Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 - 01:39

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Λατομείο 300 μέτρα μακρυά από χωριό στη Βόρειο Ήπειρο

Αξιότιμοι κύριοι,
Ονομάζομαι Γιώργος Μ. και είμαι απ'την Βόρειο Ήπειρο και συγκεκριμένα απ'το χωριό Λύβενα. Εδώ και αρκετά χρόνια η εταιρία DYNAMIKA των αδερφών Παπαγιάννη εκμεταλλεύεται το ποτάμι μας με σκοπό την παραγωγή άμμου καταστρέφοντας εκτάσεις και οικόπεδα μας. Έριξαν γέφυρα η οποία είχε κατασκευαστεί για να παρέχει στον κάμπο μας νερό για πότισμα.

Πριν 2 χρόνια, αφού έχουν ρημάξει τα πάντα στο ποτάμι θέλουν να έρθουν και να ανοίξουν λατομείο ανάμεσα σε 2 χωριά μας (Λύβενα και Βελιάχοβο) σε απόσταση που δεν εγκρίνει ο νόμος. Προσπάθησαν να ανέβουν στο χωριό με την βία και τους εμποδίσαμε. Ανοίξαμε δικαστήριο ελπίζοντας ότι θα βρούμε το δίκιο μας. Αποτέλεσμα, ενώ δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές κέρδισαν τη δίκη (δωροδοκία).

Ζητήσαμε 2ο δικαστήριο και πήραμε την έγκριση. Χωρίς να έχει γίνει ξεκίνησαν πάλι προς το μέρος εξόρυξης. Τους εμποδίσουμε έχοντας επεισόδια. Βλέποντας πως αρνούμαστε να επιτρέψουμε το έγκλημα αυτό στον τόπο μας έφτασαν με 40 Αλβανούς με ρόπαλα και λοστούς. Χτύπησαν γυναίκες και άνδρες που πήγαν να εμποδίσουν την ανάβασή τους, χτυπώντας ακόμη και στο κεφάλι (έριξαν αναίσθητη μια γυναίκα, μάνα 2 παιδιών) και φώναζαν «να πάτε στην Ελλάδα σας». Έπειτα, έβαλαν φωτιά το βράδυ σε ένα μηχάνημα τους και κατηγόρησαν εμάς, με αποτέλεσμα ο πατέρας μου μαζί με άλλους 6 να βρίσκονται στο κρατητήριο κατηγορούμενοι για κάτι το οποίο ποτε δεν έκαναν. Νεολαία του χωριού έφτασε άμεσως να βοηθήσει αφήνοντας τις δουλειές, άλλα η αλβανική αστυνομία τους έκανε κατάσχεση τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους και παίρνοντάς τους κρατουμένους με αποτέλεσμα πολλοί να φεύγουν πάλι προσπαθώντας να μην μπουν φυλακή. Δύο από αυτούς τους σταμάτησαν πληρωμένοι μπράβοι στη μέση του δρόμου και τους ξυλοκόπησαν μπροστά στα μάτια τις αστυνομίας, η οποία παρατηρούσε.

Με αυτό το e-mail αναζητώ την στήριξη στον δύσκολο αγώνα μας απέναντι στο αλβανικό
κράτος που δεν μας υπολογίζει και αδιαφορεί για το καλό μας μιας και είμαστε Έλληνες. Εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω. Αντιστεκόμαστε και είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.
Το μόνο που θέλουμε είναι να μας στηρίξετε. Δώστε την ευκαιρία να
μάθει ο κάθε Έλληνας για ποιούς αγωνίζεστε.


Διαβάστε σχετικά άρθρα:
http://borioipirotis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7575.html
http://borioipirotis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_26.html

Ευελπιστούμε και παρακαλούμε στην βοήθεια σας.

Γιώργος Μ.

Η Χρυσή Αυγή ενάντια στην ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολεία

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Όχι αντισημίτες, αντισιωνιστές ναι

Eπειδή μερικοί λευκοί Χριστιανοί καλώς δέν γνωρίζουν από συνωμοσίες, κακώς όμως κοροϊδεύουν αυτούς πού διαβάζοντας τήν Αγία γραφή κατανοούν τήν προσπάθεια τών σκοτεινών δυνάμεων να υποτάξουν τήν ανθρωπότητα καί είναι ακριβώς οι ίδιοι πού σταύρωσαν τόν Ιησού, καλό είναι να διαβάσουν ένα βιβλίο. Λέγεται ‘‘ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ’’ όπου εκεί καταγράφονται (έγινε συνέδριο) οι τακτικές με τίς οποίες οι Σιωνιστές θα διαβρώσουν τίς κοινωνίες των λευκών καί θα υποτάξουν όλη τήν ανθρωπότητα. Εγώ τό διάβασα πρίν 25 χρόνια περίπου. Σήμερα είναι πολύ πολύ ευδιάκριτο ότι εφαρμόζονται «στό φούλ». Λυπάμαι γιά αυτούς πού ίσως από φόβο δέν τό έχουν διαβάσει, πλήν όμως έχουν κοροϊδευτική άποψη γιά τούς συνωμοσιολόγους. Η Χ.Α. είναι τό 1ο κόμμα στήν ιστορία τού Ελληνικού Κοινοβουλίου πού αυτοχαρακτηρίζεται καί ώς αντισιωνιστικό κίνημα. Γιά 1η φορά στήν βουλή τών Ελλήνων ακούστηκε απόσπασμα από τό βιβλίο αυτό από τόν Ηλία Κασιδιάρη. Αφορά τίς διώξεις τών βουλευτών τής Χ.Α., αμέσως αντέδρασε εφημερίδα στήν Ιερουσαλήμ άλλωστε!

Νίκος

Μπήκαν στην “νεκρή ζώνη” οι Τούρκοι

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΗΡΞΕ Η ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΕΟΡΤΗ, ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΗ, ΚΑΜΙΑ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ. ΟΙ ΗΤΗΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΑΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ.

Δ.

Ρεπορτάζ Alpha για διανομή τροφίμων και λογοκρισία από το Facebook - ΒΙΝΤΕΟ

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Αγαπητοί συναγωνιστές
Για άλλη μιά φορά μπράβο σε όλους σας. Συγχαρητήρια στον Αρχηγό Νικόλαο Μιχαλολιάκο! Παρ' όλες τις καλοστημένες παγίδες των ψευτοδημοκρατικών ΣΚΑΪ κλπ, τα καταφέρνει περίφημα! Αν κρίνω απ'τα δικά μου συναισθήματα, μάλλον οι νοήμονες τηλεθεατές αισθάνονται ότι παρακαλουθούν...ανάκριση δολοφόνου σε αστυνομική ταινία! Αυτό αποκομίζουμε απ'τις...σπουδαίες εκπομπές των...σπουδαίων καναλιών, με τα...σπουδαία καινούργια φυντάνια της...δημοσιογραφίας!

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ σε ένα επικαιρο θέμα που γνωρίζετε πολύ καλά! Βρέθηκα σε σχολική γιορτή νηπιαγωγείου και άκουσα με τ' αυτιά μου να λέει η δασκάλα ότι «ο λαός» είπε το ΟΧΙ το 1940 (και όχι ο Ιωάννης Μεταξάς!)! Πολύ απλά σκέφτηκα ότι αφού σ' αυτή τη χώρα ο λαός αποφασίζει, και τώρα το 2012 δεν θα πρέπει να παραπονιέται κανένας γιατί...Ο ΛΑΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! Χαίρομαι που είμαι μαζί σας!


Ελληνίδα

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 799

Πραγματικά οι δημοσιογραφίσκοι των καθεστωτικών καναλιών είναι στην αρχή εκνευριστικοί και στη συνέχεια (αφού καταλάβαινες ποιος είναι ο σκοπός τους) αστείοι! Πίστευα ότι οι συκοφάντες σας ήταν εξυπνότεροι και θα καταλάβαιναν οτι τη Χρυσή Αυγή όσο τη χτυπάς κάτω, τόσο πιο ψηλά πηγαίνει!

Μακεδών