Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 - 01:25

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Συνεχίστε να «τους τα χώνετε» και να μας «ανοίγετε τα μάτια». Η υποκρισία των δήθεν «φιλελευθέρων» δεν έχει όρια. Μας κάνουν να νιώθουμε ότι σκεφτόμαστε ή κάνουμε κάτι λάθος. Ότι είμαστε «ρατσιστές», «φασισταριά» και «ναζί» με το ζόρι! Αποδείξτε μας πως λανθάνονται (προς το παρόν δεν μας έχετε απογοητεύσει).
Στηριζόμαστε σε εσένα, ΧΑ...Διψάμε για διαφάνεια, δίκαιο και αληθινή ανθρωπιά.

Μ.Α

Τα 18 λιοντάρια του Εθνικισμού

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της Ελληνικής καρδιάς μας, που επιτέλους η φωνή μας αποκτά δύναμη μέσα στην πολύπαθη πραγματικότητα της Πατρίδας. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό να πείσουμε κόσμο (σας διαβεβαιώ ότι δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια), ανοίξαμε φλογερές κουβέντες, ξυπνήσαμε συνειδήσεις ενός χτυπημένου από παντού λαού. Στα καφενεία, στα οικογενειακά τραπέζια, στα χωριά, στις παρέες και στις γειτονιές, όλοι διψούσαν να μάθουν και να ακούσουν για το νέο, την ανατροπή που έρχεται, τη φωνή που έπνιγαν χρόνια τώρα τα καθεστωτικά μέσα και οι έμμισθοι λακέδες τους.

Η καθημερινή δυσπραγία των οικογενειών μας και η οικονομική στενότητα δεν μας επέτρεψε πολλά πράγματα, παρόλα αυτά το εκλογικό υλικό έφτασε πάντα στην ώρα του - είτε από Β. Ελλάδα είτε από την Κεντρική Διοίκηση - και σας ευχαριστούμε για όλα. Αναμένουμε την πολύτιμη υποστήριξή σας για την δημιουργία ακόμα ενός εθνικιστικού κάστρου εδώ στην άκρη του βορειοανατολικού Αιγαίου, μιας και μαθαίνουμε ότι στη Λέσβο βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες σχηματισμού ισχυρού τοπικού πυρήνα. Έυχομαι ολόψυχα Καλή Δύναμη, μιας και ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι συνηθισμένος να περνάει δια πυρός και σιδήρου προς τη Νίκη.

Μ. Ν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο”

Θερμά συγχαρητήρια!

Εμείς που μεγαλώσαμε με ελληνοχριστιανικά ιδεώδη είμαστε μαζί σας και σας στηρίζουμε. Για μας που οι γονείς μας, μας έμαθαν ότι η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Οικογένεια είναι οι μεγαλύτερες αξίες σ' αυτή τη ζωή θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας δικαιώσετε. Μην απαντάτε στις προκλήσεις τους και συνεχίστε με ψυχραιμία και σύνεση τον αγώνα σας για μια Ελλάδα καλύτερη.

Ο Θεός μαζί σας.

Μαρία Κ.

Σκληροί καπιταλιστές και αριστερά χέρι - χέρι υπέρ της λαθρομετανάστευσης

Χαίρετε.

Νιώθω ικανοποίηση, γιατί η ψήφος μου προστέθηκε πάλι σε αυτές των υπολοίπων συνειδητών Πατριωτών και δεν χρειάστηκε λοβοτομή - διόρθωση ωστε να γίνει πλήρως «συμβατή» με το σαβουρά-βιβρ αυτών που εξ αιτίας τους ο Περικλής Γιαννόπουλος αυτοκτόνησε.

Άδης

Στην Bilderberg o νέος Υπουργός Οικονομικών!

Είμαι 30 χρονών, μητέρα 2 παιδιών (3 και 1,5 ετών) και άνεργη από το 2009! Ήμουν έγκυος στον γιο μου όταν έχασα την δουλειά μου. Βρισκόμουν σε άδεια κυήσεως όταν με ενημέρωσαν για τη λήξη της σύμβασης μου. Γνώριζα ότι θα έληγε, αλλά πίστευα ότι ο νόμος θα με κάλυπτε λόγω της εγκυμοσύνης. Τελικά όταν πήγα στον επόπτη εργασίας η απάντησή τους ήταν πως «δεν έχει σημασία που είσαι έγκυος, δεν σε χρειάζεται άλλο ο εργοδότης σου και σε διώχνει».  Έχω 2 πτυχία Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής. Πλέον δεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί δεν τους συμφέρει, λόγω ηλικίας προτιμούν κάτω των 25.

Δοξάζω το Θεό που δεν ψήφισα ποτέ μου τα 2 ΜΕΓΑΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Αυτοί είναι οι πραγματικοί δοσίλογοι του έθνους, οι πραγματικοί προδώτες. Όλο αυτό το διάστημα είπαν και έκαναν ότι μπορούσαν για να λασπώσουν την Χρυσή Αυγή. Τα δικά τους που είναι και πολλά πότε θα τα πούν; Μιλάνε για ναζισμό, όλοι αυτοί που είναι μασόνοι; 

Απορώ όμως με τον κόσμο. Τόσο πολύ φοβούνται για την περιουσία τους; Πού είναι όλοι αυτοί οι αγανακτισμένοι; Που πήγαν οι μούτζες; Τώρα θα τους πω καλά με τα νέα μέτρα, να πληρώσουν να βάλουν μυαλό. Το κακό ειναι όμως ότι την πληρώνουμε και εμείς. Ξέρω ζευγάρι προσωπικά που ψήφισε ΝΔ γιατί έχει μικρά παιδιά και το γάλα που πίνουν είναι εισαγώμενο και «αν δεν βγει η ΝΔ δεν θα μπορούσαν να δώσουν γάλα στα παιδιά τους». ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ! Όλοι εμείς που δεν τους ψηφίσαμε δεν έχουμε παιδιά, δεν αγαπάμε τα παιδιά μας; 

Αισθάνομαι απογοητευμένη από αυτό το διεφθαρμένο κύκλωμα που μας κυβερνάει και από αυτούς που το υπηρετούν. Δύο φορές είχαν την ευκαιρία, τι να πω...Είμαι όμως υπερήφανη που ψήφισα Χρυσή Αυγή και έχω ελπίδα ξανά για το αύριο και το μέλλον των παιδιών μου.

Με εκτίμηση,

Αθηνά

Δήλωση για τις επιλογές προσώπων στη νέα κυβέρνηση

Συγχαρητήρια για τη σταθερή πορεία σας!

Παρά την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας χαιρόμαστε πολύ που θα υπάρχουν στη Βουλή των Ελλήνων τέτοιες δυνατές και ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ φωνές σαν τις δικές σας. Φωνές που δεν μασάνε και συνεχίζουν τον αγώνα, για την Ελλάδα! Θέλουμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας...για να ξεβρωμίσει ο τόπος μας.

Καλή δύναμη και πάλι συγχαρητήρια στον κ. Μιχαλολιάκο και σε όλους σας.

Ασημίνα Α.

Έκθετοι οι θιασώτες της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και της υποταγής

Είμαι η Αγγελική ένας από τους πολλούς ψηφοφόρους και υποστηριχτές σας.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή αρχικά, και να σας ευχαριστήσω που υπάρχετε τη συγκεκριμένη στιγμή που η χώρα μας περνάει τόσα δεινά. Θεωρώ πως μόνο μια παράταξη με την ιδιοσυγκρασία και τα πιστεύω της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να φέρει αυτή τη χώρα εκεί που της αξίζει.

Είμαι 36 ετών παντρεμένη με ένα παιδί. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω ζήσει και κλοπή από αλλοδαπούς και ανεργία του συζύγου μου λόγο αλλοδαπών και τρόμο του παιδιού μου να κυκλοφορήσει, και πείνα. Είμαστε άνθρωποι μορφωμένοι και με αξιοπρέπεια που μας ανάγκασαν κάποιοι γελοίοι να τα χάσουμε όλα και κυρίως την αξιοπρέπεια μας. Δεν θέλω να ζητήσω ποτέ μου την βοήθεια κανενός, και αν ποτέ αναγκαστώ να φτάσω σε αυτό το σημείο προτιμώ να πεθάνω. Θέλω όμως να δω το μέλλον του παιδιού μου λαμπρό, ήρεμο και πολιτισμένο γιατί αυτό του αξίζει.
Συνεχίστε το έργο σας όσο μπορείτε πιο εντατικά και βοηθείστε τα παιδιά   να ζήσουν  σε μια χώρα ελεύθερη και καθαρή.

Ευχαριστώ πολύ,

Αγγελική

Αφγανοί πουλούσαν ηρωίνη στον Άγιο Παντελεήμονα

Χθες το βράδυ 18/6 παρακολουθούσα ειδήσεις σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με πανελλήνια εμβέλεια. Κάποια στιγμή, είχε ρεπορτάζ για έναν Αφγανό με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά, που, απ’ ότι κατάλαβα, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, επειδή η Μη Κυβερνητική Οργάνωση του είχε παραχωρήσει για 6 + 6 μήνες ένα σπίτι και το χρονικό αυτό διάστημα έληξε. Έτσι, έπρεπε ο Αφγανός να φύγει από κει καθώς δεν του παραχωρήθηκε άσυλο (άρα λαθραίος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)… Η πρώτη μου αντίδραση; Μου ήρθε να πετάξω την τηλεόραση από το μπαλκόνι!

1. Δε θα έπρεπε οι Μ.Κ.Ο. να συμπαραστέκονται σε νόμιμους πολίτες και τις οικογένειές τους, προσφέροντας κοινωνικό έργο σε τόσους Έλληνες (ή έστω νόμιμους βρε παιδιά), που η οικονομική κρίση τους έχει γονατίσει; Στο κάτω κάτω τόσοι άστεγοι κυκλοφορούν ή άνθρωποι που οικογενειακώς τρώνε στα συσσίτια, επειδή είναι άνεργοι…

2. Αυτές δηλαδή οι Μ.Κ.Ο. χρηματοδοτούνται ή τέλος πάντων επιχορηγούνται από το «κράτος»; Άρα τις πληρώνω ΕΓΩ και οι υπόλοιποι, που μας έχουν τρελάνει στα χαράτσια, άνεργους και μη.

3. Δεν είδα ποτέ μέχρι τώρα τόση αστυνομία, περιπολικά, ασθενοφόρα, σωσίβια, τραμπολίνα αραδιασμένα κ.τ.λ. για να σωθεί κάποιος που πήγε να αυτοκτονήσει. Μα ποιός τα ειδοποίησε όλα αυτά (αναρωτιέμαι)…Πού βρίσκονται τα τραμπολίνα (και πολύ περισσότερο οι κάμερες και τα κανάλια), όταν πεθαίνουν καθημερινά τόσοι Έλληνες, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της εποχής (την οποία μας παρέδωσαν οι λάτρεις του δικομματισμού και οι βολεμένοι «μαζί τα φάγαμε»);

4. Στις δύο τελευταίες εκλογές είχατε τη ψήφο μου, γιατί συμφωνώ με τις κυριότερες από τις θέσεις σας (λαθρομετανάστευση, Εθνικά θέματα, ξεπούλημα της Πατρίδας μου από μέρους τους). Μερικοί μου είπαν ότι κάνω μεγάλο λάθος αλλά εγώ είμαι σίγουρη για την επιλογή μου. Είμαι Ελληνίδα και αγανακτισμένη. Πού βρίσκονται η Δικαιοσύνη, οι ελληνικές αξίες, η αντικειμενικότητα, μία καλύτερη ζωή για τα παιδιά μου; Κανείς τους μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει τίποτα για την ασφάλειά μου. Αφού δεν ανταποκρίνεται το «κράτος», τότε ας ανταποκριθεί κάποιος επιτέλους στις δικές μου ανάγκες. Θέλω κάτι απλό: να μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο.

Μ. Π.

Δάσκαλε που δίδασκες... Σε ιδιωτικό μαιευτήριο γέννησε η σύντροφος του σύντροφου Τσίπρα

Η Θράκη χρειάζεται τη Χρυσή Αυγή. Αν η παρουσία τής Χρυσής Αυγής γίνει πιο έντονη στη Θράκη, θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο το ποσοστό της.
Αν ανακινηθεί το θέμα με επερώτηση στη βουλή, για την ποσόστωση που παίρνουν οι μουσουλμανόπαιδες της Θράκης στις πανελλήνιες εξετάσεις για τα ΑΕΙ και παρακάμπτουν τα δικά μας παιδιά, που είχε εισηγηθεί ο Γιωργάκης ως Υπουργός Παιδείας  και έγινε νόμος από την κυβέρνηση του εκσυγχρονιστή Σημίτη. Να προσβληθεί ως αντισυνταγματικός και να ζητηθεί η κατάργησή του ή ακόμη δια της δικαστικής οδού.
Έχει αλλάξει η κουλτούρα της περιοχής. Κάποιος ξένος επισκέπτης, σχηματίζει τη γνώμη ότι βρίσκεται σε μουσουλμανικό κράτος. Τα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας της συνθήκης της Λωζάνης, έχουν εγκαταστήσει στα τεμένη τους, ενισχυτές υψηλής ισχύος και σείεται όλη η πολή όταν έρχεται η ώρα τής προσευχής τους. Το ίδιο συμβαίνει και στη γειτονική Κομοτηνή. Οι προσευχές "παίζουν" και σε ώρες κοινής ησυχίας. Υπ' όψιν ότι ελληνικό δικαστήριο εξέδωσε απόφαση σε βάρος ορθόδοξου χριστιανικού ναού, για τον ήχο της καμπάνας.

Η νεολαία της μειονότητας έχει αποθρασυνθεί, βέβαια με οδηγίες από το τουρκικό προξενείο τής Κομοτηνής. Γυρίζουν με τα αυτοκίνητά τους από το πρωί ως το βράδυ και παίζουν τούρκικα τραγούδια σε πολύ μεγάλη ένταση και με τα παράθυρα ανοιχτά για να ακούγεται. Ακόμη, η πόλη βουίζει από τα τραγούδια στους μουσουλμανικούς γάμους που "παίζουν" σε μεγάλη ένταση μέχρι πρωίας. Προκαλούν με όποιο τρόπο μπορούν. Η αστυνομία δεν επεμβαίνει στις κλήσεις των πολιτών για τη διατάραξη κοινής ησυχίας.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γίνει κάτι μ' όλα αυτά και τη λύση στο πρόβλημα αυτό μπορεί να τη δώσει μόνο η Χρυσή Αυγή. Έτσι θα ανέβει το ποσοστό της ΧΑ στη Θράκη, γιατί δεν νοείται να μην έχει βουλευτική έδρα η ΧΑ σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, τα πράγματα έχουν φτάσει στα όριά τους και εύκολα θα τους πάρει η ΧΑ με το μέρος της.

Ευχαριστώ,

Π. Χ., Ξάνθη

Αποκατάσταση των εκτελεσθέντων από την ΕΟΚΑ προδοτών του ΑΚΕΛ προωθεί ο Χριστόφιας

Τη θερμή μου καλησπέρα. Πάλι βλέπω μας μπλόκαραν το σάιτ. Από το πρωί προσπαθώ να μπω και δεν με αφήνει...ενώ χθες με άφηνε. Τυχαίο; Δεν νομίζω...Απλά δεν έχουν καταλάβει πως ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να μας φιμώσουν και δυστυχώς για εκείνους ούτε μπορούν να μας εμποδίσουν να ψηφίσουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Γιατί πλέον έχουμε φωνή και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει.
Μας κατηγορούν ότι δεν ξέρουμε τι ψηφίζουμε ...ε λοιπόν απαντώ σε αυτούς ότι φυσικά και ξέρουμε τι ψηφίζουμε! Ότι εμείς τουλάχιστον για μία ακόμη φορά έχουμε τη συνείδηση μας καθαρή, σε αντίθεση με αυτούς που ψηφίζουν τους ίδιους και όμοιους.

Είμαι 27 χρονών και είμαι περήφανη και που είμαι Ελληνίδα και που ψηφίζω Χρυσή Αυγή.

Με εκτίμηση,

Βιβή

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 780

Κύριοι,

Ένα μεγάλο μπράβο μέσα από την καρδιά μου! Μας κάνετε υπερήφανους μέρα με τη μέρα. Θα είμαστε αρωγοί στην όποια προσπάθεια του κόμματος για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Στη διάθεση σας.
Με ειλικρινή εκτίμηση,

Σ. Κ.

Νέο ωράριο λειτουργίας Τ.Ο. Πειραιά

Μια ακόμη ΝΙΚΗ! Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ.Μιχαλολιάκο και σε όλους τους αγωνιστές του κόμματος! Αποδείξαμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε και ότι δεν μας πτοούν οι λασπολογίες που τόσο καιρό μας προσάπτουν. Ήταν βαθιά νυχτωμένοι όσοι πίστεψαν ότι με το χαστουκάκι στη Λιάνα θα εξαφανιστούμε από το προσκήνιο! Έπεσαν να τον φάνε τον Ηλία λες και οι "κυρίες" ήταν αγίες. Μην τρελαθούμε! Μπράβο λεβέντες μου.

Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ.
Με εκτίμηση και χαρά,
Β. Δ.