Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013 - 01:24

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τα "μεγάλα κανάλια" της διαπλοκής  έδειξαν και πάλι μόνο αποσπάσματα από την πολιτική συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κομμένα και ραμμένα ,με πολλά ψέμματα  και ανακρίβειες για να εξαπατήσουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Δεν έχουν καταλάβει κάτι, ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και θα πνίξει όλους αυτούς διέλυσαν ένα ολόκληρο ΈΘΝΟΣ. Δεν μπόρεσα να δώσω το παρόν στο σύνταγμα αλλά  την παρακολούθησα από την ιστοσελίδα και ένιωσα συγκίνηση και δέος από όλο αυτόν  το περήφανο κόσμο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .Είμαστε εκατομμύρια ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ εντός και εκτός ΕΛΛΑΔΑΣ  και θα σώσουμε την ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ  με οποιοιδήποτε κόστος.

Χ.Π.

Σταλινικό καθεστώς: Άρθρα και βιβλία τα εγκλήματα του Ν. Μιχαλολιάκου!

Μετά και τα τελευταία περιστατικά με τους θανάτους συνανθρώπων μας ήρθε νομίζω η ώρα να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι και να στείλουμε εκεί που πρέπει τους τοκογλύφους οι οποίοι έχουν βάλει "χέρι" στην πατρίδα μας. Διότι όσο αδιανόητο είναι να μην μπορούμε να ζεσταθούμε διότι ο κ.Στουρνάρας πήγε "πάσο" στις αξιώσεις της τρόικα, άλλο τόσο αδιανόητο είναι να καθόμαστε  να τους ακούμε χωρίς να αντιδρούμε. Και πρέπει να καταλάβουν όσο γίνεται πιο γρήγορα ότι το ποτάμι της οργής είναι τεράστιο και θα  ξεσπάσει σίγουρα εκεί που πρέπει μια μέρα. Να είναι σίγουροι γι' αυτό. Η μάχη για την επιβίωση είναι καθημερινή και παντού, όπου μπορεί ο καθένας είτε από το σπίτι του είτε στην εργασία είτε στον δρόμο. Αυτοί οι οποίοι δεν θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι είναι οι ίδιοι οι οποίοι ξεπούλησαν την Ελλάδα αντί πινακίου φακής και σκοτώνουν τη μια γενιά πίσω από την άλλη. Να είναι σίγουροι όμως ότι την συνείδησή μας δεν θα καταφέρουν να την σκοτώσουν. Ακόμη και αν συνεχίσουν το ίδιο το καταστροφικό τους έργο στο οποίο μας υποβάλλουν εδώ και τρία χρόνια. Διότι όσο μακάβριο είναι να βλέπεις μικρά παιδιά να πεθαίνουν επειδή δεν έχουν θέρμανση και ένα στοιχειώδες επίπεδο διαβίωσης, άλλο τόσο ξεδιάντροπο είναι να κάθεται κανείς και να τους ανέχεται καθημερινά. Μόνη λύση για την Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή η οποία θα στείλει στον αγύριστο τους τοκογλύφους και θα δώσει την Ελλάδα πίσω!!

Γ.Κ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Άρειος Πάγος, Σάββατο 7/12, 9 π.μ.

Όλα τα έχουμε ακούσει αλλά και κατηγορία για κατήχηση νέων μελών; Γιατί δεν ξεκινάνε πρώτα από την εκκλησία, παραθρησκευτικές οργανώσεις, τα Πανεπιστήμια που το πρώτο πράγμα που θα συναντήσει ο κάθε νέος φοιτητής είναι τα τραπεζάκια με τα κόμματα της Νεολαίας, τους εμπόρους ναρκωτικών και τελευταία αυτών που βρίσκουν δουλειές για τα παιδιά μας στο εξωτερικό; Όλοι αυτοί ωφελούν τους νέους και η Χ.Α. τους βλάπτει ή τους δίνει δύναμη και σκοπό να μείνουν στον  τόπο τους και να παλέψουν και αυτό είναι που τους ενοχλεί πραγματικά;  Βλέποντας στο ράφι της βιβλιοθήκης μου την Απολογία του Σωκράτη δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ τι θα τους έλεγε ο σοφός των σοφών αν βρισκόταν σήμερα στην Ελλάδα; Θα πρότεινα κάποια ημέρα να παρουσιαστούμε όλοι οι Έλληνες φίλοι και μέλη της Χρυσής Αυγής στα κατά τόπο Αστυνομικά Τμήματα και να παραδοθούμε ως συμμετέχοντες σε εγκληματική οργάνωση ώστε να μην κουράζονται καθημερινά να σκέφτονται πως θα καθαρίσουν μαζί μας...

Β.Σ.

Πόσοι βουλευτές χρειάζονται για να “περάσει” ο κατοχικός προϋπολογισμός; 151 ή 149;