Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018 - 00:33

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Η Σπυράκη είχε μυστικές συναντήσεις με τον Ζάεφ, που σημαίνει καραμπινάτη προδοσία... ολικής αλέσεως! Οι νεοδημοκράτες διαπλέκονται με όλους και συναλλάσσονται κάτω από τα τραπέζια σαν τρωκτικά, όχι για το συμφέρον της Ελλάδας αλλά για το χρεοκοπημένο τους κόμμα. Μιλάνε και για πατρίδα οι τουρκοπροσκυνημένοι ευρωπατριώτες. 4 χρόνια κυβερνούν οι μπολσεβίκοι και με το ζόρι οι νεοδημοκράτες πιάνουν τα ποσοστά του 2015! Αυτά για τα μπλε και ροζ παπαγαλάκια που πουλάνε "μακεδονικό" αγώνα και κάτω από τα τραπέζια υποκλίνονται στους σκοπιανούς. Ούτε μια ψήφο στους προδότες. Μόνο Χρυσή Αυγή!

Η.Τ.

Ελένη Ζαρούλια: Η κυβέρνηση ξεπουλά στους μεγαλοεργολάβους και τα υδατοδρόμια! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μητσοτάκης, που η αδερφή του για χρόνια έβγαζε χρήμα από ΜΚΟ, επισκέφθηκε το "hot spot" σποτ στην Σάμο. Δεν του άρεσε. Λογικό είναι, σε κανέναν δεν αρέσει η βρωμιά και η δυσωδία. Πολύ κακές οι συνθήκες, είπε ο πολιτικάντης. Δεν μας είπε όμως για τον πολιτισμό όλων αυτών, την υγιεινή τους, που αφοδεύουν εκεί που τρώνε και δεν καθαρίζουν τίποτα, λες και στις χώρες τους είχαν υπηρέτριες. Μην μας παραμυθιάζουν οι "φιλάνθρωποι" των κυριλάτων προαστίων. Οι άνθρωποι αυτοί είναι απολίτιστοι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και η λύση να τους αφήνουν ανεξέλεγκτους να χαθούν μέσα στα αστικά κέντρα είναι το λιγότερο εγκληματική. Τον μέσο Έλληνα δεν τον φυλάει ένας ολόκληρος στρατός αστυνομικών όπως τον Κυριάκο και τους λοιπούς. Η Ελλάδα για τους Έλληνες και μόνο.

Μάνος Ι.

Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

Κατάντησαν την Ελλάδα χαβούζα, μια χώρα του τρίτου κόσμου. Όλοι οι τυχοδιώκτες από όλο τον κόσμο έρχονται εδώ, στην γη της επαγγελίας που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να μην τους πειράξει κανείς. Στην άλλη πλευρά εμείς οι Έλληνες που βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να τους "ανεχόμαστε", να πληρώνουμε υπερβολικούς φόρους για να περνούν όλοι αυτοί καλά και εμείς χειρότερα. Χρεοκοπία ηθική, πολιτισμική και οικονομική. Τουλάχιστον είμαστε ευρωπαϊκή χώρα, μια βόλτα στην κέντρο της Αθήνας θα σας πείσει, βρωμάει πολυπολιτισμική Ευρώπη...

Δημήτρης Σ.

Ανοικτό αίτημα προς τον Πρόεδρο της Βουλής: Ζητείστε συγνώμη από τον Πρόεδρο Άσαντ!