Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 - 01:14

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Καλησπέρα Συναγωνιστές. Δεν είμαι χαιρέκακος, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένιωσα δικαίωση και χαρά στην είδηση ότι ο πάλαι ποτέ μεγαλοκανάλαρχης Ψυχάρης θα κάτσει επιτέλους στο σκαμνί για τα θαλασσοδάνεια που πήρε. Θαλασσοδάνεια που στην τελική τα πληρώσαμε όλοι εμείς μέσω της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών από τον κρατικό προϋπολογισμό. Πληρώσαμε δηλαδή από το υστέρημα μας το Μέγκα και τα λοιπά τσοντοκάναλα για να υβρίζουν, να συκοφαντούν και να μας φλομώνουν ψέματα για την Χρυσή Αυγή. Ελπίζω η απόφαση να είναι ανάλογη των κακουργημάτων που διέπραξε και να μην την γλιτώσει πάλι με τους θεατρινισμούς του.

Μ. Θ.

Στο σκαμνί ο υβριστής της Χρυσής Αυγής, Ψυχάρης και δέκα τραπεζικά στελέχη για θαλασσοδάνειο ύψους 47,7 εκατ. ευρώ

Ο ορισμός του fake news είναι αυτά που κυκλοφορούν στα Μέσα μαζικής εξαπάτησης για τους δήθεν αλληλέγγυους που πήγανε να βοηθήσουν τους πληγέντες στην Μάνδρα. Τι πακιστανούς είδαμε, τι νιγηριανούς, μέχρι και για τον Ρουβίκωνα και για την ΝΔ ακούσαμε. Τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους βουλευτές του κόμματος που βρέθηκαν εμπράκτως στην Μάνδρα από την πρώτη στιγμή δεν τους είδαν; Τι να λέμε τώρα; Εδώ πέρασε ο Αρχηγός μας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μπροστά από την ζωντανή σύνδεση του Alpha και ο Αλέξανδρος Κουβέλης έκανε πως δεν τον είδε! Αυτές είναι οι "έγκυρες" ειδήσεις των τσοντοκάναλων!

Ζ. Χ.

Ηλίας Κασιδιάρης στην Εγνατία ΤV: Γιατί η Χρυσή Αυγή είπε όχι στο κοινωνικό μέρισμα των λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Αν κάποιοι συμπολίτες μας που πηγαίνουν Γερμανία τους περνάνε από δύο και τρεις ελέγχους ως τριτοκοσμικούς, να ξέρουν ποιος φταίει. Φταίει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, ο Μουζάλας και όλοι οι λαθροτζιχαντιστές που έφεραν στην Πατρίδα μας. Αν η χώρα μας είχε υιοθετήσει την πρόταση της Χρυσής Αυγής για αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Μακάρι η Χρυσή Αυγή να κυβερνήσει την Ελλάδα μας το συντομότερο!

Μ. Γ.

Άργος: Ελληνίδα γλύτωσε από ομαδικό βιασμό λαθρομεταναστών - Τα αδέρφια της έδωσαν μάχη και την έσωσαν!