Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 - 01:25

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Γιατί ψήφισα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι συκοφαντίες είναι γνωστές. Πάντα οι σάπιες κυβερνήσεις υποστηρίζονται σθεναρά από τα ανθρώπινα απομεινάρια των υποτακτικών τους. Παρά το γεγονός ότι για χρόνια το μόνο που ακούω είναι ένα αδιάκοπο "η Χρυσή Αυγή αυτό" και "η Χρυσή Αυγή εκείνο" σε συνδυασμό με τα "Ζήτω" στα σωτήρια σφυροδρέπανα δεν έκανα το λάθος να πιστέψω στην ανελέητη προπαγάνδα. Γιατί ευτυχώς έχω τη θέληση να κρίνω και να επιλέγω προσωπικά αντί να ενστερνίζομαι τα διάφορα μανιφέστα. Ναι, ψήφισα τη Χρυσή Αυγή και όχι επειδή είμαι Ναζί όπως υποστηρίζουν κάποιοι που ζουν ακόμα 70 χρόνια πίσω ούτε και έβαλα μια τυφλή αντιδραστική ψήφο, όπως πολλοί διατείνονται θέλοντας να γεμίσουν καλλιεργημένες ενοχές το νου των εκλογέων. Ψήφισα τη Χρυσή Αυγή γιατί είδα τη δράση της. Είδα τα όσα διατείνεται να γίνονται απτή πραγματικότητα. Είδα το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για τους Έλληνες πολίτες αντί για τους Έλληνες πολιτικούς. Είδα ένα κόμμα που κάνει την ιδεολογία του πράξη αντί για πολιτικό παραπέτασμα.

Ο πόλεμος εναντίον του Κινήματος είναι τόσο απροκάλυπτα ξεδιάντροπος που φανερώνει το ποιόν των "αντιπάλων" σε όλο το αισχρό του μεγαλείο. Από που να ξεκινήσει κανείς; Από τον εκβιασμό μαθητών (ακόμα και από καθηγητές) ώστε να απομακρυνθούν από τη Χρυσή Αυγή; - Στα ίδια σχολεία βέβαια που οι συμμορίες αλλοδαπών οδηγούν την διακίνηση ναρκωτικών και πάσης φύσεως εγκληματικότητα σε πρωτόγνωρες κορυφές και που οι Έλληνες μαθητές αποτελούν πλέον μειοψηφία και φοβούνται να υψώσουν φωνή. Αυτό είναι το εκπαιδευτικό σύστημα που μας χάρισε η φιλάνθρωπη αριστερά συγκεντρώνοντας στην Ελλάδα όλο το εγκληματικό στοιχείο των Βαλκανίων, του Πακιστάν, του Αφγανιστάν και του κόσμου ολόκληρου. Ή μήπως να ξεκινήσει από τους πολίτες που αναγκάζονται να μετατρέψουν τα σπίτια τους απόρθητα φρούρια προκειμένου να προβάλλουν μία κάποια αντίσταση. Έλληνες δολοφονούνται αδιακρίτως, οικογενειάρχες, ηλικιωμένοι άνθρωποι δολοφονούνται εν ψυχρώ για μερικά ευρώ ή μία βιντεοκάμερα. Αλλά ασφαλώς τα αριστερά κόμματα που τόσο καιρό μας ωθούν προς το καλό θεωρούν την "πολυπολιτισμικότητα" ως ένα θετικό φαινόμενο. Μάλλον περισσότερο ταιριάζει ο όρος "πολυεγκληματικότητα" καθώς είναι γνωστό ότι σε μία κοινωνία που καταρρέει ευκολότερα επιδίδεται κανείς στις γνωστές πολιτικές δραστηριότητες. Και έπειτα από που να συνεχίσει κανείς από τα χαμένα επιδόματα, από τις στρατιές αστυνομικής προστασίας ή από τα λεφτά που ως δια μαγείας εξαφανίζονται από την Ελλάδα και εμφανίζονται στην Ελβετία; Αλλά τα ΜΜΕ ως καλά παπαγαλάκια έχουν μάθει καλά το ποίημα τους.

Ψήφισα Χρυσή Αυγή στις προηγούμενες εκλογές και θα την ψηφίσω και σε αυτές. Γιατί είναι το μόνο κόμμα δίπλα στον πολίτη και την δοκιμαζόμενη κοινωνία. Ψηφίζω για μία Ελλάδα που οι Έλληνες θα μπορούν να ζουν χωρίς φόβο και η δικαιοσύνη δε θα λογαριάζει με την πολιτική ιδιότητα ούτε η Βουλή θα διατάζεται από τις ξένες δυνάμεις. ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ένας κατά συνείδηση ψηφοφόρος


510 έως 575 δις ευρώ το χρέος της Γερμανίας (Θέσεις για την Οικονομία, Α’ Μέρος)

Αν πάρει κανείς αρκετή δόση αντιεμετικού ώστε να αντέξει να δει τα δελτία ειδήσεων των μεγαλοεργολάβων, κάνει μερικές χρήσιμες διαπιστώσεις!
Διαπιστώνει λοιπόν ότι τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών ως δια μαγείας σταμάτησαν! Δεν γίνονται πλέον ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις και γενικά κανενός τύπου έγκλημα! Κήρυξαν όλοι μαζί μορατόριουμ και αποφάσισαν να μην ξαναπειραξουν κανέναν Έλληνα! Από την άλλη, θα διαπιστώσει ότι οι λαθρομετανάστες είναι άτομα που προσφέρουν στην Ελλάδα όλα τα καλά του κόσμου και μερικοί δεν τους θέλουν στην χώρα τους για κάποιο περίεργο λόγο!
Θα ακούσει ακόμα ότι καθημερινά πέφτουν θύματα βίας οι λαθρομετανάστες και όσοι τους κυνηγούν προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν την ταυτότητα τους φορώντας φανέλες με λογότυπο!!! Το μονό που δεν ακούσαμε είναι ότι γράφουν επάνω και τα ονόματα τους σαν τους ποδοσφαιριστές!
Η μεγαλύτερη διαπίστωση όμως είναι πως οι δημοσιογράφοι, υπηρέτες των πολιτικών και μεγαλοεργολάβων, μπροστά στον πανικό των αφεντικών τους, δεν διστάζουν πλέον να γελοιοποιούνται, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι οι Μουσταφάδες είναι η σωτηρία της Ελλάδας!
Κάθε άνθρωπος που έχει i.q. μεγαλύτερο από ενός παιδιού 3 μηνών θα καταλάβει πως ο πανικός τους για την άνοδο του εθνικισμού είναι τέτοιος που τους έχει μετατρέψει σε γιουσουφακια του κάθε Μουσταφά!
Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι το κύμα πλέον δεν ανακόπτεται... Ερχόμαστε!
Ι.Κ.

Τι έκαναν οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις; (Θέσεις για την Οικονομία, Β’ Μέρος)

Ότι και να λένε, όση λάσπη και να ρίχνουν τα κανάλια, τόσο περισσότερο συσπειρώνουν τον κόσμο γύρω σας. Ο κόσμος πλέον δεν καταλαβαίνει από "καθώς πρέπει" συζητήσεις και συμπεριφορές, αλλά θέλει έργα. Και σ' αυτό τα πάτε καλά! 
Προσωπικά δεν είχα ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές, αλλά το Σαββατοκύριακο πρόκειται να ταξιδέψουμε 2 άτομα 650χλμ για να σας ψηφίσουμε.
Συνεχίστε την προσπάθεια!
Α.Δ.


Μαζική αποδοχή της Χρυσής Αυγής στην Καρδίτσα

Ελάχιστες εβδομάδες προ των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου και ευρισκόμενος σε αμηχανία τί να ψηφίσω (βέβαια δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσω την «Νέα Δημοκρατία» ή το Κόμμα του εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντος κ. Καρατζαφέρη) ενδιεφέρθην μέσω του διαδικτύου για το πρόγραμμα και τις θέσεις της «Χρυσής Αυγής». Με ευχάριστη έκπληξη διαπίστωσα ότι η «Χρυσή Αυγή» με εξέφραζε. Συν τω χρόνω κατάλαβα ότι μόνο μία δυνατή «Χρυσή Αυγή» θα είναι σε θέση να αντιπαραταχθεί επιτυχώς στην τρομοκρατία της Αριστεράς η οποία μετά την παταγώδη κατάρρευση του «υπαρκτού σοσιαλισμού» της πάλαι Σοβιετικής Ενώσεως καλύπτει (αυτή και όχι η πάντοτε αμυνομένη «Χρυσή Αυγή») την ιδεολογική της γύμνια με φίμωση κάθε άλλης φωνής και με απειλές και πράξεις βίας και καταστροφής. Μόνο μία δυνατή «Χρυσή Αυγή» μπορεί να ανασχέσει τον εθνικό κατήφορο στον οποίο την έχουν σύρει οι κάπηλοι της Δημοκρατίας και να αναιρέσει τον κατακλυσμό της Πατρίδας από επήλυδες φορείς πολιτισμού μισαλλόδοξου και ασύμβατου με τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό.

Έτσι ψήφισα την Χρυσή Αυγή στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου και θα την ψηφίσω ξανά στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου. Μάλιστα πιστώνω στο ενεργητικό σας το γεγονός ότι σεις μόνος από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς βάλατε το εθνικό συμφέρον υπεράνω του στενού κομματικού συμφέροντος. Προτείνατε την στήριξη από όλα τα κόμματα μιας ολιγομελούς μη πολιτικής Κυβερνήσεως υπό Πρωθυπουργό Έλληνα απολαύοντα διεθνώς κύρους και σεβασμού και γνώστη κρισίμων ζητημάτων διεθνούς δικαίου και δικαίου αδικοπραξιών. Αν εισηκούετο η πρότασή σας και μία τοιαύτη Κυβέρνηση επετύγχανε εις το έργο της, ενδεχομένως η βελτίωση των πραγμάτων να στερούσε την «Χρυσή Αυγή» από κάποιες (ίσως και πολλές) ψήφους.

Σεις όμως δεν το λογαριάσατε αυτό αλλά αποδείξατε ότι το εθνικό συμφέρον προέχει στην συνείδησή σας. Γενικότερα δε, λέτε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη χωρίς περιστροφές. Επί τέλους ευρέθη ένας πολιτικός Αρχηγός που δεν μιλά την συνήθη ξύλινη γλώσσα των πολιτικών την οποία τόσα έτη έχουμε βαρυνθεί να ακούουμε. (Τιμητική εξαίρεση αποτελεί ο εκπληκτικός λόγος -πραγματική Θουκυδίδεια δημηγορία- του αειμνήστου Τάσσου Παπαδόπουλου κατά του αλήστου μνήμης σχεδίου «Αννάν», λόγος που συνταίριαζε θαυμαστά την συνεγερτική του πνεύματος ατράνταχτη λογική με το ανεξίτηλο του συναισθήματος εντύπωμα στην ψυχή του ακροωμένου).

Ελπίζω, εύχομαι και προσεύχομαι η «Χρυσή Αυγή» και σεις προσωπικώς, να διαδραματίσετε αποφασιστικό ρόλο για το καλό της Πατρίδας.
Ι.Π.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 778

Σας παραθέτω ένα άρθρο που βρήκα, με ελεεινές δηλώσεις από τα γατάκια τους κατα φαντασία "Μακεδόνες" και συγκεκριμένα τον Τοντόρ Πετρόφ (πρόεδρος του ντεμέκ "Παγκόσμιου "Μακεδονικού" Κονγκρέσου"): "Αν η Ελλάδα δεν μας αναγνωρίσει ας ξεχάσει ...τα σημερινά σύνορά της"

Παρακαλώ να το αναφέρετε στις δηλώσεις σας σε ΜΜΕ, για να μάθει ο κόσμος με τι τσογλάνια έχουμε να κάνουμε για γείτονες και όχι που τους παρουσιάζουν συζητήσιμους και θα τα βρούμε και σύνθετες ονομασίες κτλ. Πολύ καλά τα είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος για φάπες και μέσα στη Βουλή, αν ακουστούν τέτοιου είδους αρλούμπες!

Συνεχίστε έτσι παλικάρια, είμαστε όλοι μαζί σας. Εγώ είμαι νέος 31 ετών, με μία κορούλα 3,5 ετών και ένα γιο που τον περιμένω να βγει, και σας ψηφίζω από τα 18 μου σταθερά και δεν το μετάνιωσα στιγμή! Μπράβο!

Βαγγέλης Β.

Κοιτώντας τους Έλληνες στα μάτια

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες, είμαι 47 ετών, κληρικός. Το μόνο που έχω να πω είναι: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!! Την 6η Μαΐου, για πρώτη φορά στη ζωή μου και κατόπιν επισταμένης έρευνας, αποφάσισα και ψήφισα Χ. Α.. Νιώθω υπερήφανος και στις 17 Ιουνίου θα ξαναψηφίσω Χ. Α. χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Εύχομαι ο Θεός και ο λαός να βοηθήσουν να σας δοθεί ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ επιτυχία και άρα μεγαλύτερη δυνατότητα να βοηθήσετε την Ελλάδα μας. Είναι υπέροχο και συγκινητικό να βλέπεις παλλικάρια γεμάτα θέρμη και αγάπη για την Ελλάδα!
Εύχομαι πολύ σύντομα να κρούσω τη θύρα σας και να ζητήσω να γίνω μέλος της Χ. Α., αν και η ιδιότητά μου δυσκολεύει λίγο τα πράγματα. Φυσικά εάν και εσείς με αποδεχθείτε. Δεν αποσκοπώ σε κανένα όφελος και γνωρίζω καλά ότι δεν είστε τέτοιου είδους άνθρωποι. Θα ήθελα όμως πολύ να βοηθήσω με κάθε τρόπο αυτό είναι όλο. Έστω όμως κι αν ακόμη δεν εγγραφώ, η ψήφος μου θα πηγαίνει πάντα στη Χ. Α..
Όσα λέω είναι από καρδιάς και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που χαίρομαι για την ψήφο μου. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βρήκα κάτι που με γεμίζει πολιτικά και πιστεύω αξίζει.
Είμαστε δίπλα σας!
Και πάλι συγχαρητήρια!
Σ.Κ.


Χρυσή Αυγή παντού! Ενημερωτική δράση στην παραλία της Καλαμάτας

Αυτές τις ημέρες μου συμβαίνει κάτι απροσδόκητο. Δέχομαι συνεχώς τηλεφωνήματα από συγγενείς, φίλους και γνωστούς που ζουν στο εξωτερικό για να μου εκφράσουν την ικανοποίηση τους για τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! Καθημερινά Έλληνες από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, μου τηλεφωνούν ζητώντας να βρω και να τους δώσω τα τηλέφωνα των γραφείων σας για να σας συγχαρούν για τον αγώνα σας και να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράσταση τους! Αυτό για εμένα είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός, καθώς μόλις τα περασμένα Χριστούγεννα που βρισκόμουν στο χωριό μου και μιλούσα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κανείς δεν γνώριζε τι ήταν αυτό το Κίνημα, ενώ τώρα έξι μήνες μετά Έλληνες από κάθε γωνιά του πλανήτη έμαθαν ότι κάτι πραγματικό γεννιέται στη χώρα μας, φέρνοντας μαζί του πίστη κι ελπίδα για μια αναγέννηση όχι μόνο πολιτική, αλλά και ελληνιστική!!! Καιρός να βγούμε πια απ το τέλμα και τον βούρκο που βρισκόμαστε τόσα χρόνια και να αποκτήσουν οι Έλληνες και η Ελλάδα την θέση που τους αξίζει στο διεθνές στερέωμα!!! Είμαστε πια βέβαιοι για την ψήφο μας! Και στις 17 Ιουνίου ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
Γ.Δ.