Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 - 01:29

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Καταρχάς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον αγώνα σας και την αντοχή σας στον ανηλεή πόλεμο που δέχεστε. Σήμερα στον Πειραιά φάνηκε ότι σας πολεμούν πραγματικά με κάθε τρόπο επικοινωνιακά τεχνάσματα με φωτομοντάζ , λάσπη συκοφαντίες και προαναγγελθέντες βόμβες μετά τις τελευταίες συλλήψεις των τρομοκρατών από τα βόρεια προάστια με τα καλάσνικοφ τους οποίους κάλυψαν με ανακοινώσεις τους τα πολιτικά κόμματα.  Αναρωτιέμαι αύριο τι θα λένε τα μμε και τι ανακοινώσεις θα βγάλουν τα κόμματα.

Η.Ρ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Πειραιώς

Ακόμη μια φορά είδαμε την υποκρισία των αντίπαλων βουλευτών σας. Οιι τύποι είναι επαγγελματίες ψεύτες, πραγματικά υποκλίνομαι με την υπομονή σας. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Ηλία Κασιδιάρη που είναι μεγάλο παλικάρι και δεν μασάει τα λόγια του. Όσο γι’ αυτόν τον Άδωνη που προσπαθεί με γελοιότητες να σας πλήξει να μην του δίνετε σημασία, γιατί πέφτετε στο επίπεδο του. Όσο για τα κανάλια τι να πω απλά κάνουν την προπαγάνδα τους. Είδαμε καθαρά μια ολομέτωπη προσωπική επίθεση από τον Άδωνη που τον σιγόνταρε και ο πρόεδρος και παρουσίαζαν πάλι τους χρυσαυγίτες βουλευτές σαν τους επιτιθέμενους!!! Εάν είναι δυνατόν!! Μακάρι να δυναμώσει και άλλο η Χρυσή Αυγή και να βάλει στην θέση τους όλους αυτούς που καθημερινά πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Μ.Δ.

“Τα παλτά της βουλής” - Ένταση στην ολομέλεια. Defencenet: Αποκλεισμός Λαϊκού Συνδέσμου

Για όποιον έχει ακόμη αμφιβολίες ή απορεί για το τι γίνεται, η απάντηση είναι μόνο μία: Η ληστο-συμμορία νδ-δημαρ-πασοκ, έχοντας πλέον αντιληφθεί ότι δεν θα ξανασταυρώσει Ελληνική ψήφο, έστρεψε πλέον ολοκληρωτικά και ξεδιάντροπα στο βλέμμα της προς την... αλλοδαπή δεξαμενή ψήφων. Ας μην έχουμε αυταπάτες. Η (προς-αλλοδαπούς) ψηφοθηρία είναι ο μόνος λόγος της "εξάρσεως" των "αντιρατσιστικών" τους ανησυχιών. Ας ενημερώνουμε όλοι τους γύρω μας, για το τι πραγματικά συμβαίνει.

K.A

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Βάζουν αλλοδαπούς στις Στρατιωτικές Σχολές

Αγαπητοί Έλληνες, Εθνικιστές Χρυσαυγίτες, είμαστε με το μέρος σας! Συνεχίστε το έργο σας, ο λαός σας ακολουθεί, ο φτωχός λαός, οι άνεργοι και είμαστε πολλοί. Να θυμάστε οτι όσο σας πολεμούν τα ΜΜΕ (μέσα μαζικής εξαθλίωσης) τόσο θα συσπειρώνετε κόσμο. Βγείτε στα κανάλια όσο μπορείτε, έστω και σ' αυτά τα καθεστωτικά κανάλια, να σας μαθαίνουν οι μεγάλοι, οι γέροι, αυτοί που ενημερώνονται μόνο απ' αυτά, αυτοί που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ξέρω ότι όποιος δημοσιογράφος σας μειώσει και σας λασπολογήσει, εξυπηρετώντας συμφέροντα των αφεντικών του θα λάβει την σωστή απάντησή σας. Ξέρετε να τους αποστομώνετε, να τους βάζετε στη θέση τους! Είμαστε πολλοί περισσότεροι από αυτούς που μας παρουσιάζουν στις δημοσκοπήσεις. Οι οποίες δημοσκοπήσεις ελέγχονται από τους καναλάρχες και οι καναλάρχες από το ίδιο πολιτικό σάπιο σύστημα. Ίσως και το αντίθετο. Είστε η νέα ανερχόμενη δύναμη. Μια δύναμη που δεν θα ήθελα ποτέ να δω -ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος - χρυσαυγίτης να ξεπουλιέται σε καθεστωτικούς. Μια δύναμη που έχει επιρροή στον κόσμο και στους νέους. Μια δύναμη που πιστεύει στις αξίες και στην ιστορία της πατρίδας. Μια δύναμη χωρίς όρια! Είστε η τελευταία ελπίδα της Ελλάδας. Είμαστε μαζί σας!

Α.Γ.

Εκδήλωση κατά της Χρυσής Αυγής στο αμερικανικό Κολλέγιο της φτωχολογιάς

Πράξατε άριστα που αναρτήσατε την φωτογραφία από την ομάδα περιφρούρησης στην Κρήτη, η οποία υπέστη φωτομοντάζ. Έτσι ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και ευελπιστούμε αρκετές χιλιάδες ευρώ να εισρεύσουν στα ταμεία του κινήματος λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης από κάθε ΜΜΕ ξεχωριστά. Όπως το πάνε οι συκοφάντες μας, δεν θα μείνει ούτε κωμόπολη δίχως γραφεία της Χρυσής Αυγής πανελλαδικά!

Λ.Μ.

Ο Σύριζα δεν κρύβεται: «Μακεδονία» τα Σκόπια!
 
Ευχαριστώ για όσα έχετε ξεκινήσει και κάνετε. Ευχαριστώ για την βοήθεια που προσφέρετε στους καθημερινά δοκιμαζόμενους Έλληνες. Ευχαριστώ που είστε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. Ευχαριστώ που είστε ΕΛΛΗΝΕΣ... Όπως χιλιάδες άλλα νοικοκυριά, έτσι και η δική μου οικογένεια δοκιμάζεται κάθε μέρα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποια από τις παροχές σας, γιατί το θεωρώ ντροπή εφόσον μπορώ να φέρνω ένα πιάτο φαΐ στο τραπέζι να εκμεταλλευτώ την δική σας προσφορά, στερώντας έτσι από κάποιον άλλο κάτι που έχει μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα. Είναι όμως αδιαμφισβήτητο ότι η προσφορά σας είναι πολύτιμη. Πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για τις υπηρεσίες σας στο Κοινωνικό Ιατρείο και η (ευγενέστατη) κοπέλα που απάντησε με ενημέρωσε ότι οι υπηρεσίες σας είναι δωρεάν. Όταν δε, την ρώτησα αν μπορώ να προσφέρω οικονομικά ότι μπορώ, κατηγορηματικά μου το απέρριψε. "Είναι δωρεάν για τους Έλληνες" μου είπε. Τιμή σας!!! Εκεί που θέλω λοιπόν να καταλήξω είναι και πάλι σε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ευχαριστώ που μου δίνετε την παρηγοριά πως ακόμα κι αν όλος ο κόσμος μου καταρρεύσει κάπου υπάρχουν κάποιοι που τουλάχιστον θα προσφέρουν στο παιδί μου ένα πιάτο φαγητό. Κάποιοι που αν χτυπήσω την πόρτα τους, δεν θα μου γυρίσουν την πλάτη.

Καλή δύναμη από καρδιάς Έλληνες
Σ.Α.