Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:24

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Φέρτε κι άλλους πουλημένοι! Φέρτε κι άλλους λαθρομετανάστες να βιάζουν τα παιδιά μας, φέρτε κι άλλους λαθρομετανάστες να πουλάνε ναρκωτικά, φέρτε κι άλλους να μαχαιρώνουν, φέρτε κι άλλους να μας ληστεύουν! Δεν μας φτάνουν όσοι είναι εδώ, γιατί ακόμη κυκλοφορούμε αμέριμνοι στις πλατείες και στις γειτονιές μας μην γνωρίζοντας αν στην επόμενη στροφή ή στο επόμενο στενό καταλήξουμε νεκροί, θύματα κλοπής ή θύματα βιασμού! Εσείς στις βιλάρες και στις διαμερισματάρες σας να σας φυλάνε οι προσωπικοί σας φρουροί. Θα ρθει η ώρα σας όμως προδότες...

Έλενα Δ.

Μπουμπούκο, η κυριαρχία του αριστερισμού στην Παιδεία άρχισε το 1974 με την ανοχή της ΝΔ

Εκεί στους Financial Times τώρα ξύπνησαν; Σε άρθρο τους γράφουν ότι ανησυχούν για την ελληνική Δικαιοσύνη, γιατί ο νέος υπουργός της είναι υπερασπιστής των αναρχικών! Καλά κρασιά που λένε και στο χωριό μου, εδώ κύριοι όλη η κυβέρνηση υπερασπίζεται τους αναρχικούς, υπουργοί έχουν γιούς μπαχαλάκηδες. Και αν θέλετε, να πιάσουμε και άλλες κυβερνήσεις που βγάζαν έξω τα "παιδιά" να καθαρίσουν για πάρτη τους; Η λίστα δεν θα έχει τελειωμό!

Πέτρος Κ.

Η ώρα της πληρωμής: Σε δύσκολη θέση ΝΔ και κλεφτοΠΑΣΟΚ λόγω των θαλασσοδανείων

Σήμερα το απόγευμα στον Βοτανικό δώσαμε όλοι μας μια ηχηρή απάντηση στο σάπιο και ανθελληνικό σύστημα. Δεν έχουμε σκοπό κύριοι, ούτε την Πατρίδα μας να παραδώσουμε ούτε τα Ήθη ούτε τα Έθιμά μας. Εκεί που εσείς θα γκρεμίζετε την παράδοσή μας, εκεί θα γεννάται και ένας νέος Έλληνας Εθνικιστής έτοιμος να σας πολεμήσει μέχρι το τέλος. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Κώστας Λ.

Πυξίδα Ιδεών: Από το θλιβερό “σήμερα” της υποταγής στο λαμπρό “αύριο” τη Εθνικής Ελευθερίας