Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012 - 01:34

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δένδιας: αυτοανακηρυχθείς προστάτης των τριτοκοσμικών ΛΑΘΡΟμεταναστών

Ο Δένδιας όχι μόνο εξασφαλίζει πολυτελή διαβίωση στους ΛΑΘΡΟμετανάστες, αλλά ακούει και επιπλήξεις από την κοινοτική επίτροπο Μάλστροφ, πως οι συνθήκες υποδοχής των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (προσέξτε, όχι ΛΑΘΡΟμεταναστών, σκέτο μεταναστών), πρέπει να βελτιωθούν στον Έβρο και το Αιγαίο! Πλήρης εθνικός ξευτιλισμός! Ξέχωρα που ο Δένδιας φουσκώνοντας σαν παγώνι και παίρνοντας το ύφος του στυλ: ''τώρα μιλά η 
εξουσία'', καθησύχασε ο λαθρολάγνος τους προστατευόμενούς του λέγοντας μέσα στη βουλή δυνατά και συλλαβιστά: ''σ'αυτόν τον τόπο τάγματα εφόδου δεν χωράνε!'' Υποτίθεται πως έχει αναλάβει αυτός την εκκαθάριση της κοινωνίας από τους ''μετανάστες''με τη ''σκούπα'' του, που ακούει στο προκλητικό όνομα ''Ξένιος Ζεύς'' παραποιώντας ακόμα και την έννοια της φιλοξενίας των αρχαίων Ελλήνων, αποκρύπτοντας επιμελώς πως τους μαζεύει για να τους νταντέψει και πως φεύγουν ΜΟΝΟ όσοι το επιθυμούν! Επομένως δε γίνεται ΚΑΜΙΑ απέλαση! Τα δε αεροπορικά εισιτήρια και 300 ευρώ έκαστος είναι κερασμένα από το καταχρεωμένο Ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από εμάς τους Έλληνες!

Μ. Γ.

Υπεκφυγές και φτηνές δικαιολογίες από το Προ - Πο για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών

Σχετικά με τον Χρήστο Αθανασάκο - επικεφαλής Τ.Ο. Καρδίτσας

Διάβασα σήμερα το άρθρο του συναγωνιστή Χρήστου Αθανασάκου  με τίτλο "Έλληνες...μας αφανίζουν!". Θέτει το πρόβλημα στη σωστή του βάση και δεν διστάζει να πει την τρομερή αλήθεια την οποία εκφράζει στο τέλος του άρθρου με μια πολύ δυνατή φράση: 

"Με το υπάρχον πολιτικό σύστημα της Ελλάδας είναι φυσικά αδιανόητο να συμβεί το οτιδήποτε, για αυτό καλούμε και παλεύουμε καθημερινά ως Χρυσή Αυγή τον Ελληνικό λαό να βάλει ΤΕΛΟΣ στην γενοκτονία που συντελείται.".

Να μην γελιόμαστε, περί αυτού πρόκειται. Θέλουν να εξολοθρεύσουν ολοκληρωτικά τη γενιά των Ελλήνων. Μας μισούν θανάσιμα. Είναι κάτι που αν καταλάβαινε ο ηλίθιος στην πλειοψηφία του ελληνικός λαός τότε η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε στις επόμενες εκλογές 95%, δηλαδή πλήν των λαμόγιων που θα ήξεραν ότι θα πάνε στο απόσπασμα αν ανέβουν στην εξουσία οι Έλληνες.

Κώστας Π.

Έφαγαν ‘’πόρτα’’ οι μαϊντανοί του ανθελληνισμού

Κατάσταση στον τόπο μου

Καλησπέρα σας, παρατηρώντας τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη Σαντορίνη αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας. Αν και μικρό νησί η Σαντορίνη με μόλις 10.000 μόνιμους ντόπιους κατοίκους ήρθαν και προστέθηκαν άλλοι 5.000 κάτοικοι αλλοδαποί και κυρίως Αλβανοί. Φυσικά και υπάρχουν σε όλο το νησί αλλά κυρίως έχουν εγκαταστάθει σε 2-3 χωριά και μπορώ να πω ότι τα "κυριαρχούν" και φοβάσαι να περπατήσεις στο δρόμο. και αυτό φυσικά είναι το πιο ειρωνικό στην υπόθεση να είσαι στον ίδιο σου τον τόπο και να κυκλοφορείς με φόβο από τους αλλοδαπούς. Έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις εργασίας στον τουριστικό τομέα και στην κυριολεξία κυκλοφορούν ευπρεπώς ενδεδύμενοι και με ακριβά αυτοκίνητα και λοιπά. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε μια τέτοια κατάσταση ως Έλληνες. Είναι λάθος δικά μας άτομα να επιλέγουν στις δουλειές τους αλλοδαπούς και στο τέλος οι ίδιοι οι αλλοδαποί θα έχουν δικούς τους τόπους εργασίας και θα δουλεύουμε για εκείνους. Η τελευταία άφιξη τώρα στο νησί έγινε από Πακιστανούς. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να ξαναγίνουμε ΈΛΛΗΝΕΣ!

Ευχαριστώ πολύ,
Με τιμή
Π.

‘’Το Ελληνικό προϊόν υποβαθμίζεται συνεχώς’’

Η ελληνική εκδίκηση

Είμαι πρωτοετής φοιτητής της Φιλοσοφικής Σχολής στο ΕΚΠΑ και ήθελα πάρα πολύ να σας εκφράσω τη χαρά μου αλλά και τη λύπη μου σχετικά με τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά τη Δημοκρατία, αυτούς που υποτίθεται πως την προασπίζονται και τον τρόπο με τον οποίο το κάνουνε.

Αρχικά, ήθελα να ξεκαθαρίσω πως σας ψήφισα και στις δύο εκλογικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα προ ορισμένων μηνών και αυτό γιατί θαυμάζω εσάς και το έργο σας, νιώθω πως τα πιστεύω μου και τα όνειρα μου δικαιώνονται σιγά σιγά βλέποντας άτομα σαν και εσάς να αγωνίζονται για την εθνική μας ασφάλεια. Αγαπάω πολύ τη πατρίδα μου και από πολύ μικρός βρισκόμουν πάντοτε σε μια βιβλιοθήκη διαβάζοντας ιστορικά κείμενα και βιβλία και συνειδητοποίησα πως η ελληνική σκέψη, η ελληνική φιλοσοφία, η γλώσσα και όλος ο συμπαντικός ενεργειακός τομέας που δημιούργησαν οι πρόγονοι μας, έδωσαν τα φώτα στο ανθρώπινο είδος για να εκπολιτιστεί.  Παράλληλα, στεναχωριέμαι να βλέπω την ''αιματοβαμμένη πατρίδα μου'' (όπως χαρακτηρίστηκε από το Διονύσιο Σολωμό στο έργο του «Κρητικός»), να γίνεται πεδίο εκκόλαψης και γέννεσης ''ανθρώπων'' με προδοτικές διαθέσεις, που κατακρημνίζουνε κάθε όνειρο ενός Έλληνα να νιώσει περήφανος για το χώρο όπου ζει. Ξέρετε πως με πιάνει σπαραγμός κάθε φορά που κατεβαίνω στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας (το κέντρο πολιτισμού της Ελλάδας μας) σα βλέπω να είναι γεμάτη και να πνίγεται από τους ξένους τους υπάνθρωπους;

Όλα από τα προαναφερθέντα ίσως να σας φανούνε γενικόλογα και μη αξιόλογα, μα εγώ σας τα λέω σαν νέος ενήλικας, σα παιδί της νέας γενιάς, για να γνωρίζετε πως εμείς έχουμε αρχίσει ήδη και ξεσηκωνόμαστε και κάποτε όσο το δυνατόν πιο σύντομα θα είμαστε και μπροστα εκεί μαζί σας στους εθνικούς αγώνες. Εγώ λέω σε όσους ξέρω και με γνωρίζουν πως είμαι υπέρ της Χρυσής Αυγής και δε με απασχολεί ποιά είναι η γνώμη τους, καθώς βοηθήσατε και εμένα αλλά και μία ολόκληρη γενιά να αποτοξινωθεί απο την αριστερή προπαγάνδα και τον αριστερό τραμπουκισμό και να είναι περήφανη για τα πιστεύω της!

Συμπερασματικά, από όλα τα παραπάνω συνάγεται το παρεπόμενο, πως δηλαδή συνεχίστε τον αγώνας σας κατά των εθνικών βιαστών και κατά των ξένων υπανθρώπων και εμείς θα είμαστε στο πλάι σας, για μία ΕΛΛΑΔΑ δοξασμένη όπου οι αναστημένοι πλέον ένδοξοι νεκροί της θα μας συνοδεύουνε στη συνείδηση την εθνική!

Με μεγάλη εκτίμηση
Ερμής

Ακούει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Κομματισμός στα σχολεία και συμμορίες Αλβανών στα βόρεια προάστεια!

Είμαι 18 χρονών, μαθητής της Γ’τάξης του Λυκείου και θα ήθελα να σας συγχαρώ για την συνεισφορά σας στο κοινωνικό σύνολο προσφέροντας τρόφιμα! Αρχικά θα ήθελα να θέσετε θέμα στην βουλή σχετικά με τον κομματισμό στα σχολεία καθώς πολλοί μαθητές συμπεριλαμβανομένου και εμού δέχονται πόλεμο από φανατικά αριστερούς καθηγητές λόγω της αγάπης μας προς την πατρίδα! Μας έχουν αποκαλέσει φασίστες και αναφέρονται και στο κόμμα της Χρυσής Αυγής με τους ίδιους  χαρακτηρισμούς εν αντιθέσει με το κόμμα του Σύριζα που το έχουν ως πρότυπο και χειραγωγούν τους μαθητές!

Επίσης ένα άλλο φαινόμενο που βιώνουμε στα βόρεια είναι επιθέσεις και ληστείες από συμμορίες Αλβανών λόγω της περιορισμένης έως και καθόλου αστυνόμευσης! Ο αδελφός μου σε ηλικία μόλις δεκατριών χρονών μαζί με έναν φίλο του έπεσαν θύματα ληστείας και ξυλοκοπήθηκαν από 13 Αλβανούς στο σταθμό της Νερατζιώτισσας. Το ίδιο περιστατικό έχει επαναληφθεί άλλες 2 φορές έξω από το σπίτι μας μπροστά σε κεντρικό δρόμο!

Γιάννης