Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - 00:33

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Αγχώνονται οι "δημοκράτες" για το πού θα πάνε οι ψήφοι των Μακεδόνων, των πιστών Ορθοδόξων Χριστιανών και των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων; Αγχώνονται επίσης για το που θα πάνε οι ψήφοι των άνεργων, αυτών που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό και των χαμηλόμισθων σκληρά εργαζομένων. Αγχώνονται ακόμα για το πού θα πάνε οι ψήφοι των επαγγελματιών, των εξαθλιωμένων συνταξιούχων, των οικογενειαρχών και αυτών που πλήττονται από την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση. Σταματήστε να αγχώνεστε "δημοκράτες"... Ο εφιάλτης σας θα γίνει πραγματικότητα και όλοι οι Έλληνες θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή!

Κώστας Λ.

Παραλήρημα μίσους Ράμα εναντίον των Ελλήνων που παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Την στιγμή που ο Έλληνας Πατριώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από τους Αλβανούς και δεν έχουν στεγνώσει τα δάκρυα της τραγικής του μητέρας, ο Ράμα δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον Εθνομάρτυρα ως «τρελό» και όλους τους Έλληνες που τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία ως «ύαινες» και «κοράκια». Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φυσικά παραμένει σιωπηρή απέναντι σε αυτές τις προσβολές και ποτέ δεν έφτασε κάποιο γράμμα ή μια κουβέντα συλλυπητηρίων στην χαροκαμένη μάνα του Ήρωα…

Τ. Ρ. 

Ελληνική Αυγή: “Θα αναγείρουμε μνημείο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στην Αθήνα” - ΒΙΝΤΕΟ

Εντελώς τυχαία, την στιγμή που η κυβέρνηση έδωσε την Ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς, ο δήμαρχος Αθηνών Καμίνης αποφάσισε να μην ανεγείρει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα. Φυσικά, για ακόμη μια φορά μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε, με την "Ελληνική Αυγή από την Αθήνα" να επιρρίπτει ευθέως ευθύνες στον λαθροδήμαρχο για αυτή την αντεθνική απόφαση.

Δήμητρα Φ.

Φρίκη στα Ιωάννινα: «Πρόσφυγας» βίασε αγοράκι ηλικίας 3(!) ετών μέσα σε “hot spot”