Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 00:40

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Σύμφωνα με τους συριζαίους, που είναι αλλεργικοί σε κάθε τι το Ελληνικό και αληθινό, ο Κατσίφας δεν δολοφονήθηκε, αλλά σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών. Είναι οι ίδιοι συριζαίοι που έκαναν το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού ΝΑΙ και έφτασαν την χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας. Οι συριζαίοι καλύτερα να μην μιλάνε όταν θρηνεί ένα ολόκληρο έθνος και να κάτσουν στα αυγά τους. "Ζήτω η Ελλάς" ήταν τα τελευταία λόγια του Ήρωα Κατσίφα και αυτό τα λέει όλα. Οι συριζαίοι και οι λοιποί που τους ενοχλούν αυτά τα λόγια να πάνε στην αλβανία...

Μ.Τ.

Πολιτικαντισμός ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την συμφωνία με την Εκκλησία ανοίγουν 10 χιλιάδες θέσεις στο Δημόσιο!

Βγήκε ο Τσίπρας χθες και περιχαρής ανακοίνωσε την συμφωνία με τον επικεφαλής της Εκκλησίας. Μισά μισά η εκκλησιαστική περιουσία, εκτός κρατικής μισθοδοσίας οι κληρικοί και ουδετερότητα θρησκευτική του κράτους. Η ΝΔ του Μητσοτάκη χαιρέτισε αυτή την εξέλιξη. Κοινώς συμφώνησαν όλοι μαζί να διαλύσουν την Ορθοδοξία! Περιμένω σφόδρα αντίδραση από τους ιεράρχες και τους κληρικούς. Αυτά τα σχέδια της νέας τάξης δεν πρέπει να περάσουν! Τους ενοχλεί η Ορθόδοξη Εκκλησία και θέλουν να την εξαφανίσουν. Δεν θα τους αφήσουμε! Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη μας ελπίδα για να σταματήσει αυτός ο κατήφορος.

Ν.Κ.

Ξέσπασμα της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα κατά Τσίπρα: “Δεν έκανε τίποτα, δεν μας βοήθησε καθόλου!”

Αγαπητοί, ζώντας σε ακριτική περιοχή θέλω να σας ενημερώσω ότι έχει ενταθεί η παρουσία αλλοδαπών ΜΚΟ, οι οποίες "δασκαλεύουν" τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες για τους ελέγχους των αρχών και πως να αιτηθούν άσυλο, ώστε να πάρουν γρήγορα θετική απάντηση και να έχουν πολλές πιθανότητες για ιθαγένεια. Βαφτίζουν το μαύρο άσπρο στην κυριολεξία και όποιος τολμήσει να τους εναντιωθεί τον απειλούν άμεσα πλέον. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Οι αλλοδαποί υπάλληλοι των ΜΚΟ μας απειλούν, γιατί ξεσκεπάζουμε την παράνομη δράση τους. Μιλάμε για κανονικό καρτέλ δουλεμπόρων κάτω από την ομπρέλα των Ηνωμένων Εθνών και της Ε.Ε. και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μας έχουν καταλάβει τα νησιά μας!

Μαρία Π.

Και ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης υπέρ του διαχωρισμού Εκκλησίας - κράτους! ΒΙΝΤΕΟ