Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 00:26

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Βουλγάρα εκατομμυριούχο καθαρίστρια, αφγανό και πακιστανό λαθρομετανάστη, μετριότατη αριστερή τραγουδίστρια, λαμόγια του κλεφτοπασόκ και ένθερμο υποστηρικτή εγκληματικής τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό είναι το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αγνούς μόνο Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες περιέχει το ψηφοδέλτιο νίκης της Χρυσής Αυγής. Πρόσφατα ήμουν στην Ιταλία και ο στρατός της χώρας βρίσκεται σε κεντρικά σημεία της Ρώμης και των άλλων μεγάλων πόλεων με τον φόβο των τρομοκρατών λαθρομεταναστών. Για να μην είναι η Ελλάδα αποθετήριο όλων αυτών των κακοποιών λαθρομεταναστών που οι άλλοι διώχνουν, ψήφο μόνο στην Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Ευρώπη των Εθνικιστών και όχι των λαθρομεταναστών. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη.

Με τιμή Μαρίνα Π.

Ζήτω Η Νίκη! Η Γενιά του Έπους του ‘40 απαντά στο κλεπτοκρατικό τόξο

Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους οι δημοσιογράφοι της Ελλάδας πως μετά το ΒΒC σειρά, πήρε και η Deutsche Welle υποστηρίζοντας την ύπαρξη "σλαβομακεδόνων" στην Ελλάδα. Μας κοροϊδεύουν κοινώς μέσα στα μούτρα μας, τα παπαγαλάκια του συστήματος που πρόδωσαν την Μακεδονία και μιλούν για θύελλες αντιδράσεων, επειδή το έγραψε η τάδε ξένη εφημερίδα, το αναπαρήγαγε το τάδε ξένο ΜΜΕ. Εδώ τα λένε βουλευτάδες, υπουργοί και ο πρωθυπουργός, εδώ τα αναπαράγετε εσείς περί "Βόρειας Μακεδονίας" οι ίδιοι οι ξένοι τι θα πουν; Έχετε γεμίσει την ελληνική τηλεόραση με άσχετες ειδήσεις που αφορούν τα Σκόπια, μόνο και μόνο για να τα αναφέρετε ως "Βόρεια Μακεδονία". Είστε ο χειρότερος εφιάλτης αυτής της χώρας, εύχομαι σύντομα να αποτελείτε εσείς και τα αφεντικά σας παρελθόν από αυτήν την χώρα.

Δήμητρα Β.

Δεν έχει τέλος ο εθνομηδενισμός του Καιρίδη της ΝΔ: Αρνείται και την Γενοκτονία των Ποντίων! Παρέμβαση Εισαγγελέα θα υπάρξει;

Η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού μας πληροφορεί ευθαρσώς ο Αθανασίου, αναγνωρίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια το κοινό μυστικό είναι ότι όλοι υπουργοί έχουν πάρει μίζες. Βέβαια, το μαύρο χρήμα δεν εμπίπτει στην ασυλία του νόμου περί ευθύνης υπουργών, οπότε απορούμε όλοι μας γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι ακόμη και δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να τους φυλακίσει! Έχουν ξεφτιλίσει το Σύνταγμα και δεν υπάρχει πλέον Δικαιοσύνη. Την ίδια στιγμή εξελίσσεται μια ανούσια δίκη, αυτή της Χρυσής Αυγής, που ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα βρίσκεται υπόλογο από τις ωμές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη των κλεφτών της ΝΔ. Ξέρουμε πολύ καλά γιατί μας θέλετε δέσμιους μιας κατάστασης, γιατί όταν θα πάρουμε τα ηνία αυτής της χώρας εσείς θα είστε σιδεροδέσμιοι για όλα τα εγκλήματα που κάνατε εναντίον ενός ολόκληρου Έθνους και της Πατρίδας μας.

Ιάκωβος Μ.

Μήνυση και αγωγή σε Καμίνη και κάθε υπεύθυνο για την απαγόρευση προβολής της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων