Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 00:34

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Μόνο βγήκαμε από τα μνημόνια; Έχουμε βγει και από τα σπίτια μας και τρέχουμε ανέμελοι στα λιβάδια, γιατί ευχαριστούμε τον Αλέξη που έχουμε δουλειά. Λοβοτομημένοι ακόλουθοι και πολιτικάντηδες προσπαθείτε να μας πείσετε ότι όλα καλά και όλα ανθηρά, αλλά οι έρευνες γκρεμίζουν τα σάπια λόγια σας και τις κούφιες υποσχέσεις σας καθώς στα όρια της κατάθλιψης βρίσκονται 7 στους 10 νέους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα σύμφωνα με νεότερη έρευνα της ΓΣΕΕ. Αλλά έννοια σας δεν θα μας πεθάνετε εσείς... Έρχεται το πολιτικό τέλος σας.

Νίκος Π.

Η ψευδολογία των συριζαίων περί της δήθεν διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων

Τσίπρα εκτός από τις δεξιώσεις που πηγαίνεις με τα ακριβοπληρωμένα κουστούμια σου και χεράκι χεράκι με την Περιστέρα και τιμάς τον γερμανό πρόεδρο Σταϊνμάγερ, είπες κάτι για τις γερμανικές αποζημιώσεις ή μόνο τεμενάδες έκανες; Ή μήπως ξεχνάς τι μήνας είναι αυτός; Μήπως ξεχνάς πότε απελευθερώθηκε η Αθήνα ή μήπως την 28η Οκτωβρίου που άλλα χρόνια μας έλεγες για την σημασία της ημερομηνίας αυτής για την πάταξη του φασισμού; Παρέα στο ίδιο τραπεζάκι με τον εχθρό Αλέξη; Και μας κάνεις και κήρυγμα; Δεν ντρέπεσαι λίγο;

Π.Σ.

Με βασικό σύνθημα “Τέλος στην εγκληματικότητα” η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων - ΒΙΝΤΕΟ

Ποια "Βόρεια Μακεδονία"; "Μακεδονία" σκέτο για τα Σκόπια! Αυτό προκύπτει άλλωστε και μετά την απάντηση του αρμόδιου υπουργού σε σχετική ερώτηση του Συναγωνιστή Παναγιώταρου, ότι πλέον αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως "MKD "και ο ΟΗΕ και η ΔΟΕ. Πρέπει να το καταλάβουμε καλά πριν να είναι αργά. Αυτή η Συμφωνία είναι προδοσία! Δεν μας ενδιαφέρει να την αναγνωρίσει ακόμα και ο Πάπας. Εμείς πρέπει να σταθούμε ενωμένοι και να διεκδικήσουμε την Ιστορία μας και την ταυτότητά μας. Μόνο Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Στέλιος, Καστοριά

15 εκατ. αφρικανοί και ασιάτες έτοιμοι να αποβιβαστούν στην Ελλάδα!