Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 00:53

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Όταν βεβηλώνεις το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, του Καποδίστρια ή του Παλαμά είσαι προοδευτικός και αριστερός, γιατί θες την ασχήμια γύρω σου. Όταν γκρεμίζεται μια εκκλησία για να χτιστεί ένα τζαμί, είσαι άνθρωπος της αλληλεγγύης! Το ίδιο όταν καταστρέφεται η Παναγία των Παρισίων και κρυφογελάς παρέα με τον ισλαμικό σκοταδισμό, ενώ την ίδια στιγμή εξεγείρεσαι επειδή κάποιος αποκαθήλωσε το "έργο τέχνης" του κόκκινου Φύλακα στο Φάληρο. Σε αυτόν τον κόσμο πρέπει η πολιτική και η κοινωνία που ονειρεύεται ο καθένας να καθρεπτίζεται στην τέχνη. Ακριβώς λοιπόν για αυτόν τον λόγο, βλέπουμε πως η ασχήμια που κουβαλάνε μέσα τους οι δήθεν προοδευτικοί, αριστεροί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο το ίδιο θα μεταφέρουν σαν καθ΄ εικόνα του μυαλού τους στον υλικό κόσμο. Το να μην είσαι το ίδιο με αυτούς δεν αποτελεί μόνο μια πράξη πολιτική, αλλά μια βαθιά ριζωμένη αντίληψη ότι το κάλλος πρέπει να υπερισχύει πάντοτε.

Πάρης Ν.

“Συνταγματικό τόξο” για γερμανικές αποζημιώσεις: Να κάνουμε... ημερίδες - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Δέσμευση της περιουσίας του Γερμανικού Δημοσίου! ΒΙΝΤΕΟ

Και οι προκλήσεις συνεχίζονται από την πλευρά της τουρκίας και αυτήν την φορά δια στόματος του πρώην γενικού γραμματέα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, Ουμίτ Γιαλίμ. Όπως χαρακτηριστικά είπε χάρισαν στην Ελλάδα πέντε νησιά που μας ανήκουν. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο η ελληνική πλευρά κωφεύει μπροστά σε τόσες προκλήσεις. Η συνταγή της κώφωσης δεν πέτυχε και αυτό έχει αποδειχτεί με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Δεν γίνεται να σφυράμε κλέφτικα και να μην απαντάμε στις προκλήσεις. Πριν χρόνια γελούσανε για τα Σκόπια και δεν έδινε κανένας σημασία, σήμερα έφτασαν να αποκαλούνται "Βόρεια Μακεδονία". Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με την τουρκία, χαζογελάνε και χαριεντίζονται στις μεταξύ τους συναντήσεις και ξαφνικά μια ημέρα θα ξυπνήσουμε και από Ελληνικό Αιγαίο θα γίνει ξαφνικά "Δυτικό τουρκικό πέλαγος"!

Σταμάτης Κ.

Χρήστος Χατζησάββας: Προεκλογικό παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ οι απαιτήσεις των γερμανικών οφειλών - ΒΙΝΤΕΟ

Καλά αυτοί στους ΑΝΕΛ δεν έχουν ιερό και όσιο! Μετά την αγγελία που ζητούσαν υποψήφιους για τις ευρωεκλογές κοινοποίησαν βίντεο που λένε ότι είναι Πιστοί στην Ελλάδα. Σε ποια Ελλάδα είστε πιστοί; Καλύτερα να γραφάτε είμαστε πιστοί στην καρέκλα μας, όχι στην Ελλάδα. Την ξεπουλήσατε την Ελλάδα παρέα με τους συντρόφους σας του Σύριζα. Μείνατε πιστοί μέχρι τέλους στην καρέκλα και ξεπουλήσατε την Μακεδονία, μείνατε πιστοί μέχρι τέλους στην προδοτική σας ομοσπονδία και υπογράψατε νέα αιματηρά μέτρα. Καμία ψήφο στους προδότες των Ελλήνων. Εμείς σαν Έλληνες πατριώτες μένουμε πιστοί στην μόνη Πατριωτική Αληθινή Δύναμη, την Χρυσή Αυγή.

Στέλλα Ν.

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει αγωγή κατά του Λαμπρούλη για συκοφαντική δυσφήμηση και παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας