Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 - 00:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Αυτό που έζησα σήμερα με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα και να καταλάβω ότι ξεκάθαρα έχει «πουληθεί» η Πατρίδα μας! Συγκεκριμένα στο δρομολόγιο Αθήνα-Χαλκίδα όπου βρισκόμουν, ο ελεγκτής εισιτηρίων εδέχθη ειρωνική και υβριστική επίθεση από μια παρέα μεταναστών αφγανικής καταγωγής. Εν συνεχεία προσπαθώντας να τους βγάλει εκτός τραίνου όπως ήταν υποχρεωμένος αυτοί, οι κατά τα άλλα οικογενειάρχες καημένοι άνθρωποι (έτσι όπως τους παρουσιάζουν αρκετοί κουλτουροανθέλληνες), αν και ελληνικά δεν έχουν μάθει του λένε θα σε γ...ω σε άθλια ελληνική προφορά και του έκαναν χειρονομία! Τότε όλος ο επιβατικός κόσμος τους έβγαλε έξω από το τραίνο, φωνάζοντας και αυτοί άρχισαν να κλωτσάνε κάτι 60χρονους κυρίους με μανία και φυσικά τον ελεγκτή! Κλείνοντας η πόρτα του προαστιακού ακούμε ξαφνικά έναν ισχυρό χτύπο από μια κοτρόνα και το τζάμι της πόρτας ράγισε! Αυτοί είναι οι «νεοέλληνες» που σκόπιμα μας έχει επιβάλλει η παγκοσμιοποίηση! Δεν σέβονται τίποτα και είναι απολίτιστοι έως αηδίας. Ακόμα μου έμεινε η εικόνα τους με το μίσος που τρέχανε και κάνανε χειρονομίες στους κυρίους με τους οποίους ενεπλάκησαν, καθώς έφευγε το τραίνο... Μας μισούν, ενώ εμείς δεν τους φταίμε καθόλου. Έχουμε βγάλει τα μάτια μας μόνοι μας και δε το έχουμε καταλάβει ακόμα... Οι πολιτικοί ταγοί εν τω μεταξύ δεν έχουν πρόβλημα με όλο αυτό, γιατί έχουν 24ωρη φύλαξη και φυσικά δεν έχουν καμία ανάμιξη με αυτούς, όπως ο μέσος Έλληνας πολίτης! Ευτυχώς μίλησα πρώτος όταν είδα ότι σπρώχνουν τον ελεγκτή και ξύπνησαν οι υπόλοιποι. Η μια φωνή έγινε 10 και τους πήρε και τους σήκωσε!

Ν.Κ.

Έκθεση «καμπανάκι»: Εννέα φορές πάνω οι αφίξεις λαθρομεταναστών από τον Έβρο!

Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες της πλήρους αποσάθρωσης του κρατικού μηχανισμού και της αποσύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας. Είμαι κάτοικος της Ακαδημίας Πλάτωνος, καθημερινά παρέα νεαρών ανήλικων αλβανών έχει μετατρέψει σε στέκι το ψηφιακό μουσείο του Πλάτωνα. Διακρίνετε και την ειρωνεία σε αυτό… Τις απογευματινές ώρες εκσφενδονίζουν πέτρες προς διερχόμενους πολίτες, αυτοκίνητα και καταστρέφουν την δημόσια περιουσία όπως λάμπες, κάδους κ.λ.π. Η αστυνομία ανύπαρκτη. Αρνούνται να επέμβουν και να μας προστατέψουν. Σε διαπληκτισμό που είχα μαζί τους 15χρονος απείλησε να με σφάξει, αν έρθει η αστυνομία. Έχουμε φτάσει στο αμήν και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω και τέλος πάντων ποιος είναι υπεύθυνος, για να γίνει το αυτονόητο;

Με εκτίμηση, ένας προβληματισμένος πολίτης

Το ΕΣΡ επιτρέπει την φίμωση της Χρυσής Αυγής και αδιαφορεί για τα χυδαία τηλεσκουπίδια!

Ο Τσίπρας πάλι κουβεντούλα σήμερα με τους σκοπιανούς πίσω από την πλάτη του Ελληνικού λαού και χωρίς καμμία έγκριση. Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν είναι προδοσία και η Ελλάδα είναι πλέον ένα καζάνι που βράζει; Ο Έλληνας μπορεί να ανέχεται όλα αυτά τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα, γιατί οι περισσότεροι λίγο ή πολύ έχουν κάποιο μερίδιο ευθύνης αλλά ένα τόσο σημαντικό Εθνικό θέμα δεν θα περάσει αμάσητο. Ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου και θα τους πάρει ο... αέρας στο τέλος. Ζήτω η Αιώνια Ελλάς!

Μάριος Λ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να αυξήσει σημαντικά το «χρέος», αντί να το «κουρέψει»