Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 - 00:44

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Το σοβαρότερο πρόβλημα για τον αφανισμό της νεολαίας μας είναι τα ναρκωτικά που συμβάλλουν στην αποχαύνωσή της. Βάλθηκαν τάχα οι δημοσιογράφοι που εκμαυλίζουν τον λαό μας και στρέφουν αλλού την προσοχή του από τα γιγαντιαία προβλήματα του έθνους μας να υποστηρίζουν την αποβολή των εμπόρων του θανάτου από τα πανεπιστήμια μας και τους κοιτώνες τους. Είναι σαν να λένε ότι εκτός των πανεπιστημίων επιτρέπεται η εμπορία του λευκού θανάτου. Πρέπει να εφαρμοστεί η θανατική καταδίκη για τους έμπορους ναρκωτικών και να επισπευσθεί η θεραπεία σε κρατικά ιδρύματα υπό ιατρικό έλεγχο των αρρώστων χρηστών. Μόνο θάνατος αρμόζει στους εμπόρους του θανάτου, καθώς και σε όποια άτομα ανήκουν στο κύκλωμα κάλυψής τους!

Π. Δ.

Περισσό θράσος: Το κόμμα που αρνείται οποιονδήποτε έλεγχο στα οικονομικά του, ζητάει... έλεγχο μυστικό κονδυλίων!

Το παλιό ΠΑΣΟΚ... το ορθόδοξο και το νέο το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να μπούνε όλοι τους φυλακή, γιατί εξαιτίας τους έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Αποτελούν την νούμερο ένα εγκληματική οργάνωση με εκατοντάδες σκάνδαλα και ξέπλυμα μαύρους χρήματος. Ο Παπαντωνίου και ο Τσοχατζόπουλος είναι απλώς οι κραυγαλέες περιπτώσεις, αυτοί που κάθονται πίσω από τα γραφεία τους και το παίζουν πολιτικοί είναι χειρότεροι! Να μην κατέβει το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές, πρέπει όλοι τους να πληρώσουν γιατί εξαιτίας των σκανδάλων τους δεν έχουμε εμείς οι Έλληνες ψωμί για τα παιδιά μας! Όχι δεν τα φάγαμε μαζί, να μπείτε όλοι σας φυλακή, γιατί είναι η ελάχιστη των ποινών που σας αξίζει!

Νένα Ξ.

Το πόρισμα της Χρυσής Αυγής στην εξεταστική για τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά - Στο σκαμνί όλοι οι υπουργοί του Πασόκ!

Προς επιβεβαίωση των όσων έχει πει η Χρυσή Αυγή στο παρελθόν περί δύο κομμάτων στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα έρχεται να προστεθεί και το περιστατικό που έλαβε χώρα σε χωριό της Κοζάνης. Τρέμε ΠΑΣΟΚάρα και ΝΔ για τα βύσματα του Σύριζα! Η βουλευτής Τρικάλων του Σύριζα μέσα σε μια νύχτα απέσπασε την μοναδική δασκάλα της Δευτέρας Τάξης του 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου Τρανόβαλτου Κοζάνης, γιατί έκρινε πως είναι πιο χρήσιμη στο πολιτικό της γραφείο απ΄ ότι να διδάξει τα μικρά παιδιά! Βέβαια θα μου πείτε καλύτερα, γλιτώσαν τα έρημα από το ανθελληνικό παραλήρημα που θα τα εμπότιζε, αλλά παρόλα αυτά σε τι διαφέρει ο Σύριζα από τα άλλα κόμματα; Βολεύει τους πολιτικούς του στρατιώτες αδιαφορώντας για το κοινό καλό. Έτσι να βγαίνουν τα ξεφτιλίκια σας στην φόρα για να καταλαβαίνει και ο τελευταίος σ΄ αυτήν την χώρα πως υπάρχει το κόμμα όλων των πολιτικών κομμάτων-λαμόγιων και ευτυχώς υπάρχει και η Χρυσή Αυγή!

Πέτρος Τ.

Ελένη Ζαρούλια στην “Εμπρός”: Η Χρυσή Αυγή πιστεύει στην δύναμη και στην αποφασιστικότητα της γυναίκας