Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012 - 01:20

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ελευθερία λόγου κι έκφρασης

Οι σημερινοί υπερασπιστές του διαχειριστού της σελίδας «ΓΕΡΩΝ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ» είναι αυτοί που κατηγορούσαν το καλοκαίρι την Παπαχρήστου για ρατσιστικό σχόλιο (ανέκδοτο) και απαιτούσαν την παραδειγματική τιμωρία της. Προφανώς η δημοκρατία και η ελευθερία έκφρασης έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους ''προοδευτικούς''. Αλλά βλέπεις ότι εδώ ισχύει η ατάκα του δημοφιλούς Ντίνου Ηλιόπουλου σε παλιά ελ.ταινία: ''Μα τώρα δεν μιλάμε για την δική μου την αδελφή κύριε, αλλά για τις αδελφές των άλλων ''.

Με τιμή

Ιωάννης Π.

Θεσσαλονίκη, 30-09-2012: Ημέρα Μνήμης Εθνικών Ευεργετών

Ηχορύπανση

Είναι 1:35 πρωινές ώρες. Είμαι κάτοικος Ξάνθης και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε γιατί έχουν γλέντι οι Ρομά και τα ηχεία στη διαπασών. Είναι ένα συχνό φαινόμενο που έχουμε εδώ στην Ξάνθη τη στιγμή που σε εμάς απαγορεύεται να χτυπούν οι καμπάνες της εκκλησίας που είναι για λίγα λεπτά ενω τα γλέντια τους κρατάνε δυο και τρεις μέρες για πολλές ώρες και με τα ηχεία στη διαπασών. Υποφέρουμε όλοι οι Ξανθιώτες. Μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε κάτι και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε όποτε θέλετε. Ευχαριστούμε.

Γ.

Επιστολή αναγνώστη: Τι θα αποσταθεροποιήσει η Χρυσή Αυγή;

Ευτυχώς

Ειλικρινά, δεν ξέρω και με πιάνει τρόμος, όταν συλλογίζομαι τι θα είχε γίνει, τι θα γινόταν αυτή τη στιγμή εάν δεν είχαν μπει στη βουλή Έλληνες Εθνικιστές στις περασμένες εκλογές. Αν τώρα βγαίνουν τα σκουπίδια της κάθε τριτοκοσμικης χώρας που μας έχουν κουβαλησει εδω, και απειλούν με τζιχάντ, κάνουν αυτα τα αίσχη που βλέπουμε όλοι, τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε και η δική σας φωνή, αν δεν υπήρχε το δικό σας έργο, το δικό σας φόβητρο!; Παρακαλώ συνεχίστε έτσι και ακόμα πιο δυνατά, γιατί αλλιώς έρχονται μέρες ντροπής.

Ευχαριστώ ,
Ι. Π. Μ.

Λιάνα η Εκαλιώτισσα: Το «φίδι» της άκρας δεξιάς θα μας καταπιεί όλους

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΗΣ CIA, ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΘΩΜΑΣ Η., ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ

Μήνυση κατά Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου από την Χρυσή Αυγή

Μπράβο σας!

Καλημέρα! Πρώτα απ' όλα θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε τόσο τίμιοι απέναντι στον ελληνικό λαό! Το μόνο που θα ήθελα να σας παρακαλέσω είναι να συνεχίσετε αυτή τη δουλειά που κάνετε μέχρι τώρα και όσο μπορείτε να μαθαίνετε Ιστορία στο κόσμο. Περάστε απ' όπου μπορείτε μηνύματα για το έργο σας. Τέλος θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσο μπορείτε να βοηθήσετε και το δήμο Λαμιέων (σε οποιοδήποτε τομέα). Αρχίστε την επανάσταση και θα σας ακολουθήσουν πολλοί. Βγάλτε στη φόρα τα άπλυτα όλων των πολιτικών εντός και εκτός της βουλής.

Ευχαριστώ για τη προσοχή σας!

Υ.Γ. Δεν είστε απλώς εθνικιστικό κόμμα... Είστε εθνικιστικό απελευθερωτικό κόμμα!

Γιάννης

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στα εγκαίνια της Τ.Ο. Μεγάρων - ΒΙΝΤΕΟ

Είμαι Εθνικιστής γιατί σέβομαι την πολιτιστική κληρονομιά της Πατρίδος μου η οποία απαριθμεί Ιστορία πλέον των 3.000 ετών.

Είμαι Εθνικιστής γιατί σέβομαι κάθε αγώνα των Πατέρων μου. Των επιφανών αλλά και των αφανών ηρώων αυτής της Πατρίδας. Υποκλίνομαι, συγκινούμαι με πιάνει δέος μπροστά σ’ αυτό το μεγαλείο της πίστης, της παλικαριάς, της αφοσίωσης σε κάθε αγώνα που δώσαν για τη λευτεριά αυτής της Πατρίδας.

Είμαι Εθνικιστής γιατί απ τη στιγμή που άρχισα να καταλαβαίνω τον εαυτό μου είχα ένα κυρίαρχο μέλημα. Να με αξιώσει ο Θεός να φανώ αντάξιος των Πατέρων μου.

Είμαι Εθνικιστής γιατί υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις της Πατρίδας μου 1979 – 1981.

Είμαι Εθνικιστής γιατί ακόμα στα 53 μου χρόνια ακούω τον Εθνικό Ύμνο και με περνάει ρίγος.

Είμαι Εθνικιστής γιατί όποτε θα αντικρύσω τη Γαλανόλευκη τα μάτια μου τρέχουν.

Είμαι Εθνικιστής γιατί συμπλήρωνα πάντα στα παιδιά μου εκείνα τα κομμάτια της Ιστορίας τους και δεν τα άφηνα στο έλεος της κατακρεουργημένης ιστορίας με τις σκοπιμότητες που όλοι γνωρίζουμε.

Είμαι Εθνικιστής γιατί μου αρέσει η αλήθεια, η τιμιότητα, το δίκαιο, η πειθαρχία.

Είμαι Εθνικιστής γιατί απεχθάνομαι κάθε τι το ερμαφρόδιτο, κάθε τι το μπάσταρδο, κάθε δήθεν.

Είμαι Εθνικιστής γιατί δεν συναίνεσα να «αφήσω κομμάτια του χαρακτήρα μου πίσω», αυτή ήταν η αιτιολογία της απόλυσής μου.

Είμαι Εθνικιστής γιατί παραμένω τρία χρόνια άνεργος και παρά του τι μπορεί να έχω περάσει και περνάω εξακολουθώ να κρατώ όλο και πιο ψηλά αυτά τα κομμάτια του χαρακτήρα μου.

Είμαι Εθνικιστής γιατί τιμώ και θα τιμώ μέχρι την τελευταία μου πνοή τον όρκο μου απέναντι σ΄ αυτή την Πατρίδα σ’ αυτή τη Σημαία.

Είμαι Εθνικιστής γιατί γεννήθηκα Έλληνας.

Μ. Κ.

Όργιο παραπληροφόρησης…

Μετά την προχθεσινή δήλωση του Καραμανλή, ότι η Χ.Α. θα πάρει 20%, εάν γίνουν εκλογές σήμερα, εκτός από ένα ειδησεογραφικό site, δεν αναφέρθηκε πουθενά άλλού. Γιατί; Παιδαριώδης ερώτηση φυσικά. Ο φόβος τους είναι τόσο εμφανής, που δεν καταλαβαίνουν ότι κρύβοντας τέτοια πράγματα, τα κάνουν περισσότερο εμφανή. Και δεν είναι τυχαίος ο δηλώσας. Ίσως , κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό ακριβώς φοβήθηκαν. Το ότι δεν το είπε κανένας τυχαίος. Προχωράτε πιο δυνατά παιδιά.

Με εκτίμηση
ΑΝΔΡΕΑΣ Δ.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 793

Αρχηγέ καλημέρα σας,
Παίρνω το θάρρος να σας γράψω δύο λόγια, αφού προηγουμένως διάβασα στο διαδίκτυο ότι είσθε το μόνο κόμμα μέσα στη Βουλή που ποικιλοτρόπως (και μπράβο σας) βοηθάτε τους Έλληνες που έχουν πραγματική ανάγκη αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας. Αυτή την στιγμή που σας γράφω, είμαι δακρυσμένη, γιατί σας βλέπουμε σαν τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να μας δώσει κάποια ελπίδα στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Όλοι σχεδόν, από τα κόμματα που μας κυβερνούν ενδιαφέρονται για τους μετανάστες ή για τον εαυτό τους και μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει εκδηλώσει την πρόθεσή της να βοηθήσει τους Έλληνες. Κλείνοντας, θα ήθελα να σας εκμυστηρευθώ, ότι δεν μετανοιώσαμε σε καμμία περίπτωση, που σας ψηφίσαμε, μαζί με την μητέρα μου, στις 17 Ιουνίου, και μακάρι τα ποσοστά σας να ανέβουν ακόμη περισσότερο για να ξεβρωμίσει η πατρίδα μας, επιτέλους, από τα κάθε λογής λαμόγια.

Διατελώ με τιμή
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ.