Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 00:37

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Οι προδότες πολιτικοί ξεπουλάνε και την ίδια τους την μάνα, προκειμένου να μην χάσουν την καρέκλα και τον μισθουλάκο τους. Η ματαιοδοξία τους έχει κάνει χειρότερους και από ζώα. Άβουλα μηρυκαστικά που αναμασούν ξύλινα λόγια και η λαιμαργία τους είναι απύθμενη. Τα σάβανα όμως δεν έχουν τσέπες. Ο Ελληνισμός θα επιβιώσει θέλουν δεν θέλουν και με τους Αγώνες μας και την βοήθεια του Θεού θα επικρατήσει. Αυτοί όμως θα πεθάνουν μόνοι και ακόμα και τα παιδιά τους θα τους γυρίσουν την πλάτη, αν δεν τους την έχουν ήδη γυρίσει. Μόνο η Χρυσή Αυγή συνεπής και πιστή στην Ελλάδα με όποιο κόστος! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Κ.Λ.

Χρ. Παππάς: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης σε Αριστερούς, απατεώνες και εθνομηδενιστές - ΒΙΝΤΕΟ

Καταδικάζουν όλοι οι... δημοκράτες την αφισοκόλληση που εγκαλεί στην ουσία τους βουλευτές της Μακεδονίας να μην ψηφίσουν την προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα που θέλει να χαρίσει την Μακεδονία μας στην Ελλάδα. Βέβαια δεν είχαν την ίδια ευαισθησία οι "δημοκράτες" του γλυκού νερού, όταν αφισοκολλείται όλη η Αθήνα με απειλές κατά της Χρυσής Αυγής ή η Θράκη που απειλούν οι τουρκαλάδες τους γηγενείς. Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην δημόσια πολιτική ζωή του τόπου, που στην ουσία βρωμάει και ζέχνει από την μεροληψία και την ασυδοσία τους. Όταν τους λέμε όμως "Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος" τους ενοχλεί, λες και είναι στο χέρι τους ή η Ελλάδα είναι το τσιφλίκι τους. Τελειώνουν αυτά που ήξεραν και θεωρούν δεδομένα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Ηλέκτρα Κ.

Γιώργος Γερμενής: “Το μόνο αποδεκτό όνομα για τα Σκόπια είναι ψευτομακεδονία”! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μπορώ να συγκρατήσω την οργή μου μπροστά σε αυτό που συμβαίνει. Μια χούφτα από πουλημένους απάτριδες που το παίζουν "εκπρόσωποι" του λαού, σαν ποντικοί συναλλάσσονται κάτω από τα τραπέζια προκειμένου να πουλήσουν την ψήφο τους στους σκοπιανοτσολιάδες στηρίζοντας το ανθελληνικό έκτρωμα του Τσίπρα που το ονομάζουν κυβέρνηση. Δυστυχώς βρισκόμαστε υπό κατοχή και το μόνο που μας απομένει είναι ο δρόμος και η κατά μέτωπο σύγκρουση με τα τσιράκια των κομιτατζήδων και τους μπράβους τους. Θα πεταχτούν στους κάδους των σκουπιδιών στην κυριολεξία όπως το πάνε. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία!

Ι. Τ.

Εγκαίνια στον “απαρτχάιντ” αυτοκινητόδρομο στο Ισραήλ