 82χρονης Ελληνίδας

Καλησπέρα σας,
Κατ' αρχήν, να σας συγχαρώ γιατί το ποσοστό το έχετε κερδίζει με την αξία σας και όχι με ψέματα και υποσχέσεις!
Να μπω στο θέμα του μηνύματος μου. Πήρα την απόφαση να σας στείλω γιατί η κατάσταση στην Πάρο έχει ξεφύγει! Κάθε καρυδιάς καρύδι - αλλοδαπός, έχει βρει καταφύγιο στο νησί και μάλιστα, δεν τους λένε και τίποτα! Είμαι 24χρ. και θεωρώ απαράδεχτο να φοβάμαι να κυκλοφορήσω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα! Οι Πακιστανοί μας κοιτάζουν καλά καλά και (συγγνώμη για την έκφραση) πιάνουν το πουλί τους! Κλέβουν εσώρουχα... Πρόσφατα ενημερώθηκα πως κάποιο κοριτσάκι δεν βγαίνει από το σπίτι του γιατί το παρακολουθεί κάποιος από αυτούς. Έλεος! Είμαστε Έλληνες και θέλουμε να ζούμε ελεύθεροι στον τόπο μας!
Με εκτίμηση και σεβασμό
Σ.Μ.

Κύριοι του ΕΣΡ, καληνύχτα σας και συλλυπητήρια

Καλημέρα. Είμαι νέα ψηφοφόρος σας, 26 χρονών. Πρώτη φορά θα σας στηρίξω γιατί με έχετε πείσει σε όλα τα επίπεδα. Εγώ για να πω την αλήθεια έψαχνα κόμματα που θα με αντιπροσωπεύουν και μετά λύπης κατάλαβα ότι όλοι κοιτάζουν τον εαυτό τους. Έχω να πω ότι ξεκίνησα να αγανακτώ με την κάθοδο των Αλβανών - γιατί μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την αθρόα είσοδο στη χώρα μου. Οι τρόποι τους ήταν πάντα προκλητικοί, επικίνδυνοι και ρατσιστικοί. Αρκετά χρόνια μετά παρατηρώ ότι κάθε μέρα το αστυνομικό δελτίο κατακλύζεται από τα εγκλήματα αυτών. Το αποτέλεσμα; Να μην νιώθω ασφαλής ούτε στο ίδιο μου το σπίτι. Επίσης το γεγονός ότι βλέπω να είμαστε μειονότητα ειδικά στα κεντρικά σημεία μου δημιουργεί θυμό και στενοχώρια. Παντού πλέον ακούω άλλες γλώσσες και μιλάνε επιδεικτικά κρατώντας συνέχεια παιδιά για τα οποία απαιτούν ελληνική υπηκοότητα. Οι αυριανοί Έλληνες αυτοί θα είναι; Κρίμα.

Λυπάμαι γι αυτούς που σας κατηγορούν ως νεοναζί, και χιτλερικούς. Πραγματικά εγώ δεν βλέπω κανέναν ναζί να μπαίνει στα σπίτια να μας κλέβει και να σκοτώνει για λίγα λεφτά. Τα έλυσαν όλα και ο εχθρός τους είναι οι ναζί μιας άλλης χώρας; Αγαπάμε τη χώρα μας και δε σημαίνει ότι είμαστε απόγονοι Χίτλερ ή νεοναζί. Και αν όντως ήσασταν κάτι τέτοιο θα βοηθούσατε τόσο κόσμο; Είστε κοντά στους καθημερινούς Έλληνες και αυτό με ώθησε στο να ψάξω για σας και να σας υποστηρίξω. Ήθελα να ρωτήσω επειδή άκουσα ότι ψάχνουν τρόπο νομικώς να σας κηρύξουν παράνομο κόμμα μπορούν να το πετύχουν; Για να κλείσω θα ήθελα να σας προτρέψω να μην δίνετε σημασία στις συκοφαντίες και στην προπαγάνδα και ελπίζω να το πιστέψουν και οι άλλοι για να δουν ότι ο αληθινός φασισμός είναι όταν σε όποιον δηλώσει υποστηρικτής της ΧΑ ακούει να τον υβρίζουν, σβήνουν καθημερινά σελίδες μας και μας απειλούν. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία για μια καθαρή χώρα Ελλήνων.
Έλενα Α.
Φιλόλογος Άνεργη