Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 - 01:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Κύριε Μιχαλολιάκο, εύχομαι να φτάσει αυτό το μήνυμα σε σας και όλους τους πατριώτες της Ελλάδας. Είμαι 33 χρονών και ζω εδώ και ένα χρόνο εκτός Ελλάδος για να μπορέσω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Είστε οι μόνοι σαν κόμμα που κρατάτε Θερμοπύλες στην Ελλάδα και όσα όμορφα λόγια και αν πω δε φτάνουν να περιγράψω το μεγαλείο που πρεσβεύετε. Θέλω να βοηθήσω την χώρα μου και τους συμπατριώτες με όποιον τρόπο γίνεται. Έφυγα από την χώρα όχι γιατί φοβάμαι αλλά για να δουλέψω και να στείλω λεφτά στους γονείς μου που πεθαίνουν απ την πείνα, στα αδέρφια μου που έχουν παιδιά!

Για μένα δεν με νοιάζει πια για το μέλλον μου. Τα βράδια κάτι με ξυπνάει και με κάνει να κλαίω για ότι συμβαίνει στην πατρίδα.  Έχουμε χρέος στους προγόνους μας αλλά και στους απογόνους μας. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως είμαι μαζί στον αγώνα και αν χρειαστεί θα δώσω τη ζωή μου ασυζητητί για την Πατρίδα. Κύριε Γενικέ Γραμματέα, είμαι περήφανος που υπάρχει η Χρυσή Αυγή  στο χάος που λέγεται βουλή. Κύριε Μιχαλολιάκο μη λυγίσετε στην νέα τάξη πραγμάτων γιατί είστε η μόνη αληθινά Ελληνική φωνή που έμεινε σε αυτή την χώρα! Σας ευχαριστώ.

Η.Κ.

Πιο υποτακτικοί δεν μπορούν να γίνουν - Μπαλάφας: Καλά κάνανε και δεν μας καλέσανε στην Σύνοδο για το “προσφυγικό”

Στην Ελλάδα δημιουργήθηκε μια τεχνητή χρηματοπιστωτική κρίση από την ντόπια και ξένη πλουτοκρατία,  με αποτέλεσμα την μονόπλευρη βουλγαροποίηση της οικονομίας, μισθοί Βουλγαρίας - κόστος ζωής Γερμανίας και βάλε. Γιατί δεν την πληρώνει το σύστημα; Αυτό ακριβώς που την κατασκεύασε; Όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον πρακτικά να γίνει, όσο διαφεντεύουν στην εξουσία οι δοτοί της πλουτοκρατίας και των διεθνών τοκογλύφων... Όσο εξασφαλίζουν την ανοχή της μάζας, την οποία με τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ συνεχίζουν να παραπληροφορούν, η κατάσταση θα επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα και ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνει μη αναστρέψιμη. Μόνη επιλογή των Ελλήνων η Χρυσή Αυγή που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο από τα μνημόνια και την επίλυση του θέματος της λαθρομετανάστευσης.

Λ.Ι.

14.180 λουκέτα μέσα σε 8 μήνες στην Θεσσαλονίκη!

Στην απέλπιδα προσπάθεια  να μην πουν τον Έλληνα  ρατσιστή, δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει γίνει ο «δολοφόνος» των παιδιών του. Μέσα στο φόβο  μην τυχόν και πάει ενάντια στο ρεύμα, αυτό με το σατανικό σχέδιο να γεμίσει την Ευρώπη μουσουλμάνους, έχει γονατίσει και παρακολουθεί αμέτοχος τον εξευτελισμό του αίματος της δικής του φυλής. Βγαίνει στους δρόμους αλαφιασμένος κρατώντας πανό που καλούν τους τάχα «μετανάστες» να νιώσουν ευπρόσδεκτοι στη δική του Πατρίδα. Και αυτοί έρχονται. Ανενόχλητοι. Κάποιοι είναι και τρομοκράτες με πρόσωπα 17χρονων «αθώων» παιδιών που λένε ότι προσπαθούν να ξεφύγουν από τον όλεθρο του πολέμου.

Τους καλεί στη δική του πατρίδα, τους δίνει στέγη, φαγητό και λεφτά, στερώντας τις ανέσεις αυτές από το μέλλον των δικών του παιδιών. Και εθελοτυφλεί όταν ο δικός του λαός κοιμάται στο δρόμο και ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια. Και αυτοί έχουν το θράσος να απαιτούν με αυθάδεια, άδειες παραμονής, αυξημένα επιδόματα και καλύτερα σπίτια. Διαδηλώνουν κατακλύζοντας τις πλατείες, με υψωμένες γροθιές, ανεμίζοντας τις σημαίες της χώρας τους. Στο δικό μας πολιτισμό δεν υπάρχει χώρος για ιμάμηδες και μιναρέδες, οπισθοδρομική μισαλλοδοξία, οπισθοδρομική θρησκεία και εξευτελιστική μπούρκα. Η παραμονή τους εδώ σβήνει την ταυτότητα των Ελλήνων και εκμηδενίζει τον ελληνικό πολιτισμό. Η Ελλάδα μας δεν είναι προς πώληση και δεν πρόκειται να εκχωρηθεί στους βαρβάρους. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω

Μ.Π.

Υποχρέωσαν χριστιανή 5 ετών να ζήσει διαδοχικά με δύο οικογένειες... αυστηρών μουσουλμάνων!