Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012 - 01:39

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Βιβλίο Πέμπτης Δημοτικού

Ειλικρινά διάβασα με χαρά την ερώτηση των κυρίων Κασιδιάρη και Ηλιόπουλου στη βουλή ελπίζοντας να ενταθούν οι αντιδράσεις για την απόσυρση του έν λόγω βιβλίου που επιχειρεί, σε χαμηλούς τόνους, την υπεραπλούστευση αλλά και λατινοποίηση της γλώσσας μας. Θα ήθελα να τονίσω ότι το ζητούμενο, έτσι όπως το βλέπω εγώ, δεν είναι να δηλώσουμε όλοι μαζί την αντίρρηση μας ή τις επιφυλάξεις και μετά με ήσυχη τη συνείδησή μας να επιλέξουμε ένα άλλο θέμα για να φωνάξουμε κ.ο.κ. Σε λίγες μέρες το έν λόγω βιβλίο θα αρχίσει να διδάσκεται. Βέβαια οι δηλώσεις τόσο των αρμόδιων φορέων όσο και του κυρίου Μπαμπινιώτη, είναι καθησυχαστικές, αλλά γενικά όταν με καθησυχάζουν ή όταν προσπαθούν να το κάνουν, προσωπικά, ανησυχώ περισσότερο (π.χ μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα, ηχητικός προσδιορισμός είναι μωρέ, πως κανείς έτσι;).

Ούτε εγω είμαι υπέρμαχος της μωσαϊκόποίησης των ανθρώπων. Βεβαίως σέβομαι τα ήθη και τα έθιμα του κάθε λαού, αλλά πρώτον ας τα τηρεί ο καθένας στον τόπο του και δεύτερον ας με αφήσουν να έχω κι εγώ τα δικά μου.

Α. Ν.

Δημιουργία τράπεζας αίματος “Πράσινη Πτέρυγα-Χρυσή Αυγή” στην Κοζάνη

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=52800&Itemid=160 172.000.000€ δόθηκαν στις ΜΚΟ για το 2012, το οποίο ακόμα δεν έχει
τελειώσει. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει ερώτηση για αυτά τα ποσά και να
δοθεί στην δημοσιότητα αναλυτική κατάσταση για τις ΜΚΟ που τα πήραν, για αυτούς που βρίσκονται πίσω και τους σκοπούς που εξυπηρετεί η κάθε ΜΚΟ. Θα βγάλετε λαβράκι τεραστίων διαστάσεων καθώς πλήθος πρωτοκλασάτων στελεχών της προοδευτικής λαίλαπας το έχουν κυριολεκτικά για επάγγελμα. Και ένα μικρό δείγμα εδώ:
http://www.antigone.gr/staff/default.html

Καλό αγώνα
Ιωάννης Γ.

Βρωμιά και δυσωδία από τον Guardian για την Χρυσή Αυγή

Είμαι ο Άγγελος και ζω στην Πάτρα. Φέτος τον Μάιο έγινα 18. Έδωσα πανελλήνιες και με 17838 μόρια μπήκα στο Παιδαγωγικό της Πάτρας. Θεωρώ πως έγραψα καλά γιατί όλη την χρονιά διάβαζα και κατέβαλα προσπάθεια.Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τους μουσουλμάνους. Για λόγους τους οποίους δεν ξέρω οι μουσουλμάνοι χωρίς την παραμικρή προσπάθεια εισέρχονται στα πανεπιστήμια με απίστευτα χαμηλούς βαθμούς. Παραδείγματα: Μουσουλμάνος με 10000 περίπου μόρια μπήκε στην φαρμακευτική που είχε βάση γύρω στα 18000 μόρια! Άκουσα επίσης ότι με 5000 περίπου μόρια
μουσουλμάνος μπήκε στο παιδαγωγικό της Πάτρας!

Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι δίκαιο για εμένα και για άλλα παιδιά που αρίστευσαν στις πανελλήνιες και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να βρίσκονται στην ίδια σχολή με μουσουλμάνους που χωρίς να προσπαθήσουν μπήκαν σε καλές σχολές; Με όλο αυτό αναιρείται ο ρόλος των Πανελληνίων που είναι να βραβεύονται αυτοί που έγραψαν καλά.
Οι αριστεροί ισχυρίζονται ότι είναι δίκαιη η βοήθεια που τους δίνεται. Αυτό όμως δεν είναι ρατσισμός προς τους Έλληνες χριστιανούς; Και κάτι τελευταίο: ο Μουσουλμάνος που
μπήκε στο Παιδαγωγικό μετά από λίγα χρόνια θα κληθεί να διδάξει στα παιδιά του Δημοτικού ελληνική ιστορία! Θα ήθελα λοιπόν να καταργηθεί ο νόμος με τον οποίο λαμβάνουν βοήθεια οι μουσουλμάνοι στις πανελλήνιες και ακόμη περισσότερο θέλω να τους απαγορευτεί η άσκηση κάποιων επαγγελμάτων όπως του δασκάλου.

Σας ευχαριστώ

Άγγελος

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή καλπάζοντας διαρκώς!

Συναγωνιστές συμπληρώνονται φέτος 90 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και τον ξεριζωμό των Ελλήνων από προγονικές εστίες πολλών χιλιάδων ετών. Παράλληλα συμπληρώνονται 98 έτη από τότε που Έλληνες του Πόντου ξεκίνησαν έναν άνισο όσο και απέλπιδα αγώνα κατά των τούρκων κατακτητών στα βουνά του Πόντου. Ο αγώνας αυτός, σκληρός και άνισος είχε σκοπό όχι μόνο την προστασία του πληθυσμού από το βρωμερό γένος των Τούρκων, αλλά σταδιακά εξελίχθηκε σε προσπάθεια ανεξαρτητοποιήσεως του Πόντου και τη δημιουργία ανεξάρτητου ομοσπονδιακού Κράτους με την Αρμενία. Στην προσπάθεια αυτή έλαμψαν μορφές όπως του Χρυσάνθου Τραπεζούντος και του Αμασείας Γερμανού Καραβαγγέλη (του γνωστού επισκόπου Καστοριάς που βοήθησε τα μέγιστα τον μακεδονικό αγώνα) και μορφές ιερομαρτύρων και εθνομαρτύρων όπως του Ευθυμίου επισκόπου Ζήλων και του δημοσιογράφου Νίκου Καπετανίδη (υπήρξαν και τέτοιοι δημοσιογράφοι, τελείως διαφορετικοί από τα νεοταξίτικα περιτρίμματα της σήμερον).

Ο αγώνας εκείνος δεν ευοδώθηκε για πολλούς λόγους μεταξύ των οποίων ήταν η βοήθεια των αλητοκομμουνιστών του Λένιν προς τους Τούρκους και η αβελτηρία των ηγητόρων της στρατιάς στη Μικρά Ασία στο να μην εξοπλίσουν τους Ποντίους και να τους μετατρέψουν σε μονάδες αντιπερισπασμού στον Κεμάλ. Ο αγώνας αυτός όμως έδωσε πολλούς καλούς Έλληνες μαχητές οι οποίοι 20 χρόνια μετά πολέμησαν για την Μάνα Ελλάδα (όπου είχαν καταφύγει όσοι γλίτωσαν) εναντίον των κατακτητών και των εαμοκομμουνιστών, των οποίων αντελήφθησαν τις προθέσεις άμεσα και στις οποίες αντέδρασαν δυναμικά. Άνθρωποι όπως ο Κισά- μπατζάκ και ο Αντώντσαούς που πολέμησαν και τους κατακτητές και τους κομμουνιστές ήταν είτε αντάρτες στον Πόντο είτε γόνοι ανταρτών. Ο Αγώνας όμως εκείνος πάνω απ’ όλα ενέγραψε παρακαταθήκες απαράγραπτες, αιώνιες και δεσμευτικές για τους Έλληνες. Η παρουσία μας στην Μικρά Ασία είναι τόσο παλιά όσο και η ιστορία της περιοχής. Μια ατυχία μας έκανε να φύγουμε από όπου η Ελλάδα έθαλλε επί χιλιετίες. Η απουσία όμως αυτή δεν διαγράφει παρουσία αιώνων ούτε παραγράφει την υποχρέωσή μας να εκδικηθούμε το αίμα των νεκρών μας, ούτε το δικαίωμά μας να γυρίσουμε στη γη όπου είναι θαμμένα τα οστά 150 γενεών Ελλήνων.

Οι Τούρκοι είναι ένα βρωμερό γένος μιγάδων στο κράτος του οποίου ενυπάρχουν δεκάδες σκλάβοι λαοί, οι οποίοι έχουν χάσει την πολιτισμική τους ταυτότητα μέσα στην οθωμανική χοάνη. Αυτοί οι λαοί ανακτούν σιγά – σιγά την εθνική τους συνείδηση και αυτό είναι το κλειδί για να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου που θα καταστρέψουν το μόρφωμα που έφτιαξε ο ντονμές Κεμάλ. Καθήκον δικό μας είναι να σταματήσουμε τα κλαψουρίσματα, τα «φιλολογικά» μνημόσυνα και τη δημιουργία «πολιτιστικών» συλλόγων οι οποίοι τόσο ευδοκιμήσαν τον καιρό της πασοκοκρατίας και από όπου μια σειρά πασοκοσκωλήκων ανέφυσαν των οποίων τα έργα και οι ημέρες έκαναν ασφαλώς τους νεκρούς που έμειναν στην γη της Ιωνίας να κάνουν πολλές τούμπες στους τάφους τους.

Πέραν του Εθνικού καθήκοντος υπάρχει και η γεωστρατηγική παράμετρος η οποία θεωρεί ως ενδοχώρα των νησιών μας την Ιωνία και όχι την κυρίως Ελλάδα. Συνεπώς η Ιωνία πρέπει να γίνει δικιά μας και να απαλλαγεί από τους Τούρκους. Η Τουρκία είναι ένα μωσαϊκό εθνών το οποίο μπορεί να καταστραφεί αν υποδαυλιστούν οι διαφορές μεταξύ των εθνοτήτων που την απαρτίζουν. Σ΄όλα τα σύνορά της υπάρχουν εχθροί της όπως οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι, ή εν δυνάμει εχθροί της όπως οι Σύριοι, οι οποίοι πια θα μπορούν να λογίζονται στους εχθρούς της πλέον εάν ληφθεί υπόψη η στάση της τουρκίας στα τελευταία γεγονότα υπό τον όρο βέβαια ότι ο Άσσαντ θα νικήσει. Αν δε ξυπνήσουν και οι μνήμες της τουρκοκρατίας στους βαλκανικούς λαούς (Σέρβους, Βούλγαρους, Κροάτες) και ενδυναμωθεί η θέση λαών (Ασσύριοι, Λαζοί) ή θρησκευτικών ομάδων (Αλεβίδες) που ζουν στην Τουρκία υπό καθεστώς καταπίεσης, το βρωμερό αυτό κράτος, το οποίο είναι ο προάγγελος της παγκοσμιοποίησης, θα στραγγαλιστεί. Το μυστικό της επιτυχίας του εγχειρήματος κρύβεται στο συντονισμό επίπονων και μεθοδικών ενεργειών που πρέπει να γίνει από Έλληνες όχι μόνο γιατί εμείς είμαστε οι πιο ικανοί, αλλά και γιατί η εκδίκηση πρέπει να είναι δική μας και πρέπει να είναι πολύ σκληρή.

Χιλιάδες νεκροί από την μάχη του Μάτζικερτ ως την μάχη της ΕΛΔΥΚ ζητούν εκδίκηση και να είστε βέβαιοι ότι οι ψυχές τους θα παραστέκουν στον αγώνα αυτόν του Έθνους μας.

Ένας συναγωνιστής

ΝΕΑ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΙΑ: Τι έλεγε ο Σαμαράς για τους μισθούς των ενστόλων

Αγαπητοί φίλοι, είμαι 17 χρονών και ζω στα Ιωάννινα από μικρός. Εδώ το πρόβλημα με τους αλλοδαπούς δεν μπορώ να πω πως είναι μικρό. Σχετικά πρόσφατα έχουμε μετακομίσει λίγο πιο έξω από το κέντρο αλλά το επισκέπτομαι συχνά (λόγω φίλων). Γύρω από το γήπεδο του "Πας Γιάννινα" γίνονται αρκετές ληστείες από αλλοδαπούς, μιας και οι πακιστανοί πάνε 3-4 μαζί και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Επίσης μιας και η πόλη μας βρίσκετε κοντά στην γειτονική Αλβανία, παντού κυκλοφορούν Αλβανοί και για να το πω απλά πουλάνε μαγκιές και το παίζουν ιστορία στην δικιά μας την χώρα, που εμείς τους κάναμε ανθρώπους και που εμείς του ταίσαμε και τους ταίζουμε ακόμα. Οι Πακιστανοί έχουν και δικό τους μαγαζί κάτω από την κεντρική πλατεία, το "PAK-IOANNINA".  Ο "ξένιος ζευς" δεν έχει έρθει εδώ να μαζέψει κανέναν λαθρομετανάστη, αλλά όπως ενημερώθηκα από άρθρο σας πιο πριν είναι απλά μία προβοκάτσια για να ξεγελαστεί ακόμα μια φορά ο λαός και να κλέβουν ήσυχα και ωραία τα "μεγάλα" κόμματα της Βουλής. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Α.