Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012 - 01:39

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Αδέρφια ρωτήστε τον διεφθαρμένο Δήμο Αθηναίων, πως αν η τρισάθλια ΝΔ ή το τρισάθλιο ΠΑΣΟΚ έκανε κάτι τέτοιο (λέμε τώρα γιατί σιγά μη χαλάγανε λεφτά για τον λαό) θα τολμούσαν να στείλουν αρνητική επιστολή; Δηλαδή το καρουζέλ που έστηναν κάθε Χριστούγεννα στο Σύνταγμα και τρώγαν χρήματα όλοι αυτοί οι λιγδιάρηδες ήταν καλύτερο από τη διανομή τροφίμων; Τώρα που μας τελείωσαν ο άρτος και τα θεάματα μας πειράζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

ΤΕΡΜΑ στην λασπολογία και την προπαγάνδα ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τους κυρίους που κάθονται στις καρέκλες του Δήμου εμείς του ταίζουμε και ο λαός θέλει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Σύνταγμα. Αν δεν τους αρέσει να βγάλουν τον σκασμό και να κοιτάξουν πως ο Λαός αγαπάει και θέλει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και χωρίς επιστολές...

Όσο για την αστυνομία, τι να πω. Όλοι ξέρουμε ότι οι Αρχηγοί των Σ.Α. και των Ε.Δ.είναι εκλεγμένοι από αυτούς. Σιγά μην αντισταθούν. Ας είναι καλά τα οι υπόλοιποι που κρατάν γερά στο σάπιο σύστημα τους. ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ενας φανατικός χρυσαυγίτης

9,84: Αριστερή προπαγάνδα στα FM με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού

Αποκλεισμό​ς της Ιστοσελίδα​ς της Χρυσής Αυγής στη ΔΕΗ

Κύριε Μιχαλολιάκο, συγχαρητήρια για τον αγώνα σας. Εργάζομαι στη θυγατρική της ΔΕΗ για τα δίκτυα, ΔΕΔΔΗΕ, και λόγω της ιδιαίτερης θέσης μου, επιτρέψτε μου παρακαλώ να κρατήσω την ανωνυμία μου. Σας καταγγέλω το εξής απαράδεκτο:

Όλοι οι υπολογιστές των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ (7.000 υπάλληλοι) συνδέονται πανελλαδικά με το διαδίκτυο, μέσω κεντρικού server που διασφαλίζει και την πολιτική αποκλεισμού. Έτσι έχουν αποκλείσει το site Χρυσής Αυγής και τη δυνατότητα όσων επιθυμούν να το επισκέπτονται.  Φυσικά όλες οι ιστοσελίδες όλων των κομμάτων, οργανώσεων της αριστεράς και άκρας αριστεράς είναι ελεύθερες.  Επιτρέψτε μου να πω, πως μόνο τα τσοντοκάναλα και η Χρυσή Αυγή έχουν αποκλειστεί! Σήμερα έμαθα πως το ίδιο συμβαίνει πλέον σε ολόκληρη τη ΔΕΗ, καθώς διασταύρωσα την πληροφορία με άλλους συναδέλφους. Η ιδέα απ' ότι έμαθα, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, ήταν του "προοδευτικού" και αριστερού προσωπάρχη του ΔΕΔΔΗΕ Μαν. Παναγιωτάκη. Σαράντα χρόνια Διευθυντές αυτός και η γυναίκα του, ακούστηκαν γι' αυτούς πολλές ρεμούλες. Όμως πάνω από όλα ,το κομμουνιστικό όραμα,ζει...Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την άδεια του "προοδευτικού" Διοικητή Ζερβού...

Φυσικά ο πολύς κόσμος έχει υπολογιστή σπίτι του και ενημερώνεται. Όμως θα αφήσουμε αυτούς τους γελοίους να κάνουν ότι θέλουν; Λυπάμαι πολύ και πάλι που κρατώ την ανωνυμία μου. Όμως εκεί που μπορούμε να ξέρετε πως σας βοηθάμε και σας υποστηρίζουμε.

Σας ευχαριστώ.

Θ.

Οι ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για το νομοσχέδιο για την Παιδεία (Βίντεο)

Καλή σας ημέρα,

Διάβασα σήμερα το παρακάτω άρθρο και ένιωσα ότι έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας, καθώς δείχνει με γλαφυρό τρόπο πόσο σάπιο είναι το σύστημα και η νομοθεσία που ακολουθείται σχετικά με τους λαθρομετανάστες:

Συνοπτικά να αναφέρω πως μια οικογένεια αφγανών έλαβαν το ποσό των 60.000€ κατ'όπιν παράνομης εισόδου στη χώρα, αφού σώθηκαν απο το Ελληνικό λιμενικό, και στεγάστηκαν στο κέντρο Παγανή της Λέσβου, με αφορμή "την απάνθρωπη και ταπεινωτική μεταχείριση, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια και για παραβίαση του δικαιώματος υποβολής μιας πραγματικής προσφυγής". (!!!)

Πιστεύω πως σε αυτό το θέμα θα πρέπει να δωθεί η δέουσα προσοχή, καθώς τίποτα δεν σταματάει μελλοντικούς λαθρομετανάστες απο το να εκμεταλευτούν αυτή την μέθοδο και να οικονομάνε ακοπίαστα 12.000€  το κεφάλι, την στιγμή που Έλληνες συμπολίτες μας βρίσκονται στον δρόμο ή έχουν ανάγκη απο συσσίτια.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,

Ένας Έλληνας πολίτης

Διανομή τροφίμων 01/08 στην πλατεία Συντάγματος (φωτορεπορτάζ, βίντεο)

Αγαπητέ κύριε Κασιδιάρη, Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Παρακολούθησα μέσω της ιστοσελίδας του Συνδέσμου την συζήτηση που έγινε μεταξύ υμών κύριε Κασιδιάρη και του Υφυπουργού Εσωτερικών, όσον αφορά τις προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για την μείωση της κομματικής επιδότησης. Έχω δε να παρατηρήσω τα εξής:

Ενώ εσείς, αναφερθήκατε συγκεκριμένα και εκτενώς στα κοινωνικά οφέλη και την ανακούφιση που θα προκύψουν, εάν και εφόσον τα 50.000.000 ευρώ της κομματικής επιδότησης  αποδοθούν στον Ελληνικό Λαό, ενώ μιλήσατε για το σπουδαιότερο και ιερότερο θέμα που χρίζει ανάγκη άμεσης και πάνω απ' όλα ενίσχυσης, στην Χώρα μας και εννοώ την μητρότητα -κάτι που οι Σκανδιναβικές κοινωνίες επιδοτούν αδιάκοπα και αυξανόμενα  - ο κύριος Υφυπουργός σας απήντησε ότι οι επιδοτήσεις των κομμάτων προβλέπονται νομικά από το Σύνταγμα της χώρας, έτσι ώστε ο Κοινοβουλευτισμός να παραμένει αδέσμευτος, ανεξάρτητος και αλώβητος από διαφόρους επιχειρηματικούς κύκλους που χρηματοδοτούν προς ίδιον συμφέρον με τεράστια ποσά, τους κομματικούς μηχανισμούς. Γεγονός που στην Ελλάδα τέτοια συμβάντα, ανήκουν στην σφαίρα της Φαντασίας (και δεν εννοώ την ταινία του Walt Disney).

Και συνεχίζω. Την δεκαετία του 80 τα Pambers - μπόνους του Κοσκωτά στους μεγάλους μακαρίτες Σοσια-ληστές, τη δεκαετία του ‘90 το μαύρο χρήμα μέσω του κούριερ κυρίου Τσουκάτου στο τότε Σοσια-ληστικό αφεντικό και στο κόμμα. Τη δεκαετία του 2000 με τις "επιδοτήσεις" Χριστοφοράκου, προς τα δυο μεγάλα κόμματα, χώρια στις συνεχείς "επιδοτήσεις" από καναλάρχες-μεγαλοεργολάβους. Όλα αυτά φυσικά αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή παραγραφόμενα εγκλήματα; Σε τι λοιπόν εξυπηρετεί και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός της κομματικής επιδότησης, βάσει Συνταγματικού Νόμου; Η επιπλέον χρηματική ενίσχυση εις βάρος του Ελληνικού Λαού, ενός διεφθαρμένου και βδελυρού Κοινοβουλευτικού κατεστημένου.

Κατόπιν ο κύριος Υφυπουργός σας προέτρεψε να ξανασκεφτείτε τα λεχθέντα σας και να μην καταφεύγετε σε προτάσεις εντυπωσιασμού οι οποίες ναι μεν είναι ωραίες και ενθουσιώδεις όταν ακούγονται, αλλά "δεν προάγουν το πολιτικό σύστημα και την δημοκρατία ΜΑΣ". Αυτά ήταν κατά λέξη τα λόγια του κυρίου Υφυπουργού και πιστεύω συνάμα και η σαφέστατη απάντηση του. Δεν μίλησε για τον Λαό που ταλανίζεται και ζει μέσα στην αθλιότητα, για την Ελληνική Κοινωνία που καθημερινά καταρρέει, για τον κοινωνικό Ιστό της Πατρίδας μας που έχει κατακερματιστεί, για την απόγνωση και την θλίψη, για την παρακμή μας σαν Έθνος και Φυλή. Δεν μίλησε για τίποτα απ' όλα αυτά, ούτε καν τα ανάφερε. Γιατί άλλωστε; Αυτό που ανέφερε ήταν η ανάγκη στήριξης του πολιτικού συστήματος και της δημοκρατίας ΜΑΣ (τουλάχιστον με το ΜΑΣ ήταν ειλικρινής). Τι μας νοιάζει ο Λαός που υποφέρει κύριε Κασιδιάρη, εδώ προέχει να προάγουμε και να στηρίξουμε το "μαγαζάκι" μας. Από αυτό τρώμε, από αυτό οικονομάμε, από αυτό ξεκινάμε ξυπόλητοι και καταλήγουμε να κάνουμε τα γαμήλια πάρτι μας στο εστιατόριο Ιούλιος Βέρν στον Πύργο του Άιφελ (βλέπε Άκης). Τι μας νοιάζει αν καθημερινά οι συμπολίτες μας αυτοκτονούν από απόγνωση. Η δημοκρατία ΜΑΣ πάνω απ' όλα.

Ξέρετε κύριε Κασιδιάρη πόσο κοπιάσαμε και τι Εθνικά εγκλήματα δια πράξαμε προκειμένου να την χτίσουμε, να την εξωραΐσουμε, να την κόψουμε και να τη ράψουμε στα μέτρα μας και προς όφελός μας; Σεις είστε νέος και ίσως δεν γνωρίζετε ότι τριανταοκτώ ολόκληρα χρόνια στο όνομα του πολιτικού συστήματος και αυτής της δημοκρατίας, της δημοκρατίας ΜΑΣ, η οποία φέρει γυναικεία στήθη και αντρικό μόριο, απομυζήσαμε και απομυζούμε, οδηγήσαμε και οδηγούμε στον όλεθρο τον Ελληνικό Λαό. Και εσείς μας λέτε τώρα να αφήσουμε τους δυο πυλώνες στήριξης μας, αβοήθητους και με άδεια ταμεία χωρίς την προβλεπόμενη απ΄το Σύνταγμα (δικό μας είναι και αυτό) κρατική επιδότηση; Δηλαδή με τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας; Τι μας ενδιαφέρει εάν ένας ολόκληρος Λαός πεινάει, εμάς μας ενδιαφέρει να συντηρούμε με τις επιδοτήσεις τις στρατιές των εμμίσθων οπαδών μας και το πελατειακό κράτος που δημιουργήσαμε. Γιατί αν δεν τους συντηρούμε θα μας εγκαταλείψουν, όπως τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο που βυθίζεται και τότε πάει το "μαγαζάκι" μας, διαλύθηκε. Βλέπουμε λοιπόν εν κατακλείδι, κύριε Κασιδιάρη και αγαπητοί Συναγωνιστές με τις δηλώσεις του κυρίου Υφυπουργού, πώς η αθλιότητα της πολιτικής μετατρέπεται σε πολιτική της αθλιότητας.

Τελειώνοντας θα ήθελα ακόμη μια φορά να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για τον ουσιαστικό, ορθό και καυστικό πολιτικό λόγο σας, εις το Κοινοβούλιο.

Με τιμή

Χαλύβδινη Πυγμή

 

Οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις της Χρυσής Αυγής

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

επιτρέψτε μου να συμπληρώσω τα εξής: Από τις παρανομίες που αναφέρονται στην ερώτηση του Συναγωνιστή Βουλευτή κ. Παναγιώταρου, τίθεται θέμα ασφάλειας των πολιτών (π.χ. από τις σχάρες που λείπουν & από κομμένα υπό τάση καλώδια) και υγείας, (π.χ. από το κάψιμο των καλωδίων απελευθερώνονται διοξίνες! Κίνδυνος πυρκαγιάς!). Δεν πρέπει σε παρόμοιες περιπτώσεις να επεμβαίνει ο Εισαγγελέας αυτεπάγγελτα;

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μέτοικος

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 785

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε, σας ευχαριστούμε που αποδεικνύετε ότι είστε οι «δικοί μας άνθρωποι» με ενέργειες όπως η σημερινή στο Σύνταγμα με τη διανομή τροφίμων. Οι Καμίνηδες έπρεπε να μας είχαν σταματήσει νωρίτερα, τώρα είναι πλέον αργά!

Α. Β.