Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 - 01:28

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Καλημέρα. Είναι απίστευτα αυτά που διαβάζω στην ενότητα σας ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Και εμείς κοιμόμαστε…Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσετε έτσι. Καθαρά και τίμια. Έχω τέτοια απίστευτη οργή με όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες (που κάποτε τους ψήφιζα) που δεν ξέρω πως να την εκτονώσω. Στέλνω e-mail με την δράση σας, που θα μπορούσε να ξυπνήσει κόσμο. Η αντίδραση των περισσοτέρων, το 80% περίπου, με ηρεμεί…

Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Δάφνη Τ.

Ο Εθνικισμός Δεν Απαγορεύεται

Εσείς και το έργο σας

Γεια σας. Στις πρώτες εκλογές δεν είχα την ευκαιρία να σας γνωρίσω καλά και η ψήφος μου στην Χρυσή Αυγή ήταν καθαρά ψήφος διαμαρτυρίας προς όλα τα υπόλοιπα κόμματα της ψευτιάς. Στο μεσολαβόν διάστημα μεταξύ πρώτον εκλογών και επαναληπτικών διάβασα, άκουσα για εσάς φυσικά όχι από τα τουρκοκάναλα αλλά κυρίως από το διαδίκτυο. Τέλος πάντων σήμερα είμαι ένας Έλληνας πολίτης ιδεολογικά συμπληρωμένος από την Χρυσή Αυγή. Ευχαριστώ που δεν είστε σαν τους άλλους και ευχαριστώ που μένετε πιστοί στα λόγια σας κάνοντας τα πράξεις. Συνεχίστε να μας βοηθάτε είσαστε η μόνη μας ελπίδα ενάντια στην σημερινή κατάσταση. Και εμείς είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες και γινόμαστε εκατομμύρια αδέρφια ενωμένοι να ανταποδώσουμε την βοήθεια σας δίνοντας σας την εξουσία. Δίνοντας την εξουσία της Ελλάδας σε αληθινούς Έλληνες. ΣΕ ΕΣΑΣ...

Ευχαριστώ Χρυσή Αυγή...

Στέφανος Μ.

Επίσκεψη συλλόγων τριτέκνων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΧΑΙΡΕΤΕ! Ονομάζομαι Αντώνιος Π. και κατάγομαι από την πλευρά της μητέρας μου από την ορεινή Κορινθία από την Αρχαία Φενεό (Καλύβια). Όπως δηλώνει και το όνομα ο τόπος κατοικούταν από τα πανάρχαια χρόνια. Από εκεί έχουν περάσει ο Οδυσσέας (ψάχνοντας για τα άλογα του Ιππίου Ποσειδώνα), ο Ηρακλής (φτιάχνοντας τις κατακόμβες του κάμπου του Φενεού), ο αδελφός του Ιφικλής (όπου φημολογείται ότι υπάρχει ο τάφος του) και ο Αίπυτος ο βασιλέας της περιοχής.

Πάνω από τη λίμνη Δόξα υπάρχει μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδος. Σ' αυτό το μοναστήρι το 1943 έφτασαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες και αφού σφαγίασαν τους μοναχούς, ξεκίνησαν το πλιάτσικο και την στρατολόγηση στα χωριά του Φενεού. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν προσκύνησαν το μίασμα του κομμουνισμού με αποτέλεσμα να τους σέρνουν ως την μονή και να τους σφάζουν αλύπητα, ντόπιους αλλά και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου χωρίς διάκριση φύλου, ηλικίας, ιδιότητας. Τα πτώματα τα πετούσαν στις παρακείμενες χαράδρες, ώσπου ανακάλυψαν ένα βάραθρο πλάτους δύο τρία μέτρα στη γη με πολύ μεγάλο βάθος γνωστό ως "Τρύπα". Η Τρύπα είναι περίπου δύο ώρες ποδαρόδρομος μακριά από την μονή, στο βουνό "Ντουρντουβάνα" (απόληξη του Χελμού στο Φενεό). Εκεί συνέχισαν αυτά τα κτήνη το αποτρόπαιο έργο τους σφαγιάζοντας, κυριολεκτικά κατά χιλιάδες, επί δύο χρόνια και πετώντας τους στην Τρύπα, πολλές φορές παίζοντας με την αγωνία τους (τους έβαζαν να ακροβατούν σε ένα καδρόνι πάνω από την Τρύπα λέγοντάς τους ότι θα τους χαρίσουν τη ζωή αν περνούσαν απέναντι και άλλα).

Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες για αυτά τα βασανιστήρια από ντόπιους (τώρα γέροντες), που είχαν καταφέρει να αποδράσουν, όταν τους οδηγούσαν εκεί σε μπουλούκια και περίμεναν τη σειρά τους...Κάποιοι έχουν μιλήσει για φρικτές ιστορίες ακόμα και να τρέφονται αυτά τα κτήνη με ανθρώπινες σάρκες που έψηναν μετά το τέλος της "δουλειάς". Λέγεται ότι οι σφαγιασθέντες στην Τρύπα ξεπερνούν κατά πολύ τις δέκα χιλιάδες. Σίγουρα την ιστορία του τόπου θα την γνωρίζει ο συναγωνιστής και βουλευτής κ.Μπούκουρας, ο οποίος έχει τιμήσει με την παρουσία του το χωριό μας, τη λίμνη και το μοναστήρι. Παραθέτω επίσης και δύο links, όπου στο πρώτο περιγράφονται εν τάχει τα γεγονότα και τα ονόματα των σφαγέων, και στο δεύτερο υπάρχει η απολογία ενός από τους σφαγείς .

Εκτός λοιπόν από τη γενοκτονία στον Μελιγαλά υπάρχει και η Τρύπα του Φενεού αλλά και πολλά άλλα σημεία στην Ελλάδα που οι "αντιστασιακοί" και "επαναστάτες" έχυναν ποτάμια το αίμα των πραγματικών πατριωτών.  Πρέπει όλοι αυτοί οι τόποι να καταγραφούν και να γίνει γνωστή η ιστορία τους σε όλη την Ελλάδα, ώστε να καταλάβουν όλοι όσοι έχουν κοινό νου, την αλήθεια πίσω από αυτό το ανθρωποφάγο βδέλυγμα, το νοσηρό αποκύημα των Εβραίων που ονομάζεται Μαρξισμός.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ!

Αντώνης Π.

Για να μην υστερήσουν σε προοδευτικότητα…

Βάζουν φόρο σε ανέργους

Το τρισάθλιο κράτος ξοδεύει πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ γιά του λαθρομετανάστες. Γιά να πληρωθούν αυτά τα πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ βάζει φορολογία ακόμα καί στούς άνεργους που ζούν από την σύνταξη της άρωστης γριάς μητέρας τους. Γιά όνομα του ΘΕΟΥ τους φορολογούν ασχέτως εάν δηλώνουν εισόδημα μηδέν επειδή έχουν ένα αυτοκίνητο δεκαπέντε χρονών άσχετα αν δεν το κυκλοφοράνε καθόλου επειδή δεν έχουν λεφτά ούτε γιά βενζίνη καί άσχετα αν είναι χαλασμένο. Τό είδα μπροστά μου. Τους στέλνουν χαρτί που λέει ότι το τεκμαρτό εισόδημα τους είναι 5832.50 ευρώ - άσχετα άν δεν έβγαλαν ούτε δεκάρα τσακιστή – καί τους ζητάνε να πληρώσουν 358.86 ευρώ = 122371.20 δραχμές. ΑΙΣΧΟΣ! Τους λένε αφού έχεις αυτοκίνητο πως το συντηρείς; Αρα βγάζεις λεφτά. Εμείς θα εφαρμόσουμε τον...νόμο καί άν έχεις αντίρηση να πας στο υπουργείο οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας 10 στό Σύνταγμα αλλά δεν θα γίνει τίποτα. Αν δεν πληρώσεις κάθε χρόνο θα προσθέτονται καί άλλα λεφτά. Τό είδα μπροστά μου. Γιά όνομα του ΘΕΟΥ αυτό κάνουν αυτά τα τρισάθλια ανθρωπόμορφα κτήνη. Θα ήθελα αν γίνεται να συζητηθεί αυτό το θέμα στην βουλή.


Μετά τιμής
Αρισταίος

T.O. Σαρωνικού: Δίκτυο Αλληλεγγύης Ελλήνων

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ

Αγαπητέ κ. Μιχαλολιάκο, είμαι απόφοιτος ΣΜΥΝ, πρώην αρχικελευστής του ΠΝ και νυν μάγειρας. Διαμένω δυστυχώς εδώ και μισό χρόνο στην συμπαθέστατη κατα τ῾ άλλα Ολλανδία και επιθυμώ διακαώς τον επαναπατρισμό μου κάποτε. Ευτυχώς με εσάς δυνατούς και με τη βοηθεια του Θεού αυτό δείχνει εφικτό! Σας υποστηρίζω ένθερμα καθώς και επί το πλείστον όλη η διεθνώς ομογένεια...και είμαστε πολλοί. Μην το ξεχνάνε μερικοί αυτό γιατί αν γίνει κάτι αναμενόμενα αναπάντεχο θα μας βρουν απεναντί τους με σάρκα και οστά! Συνεχίστε το δύσκολο αλλά τόσο ιερό αγώνα σας δυναμικά και δώστε σας παρακαλώ έμφαση και στην Ορθοδοξία η οποία αποτελεί τον πνεύμονα του Έλληνα σε χαλεπούς καιρούς, σε συνεργασία βέβαια με ιεράρχες ικανούς, βλέπε Μητροπολίτη Πειραιώς κ.ά.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Γιάννης Δ.

“Βγάλτε τις κουκούλες απ’ τους κουκουλοφόρους!”

Η ζωή μου και των υπολοίπων που έρχονται

Θα ήθελα να ακουστώ σε άτομα που έχουν την ίδια αντίληψη με εμένα. Μόλις έγινα 18 και έκανα αίτηση για να πάω σε ένα δημόσιο ΙΕΚ να μπορέσω και εγώ να στηρίξω την οικογένεια γιατί όλοι ξέρουμε τι δυσκολίες περνάμε αυτούς εδώ τους καιρούς.

Εχθές πήγα με την κοπέλα μου μια βόλτα με το τρένο να ηρεμήσω λίγο απ'το άγχος που με είχε πιάσει.Με το που μπαίνουμε πάλι στο τρένο να γυρίσουμε. Αντίκρυσα κάτι συνηθισμένο μπορώ να πω με δυστυχία, ένα βαγόνι γεμάτο αλλοδαπούς να μας κοιτάνε λες και είμαστε κάποιο είδος υπο εξαφάνιση! Κοιτούσαν την κοπέλα μου περίεργα (πιστεύω πως καταλάβατε) και εμένα σαν κάποιο είδος απειλής ενώ στην πραγματικότητα εγώ ήμουν εκείνος που απειλούταν. Κάθισα λοιπόν μπροστά από την κοπέλα μου γιατί δεν ανέχομαι από κανέναν τέτοια εξαθλίωση μέχρι που έφτασα στην στάση μου και και κατεβήκαμε. Σήμερα λοιπόν και ενώ κοιτούσα την λίστα των εισαχθέντων στο δημόσιο ΙΕΚ είδα πως πέρασα στην ειδικότητα την οποία δεν ήθελα πρώτα, αλλά και στις εποχές που ζούμε δεν είναι να απορρίπτεις ευκαιρίες οπότε χάρηκα και συμφώνησα με την επιλογή που έκανε το δήθεν κράτος για μένα. Αλλά η περιέργεια μου με οδήγησε στο να κοιτάξω  γιατί δεν πέρασα στην πρώτη κατά προτίμηση ειδικότητα που είχα επιλέξει. Η απάντηση; Το υπέρ-ποσοστό αλλοδαπών μου είχαν στερήσει την θέση που ήθελα για να σπουδάσω! Δεν λέω μπορεί να μου έπαιρνε την θέση και ένα Ελληνόπουλο αλλά δεν θα με πείραζε!

Και ρωτάω τώρα...Γιατί; Γιατί συνάνθρωποι; Γιατί να τα υποστώ όλα αυτά;Γιατί να φοβάμαι να κυκλοφορώ στον δρόμο που έχυσε αίμα ο κάθε παλαιός ΕΛΛΗΝΑΣ για να περπατάω όλο καμάρι για την πατρίδα μου!; Γιατί να μην περνάω στην σχολή που θέλω πιο εύκολα για να ταΐσω τον πατέρα μου που δεν μπορεί να δουλέψει λόγω εμφράγματος; Koυράστηκα συμπατριώτες! Κουράστηκα! Δεν σφάχτηκαν οι τιμημένοι για να μας κάνουν ότι θέλουν οι αλλοδαποί! ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!

Επισκέπτης

Ταφόπλακα του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος τα νέα μέτρα

Πηγάδα

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ψηφοφόρος σας όχι από αντίδραση, αλλα από πίστη σε αυτά που πρεσβεύετε. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το αφιέρωμα που κάνατε στην Πηγάδα. Η καταγωγή της γιαγιάς μου της συγχωρεμένης ήταν από το Ζευγολατιό, ένα χωριό πριν τον Μελιγαλά. Άκουγα πάντα ιστορίες για εκείνη την τραγική ημερα και πάντα απορούσα πώς το έκανε Έλληνας σε Έλληνα αυτό. Οι συγγενείς μου πάντα μου έλεγαν μην έχεις εμπιστοσύνη σε κομμουνιστή. Πώς να έχεις άλλωστε όταν μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με τέτοιου είδους πένθος; Βλέποντας ένα πηγάδι και να ξέρεις πως εκεί μέσα βρήκε τραγικό θάνατο ο παππούς σου, ο θείος σου, αθώοι Έλληνες; Ο Θεός να τους αναπαύσει και να δώσει φώτιση σˊ αυτούς που ψηφίζουν αυτά τα κτήνη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μάρω Κ.