Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 01:21

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων αλλά και οι απλοί βουλευτές και οι παρατρεχάμενοι τους έχουν από κανά δυο βίλες και εξοχικά ανά την ελληνική επικράτεια. Άλλος στην Μύκονο, άλλος στην Μυτιλήνη, άλλος εκεί που κάηκαν στρέμματα ελληνικών δασών. Και από την άλλη βλέπω τον ΕΝΦΙΑ του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής που τα σπίτια που έχει δηλώσει είναι κτισμένα από το 1910 δηλαδή κληρονομιά των παππούδων του και δεν είναι καν ολότελα δικά του, αλλά συνιδικοκτησία. Ε, λοιπόν την επόμενη φορά που θα μας πούνε περί κοινωνικής πολιτικής και ότι αφουγράζονται τον λαό να τους τρίψουμε στην μούρη το ΕΝΦΙΑ του κου Μιχαλολιάκου, γιατί μόνον αυτός έχει το δικαίωμα να ομιλεί περί λαϊκής δικαιοσύνης και όχι οι Κουτσούμπες, οι Τσίπρες και οι Μητσοτάκηδες.

Λία, Ξάνθη

Όργιο μίζας στον ΟΣΕ: Υπάλληλοι έδιναν απευθείας αναθέσεις διαγωνισμών σε ρομά

Διέγραψαν από τα πρακτικά της βουλής την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη, γιατί τους πόνεσε, γιατί τους είπε αλήθειες. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, παραδουλεύτρα είναι της τουρκίας. Το τραγικότερο όλων, παρακολουθώντας την ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής παρατήρησα πως τους είπε προδότες, τους είπε πως βάσει Συντάγματος θα πρέπει να μπούνε φυλακή οι τουρκόφρονες βουλευτές του Σύριζα και του Πασόκ, τους είπε ότι ο Ερντογάν μιλάει ανοιχτά για πράκτορες της τουρκίας μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και ουδεμία αντίδραση! Ξέρετε μόνο πότε αντέδρασε ο πρόεδρος της επιτροπής; Μόνο όταν αποκάλεσε ο κος Κασιδιάρης βαρβαρική την τουρκική γλώσσα! Μόνο τότε θίχτηκε! Μάλλον γιατί είναι και η μητρική του γλώσσα. Αιδώς προδότες! 

Κ.Κ.

Τα αποτελέσματα των μνημονίων: Σε καθεστώς φτωχοποίησης το 36% των Ελλήνων

Μοίρασε σήμερα τον μποναμά της η κυβέρνηση σε ρομά και λαθρομετανάστες κι αν είσαι ο ένας τυχερός στους 10 Έλληνες που το πήρε, συγχαρητήρια. Σου έρχεται νέο πακέτο μέτρων για να σου τα πάρει πίσω. Λένε για την κατοχή ότι οι Έλληνες πεινούσαν και στους δρόμους υπήρχαν νεκροί από τον υποσιτισμό. Σήμερα σου δίνουν το δικαίωμα να πάρεις μισή φρατζόλα ψωμί ίσα ίσα να κρατιέσαι στην ζωή και σου λένε ότι έχεις δημοκρατία και είσαι ελεύθερος. Ας γελάσω! Σαν τα σκυλιά μας έχουν τα αδέσποτα, που τους πετάνε όποτε θυμούνται ένα πιάτο φαι και λίγο νερό, αν βρεθεί κανένας να τα λυπηθεί τα πηγαίνει σε κανένα κτηνιατρείο να τα εμβολιάσει αλλιώς τα αφήνουνε στην τύχη τους εκεί στο δρόμο, αλλά μην ανησυχείτε είναι ελεύθερα...

Ελένη Ξ.

Τραγέλαφος: Μιλάει και η Νέα Δημοκρατία για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη