Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 00:37

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Μόνο στην Ελλάδα οι εγκληματίες έχουν βήμα στην τηλεόραση. Οι νεοδημοκράτες είναι για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστές σε οικονομικό σκάνδαλο και είναι ελεύθεροι να δηλώνουν ό,τι τους καπνίσει ον κάμερα. Τα ίδια και με τους αριστερούς που περιμέναν σαν τους γύπες οι δημοσιογράφοι για μια δήλωση του αρχιτρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα! Και άντε ελάτε να μας πείτε μετά πώς πολιτική και δημοσιογραφία δεν ταυτίζονται σ΄ αυτήν την χώρα με την τελευταία να αποτελεί την 4η εξουσία. Μόνο στους Χρυσαυγίτες δεν δίνουν ούτε ένα λεπτό προβολής, γιατί ξέρουν ότι η αλήθεια πονάει την ψευτοδημοκρατία τους.

Μάκης

Τελεσίγραφο Τσιάρτα σε Τσίπρα: Μην διανοηθείτε να προδώσετε την Μακεδονία μας!

Τα έλεγε ο Αρχηγός μας χρόνια τώρα για την Μακεδονία, αλλά ποιος τον άκουγε; Έπεφτε ο μισθός, ζωάρα κάναμε, δεν μας ένοιαζε... Τα έλεγε για την Τουρκία, για το Αιγαίο και τα Ίμια αλλά οι περισσότεροι έλεγαν τότε ότι είναι ακραίες απόψεις αυτές της Χρυσής Αυγής. Πίστευαν ότι οι Χρυσαυγίτες είναι συνωμοσιολόγοι και βλέπουν εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Και να οι εχθροί μπήκαν στα σπίτια μας και τα θέλουν για δικά τους και όλοι αυτοί που ήταν ο αντίλογος των "ακραίων" θέσεων ξαφνικά τις ενστερνίστηκαν, ελπίζω μόνο να μην είναι αργά πια...

Ε. Π.

Η ιστορία του 1996 επαναλήφθηκε στα Ίμια: Νέος Σημίτης ο Mr. Τσίπρας!

Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί, καλά έκαναν οι Θεσσαλονικείς και πήγαν έξω από το δημαρχείο να ζητήσουν την παραίτηση Μπουτάρη. Και ο Άγιος φοβέρα θέλει που λέει ο ελληνικός λαός, άρχισε να μασάει τα λόγια του ο Μπουτάρης και να τα μαζεύει, αλλά δεν κατάλαβε ότι έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου κι αν δεν φύγει μόνος του, θα τον διώξουμε εμείς. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα!

Τάσος Τ.

Απάντηση Α. Ματθαιόπουλου στον ανθέλληνα Μπουτάρη: Η Μακεδονία είναι μόνο μία και είναι Ελληνική - ΒΙΝΤΕΟ