Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 - 01:32

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσω τα συναισθήματά μου απέναντι στα "παιδιά με τις μαύρες μπλούζες". Σας ευγνωμονώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όχι για την βοήθεια που έλαβα σήμερα, αλλά κυρίως για το αίσθημα της υπερηφάνειας που ξαναζωντάνεψε μέσα μου. Είμαι κι εγώ ένας άνεργος νέος που νιώθω απογοητευμένος στην Ελλάδα του μνημονίου. Νιώθω την εξαθλίωση στο πετσί μου, αλλά σήμερα ένιωσα ότι δεν είμαι μόνος. Έχω δίπλα μου την Χρυσή Αυγή και ξέρω πως δεν θα με προδώσει ποτέ και θα συνεχίσει τον Αγώνα μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος. Συνεχίστε λεβέντες! Από σήμερα κερδίσατε ακόμα έναν φανατικό υποστηρικτή.

Ν. Γ. 

Δέκα χιλιάδες πολίτες έλαβαν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή - Φωτορεπορτάζ

Ξεφτιλίστηκαν και πάλι ο Δένδιας, ο Καμίνης και ο Αττικάρχης. Ιδιαίτερα ο τελευταίος έγινε περίγελος τελείως, αφού πρώτα εκτέλεσε τις εντολές του υπουργού, παρά τις προφανείς παραβάσεις του Συντάγματος, που αυτές περιείχαν και στην συνέχεια έγινε ρεζίλι, αφού η διανομή φυσικά έγινε κανονικά, όπως άλλωστε προβλέπεται από τους νόμους. Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Αττικάρχης ότι ορκίστηκε να διαφυλάττει το Σύνταγμα και τους νόμους και όχι να υπηρετεί πιστά την εκάστοτε κυβέρνηση υπό την ελπίδα προαγωγής. Όσον αφορά τον υπουργό, τι να πω… Ήλπιζα ότι στις στοές θα ήταν πιο πανούργοι… Τι ρεζιλίκι ήταν αυτό; Τέλος πάντως, όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Η μέρα, όπως και τα συγχαρητήρια, ανήκουν σε όλους τους συναγωνιστές που έφεραν εις πέραν αυτή την Ιερή Αποστολή και ανακούφισαν έστω και προσωρινά μερικές χιλιάδες Ελλήνων. Συγχαρητήρια.

Κ.Α.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν γιορτάζουμε την επέτειο της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας!

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια άρχισε την ομιλία της καταγγέλλοντας τον παράνομα εκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων (αφού εξελέγει με παράνομους ψήφους λαθρομεταναστών που μάλιστα διπλοψήφιζαν και τριτοψήφιζαν), τον ανίκανο ανθέλληνα-λαθρολάγνο υπουργό Δένδια και τον εθνοπροδότη πρωθυπουργό Σαμαρά για τις παράνομες ενέργειές τους κατά της Χρυσής Αυγής και κατ'επέκταση κατά των Ελλήνων. Με τέτοιους μαχητικούς ΕΛΛΗΝΕΣ απροσκύνητους βουλευτές πώς να μην περιμένεις να διαλυθούν τα σκοτάδια που έπνιξαν την Ελλάδα; Πώς να μην περιμένεις να χαράξει επιτέλους η μέρα της Ελευθερίας, αφού θα ξεκινήσει αυτή η μέρα με ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? Συγχαρητήρια στην Ελένη Ζαρούλια, που δε μασά τα λόγια της, δε χαϊδεύει αυτιά και δε ''χαμπαριάζει'' στις παρατηρήσεις και τις διακοπές του κάθε πολιτικάντη. Εξ άλλου, αυτοί οι μεταπολιτευτικοί πολιτικοί πρόδωσαν την Ελλάδα και παραβίασαν (και εξακολουθούν να παραβιάζουν) το Σύνταγμα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και καλά θα κάνουν να κοιτάνε πρώτα το χάλι στα σπίτια τους και μετά να το παίζουν ''εθνοπατέρες''. Δεν είναι δυνατόν να συλλαμβάνονται τα παιδιά τους για ναρκωτικά και οπλοφορία και αυτοί να μιλούν για δημοκρατία και Σύνταγμα, έτσι απλά για δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς να πιστεύουν καν σε αυτές τις έννοιες!...Όμως ο Ελληνικός λαός κατάλαβε το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του και κάθε μέρα που περνά ξυπνούν όλο και περισσότεροι Έλληνες και όταν έλθει η ώρα και η στιγμή, θα φανεί αυτό στην πράξη!...

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

«Γιατί ΔΕΝ πανηγύρισα τον Ιούλιο εκείνο του 1974» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σας εκθέτω πρότασή μου για τον συνδικαλισμό: Οι συνδικαλιστές, που εργάζονται ως υπάλληλοι σε εταιρίες και δημόσιους φορείς, όπως ο κ. Φωτόπουλος, να δύνανται να κατέχουν συνδικαλιστικούς θώκους ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ, όπως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μετά θα πρέπει να επιστρέφουν στην εργασία τους, ώστε να μην ξεχνούν και την εργασιακή τους ιδιότητα, καθώς συνηθίζεται οι εργατοπατέρες να κυβερνούν επί πολλά έτη τα σωματεία και να έχουν ξεχάσει την εργασία για την οποία διορίστηκαν. Επίσης, μετά το πέρας των δύο θητειών, να αποκλείονται επί 10ετία (ας πούμε) από κάθε δυνατότητα συμμετοχής σε εθνικές εκλογές, ώστε να μην είναι σε θέση να κάνουν χρήση της  δημοφιλίας τους. Να τους δούμε τότε πόσο καλοί συνδικαλιστές θα είναι. Όλοι τους, όπως ξέρετε, «σκίζονται» να φανούν καλοί στους υφισταμένους τους, ώστε κάποια στιγμή να εξαργυρώσουν (κάποιοι από αυτούς – όχι όλοι) την κομματική τους αφοσίωση με κάποιο βουλευτικό θώκο. Δεν με νοιάζουν οι εργατοπατέρες που είναι αυτοαπασχολούμενοι όπως οι γιατροί , μηχανικοί, δικηγόροι, βιοτέχνες, αγρότες, καθώς με την απουσία τους από την εργασία τους για να συμμετάσχουν στα  κοινά ζημιώνουν τη δική τους επιχείρηση και όχι κάποιον κρατικό φορέα. Έτσι λοιπόν αυτοί ας συνδικαλίζονται, όσο τους ψηφίζουν οι συνάδελφοί τους.

Να είστε καλά

Ι.Σ.