Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 - 01:13

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Μας έχουν φορτώσει χιλιάδες λαθρομετανάστες, φοβόμαστε να βγούμε έξω από το σπίτι μας έξω εδώ στην Λέσβο. Το νησί ζούσε και από τον τουρισμό και πλέον του κυνηγάμε τους τουρίστες, έχει ισοπεδωθεί από τον Σύριζα όλη η τοπική οικονομία του νησιού και εκεί που μας υπόσχονται ότι θα υπάρχει φοροελάφρυνση μας έρχεται η και εγώ δεν ξέρω ποια τον αριθμό κωλοτούμπα των Συριζανέλ. Ανώτερος αξιωματούχος των Βρυξελλών, τονίζει πως η εξαίρεση του ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να καταργηθεί έως το τέλος του έτους, ε άντε μου και στον γεροδιάολο όλοι σας, μην πατήσετε το πόδι σας στο νησί, είστε ανεπιθύμητοι!

Σταύρος, Πλωμάρι

Ο Τσίπρας απειλεί να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες! Εξηγήσεις ζήτησε άμεσα η Χρυσή Αυγή στην βουλή

Πολύ καλά τους τα είπε η κυρία Ζαρούλια, ότι η Ελλάδα χρειάζεται έναν Σαλβίνι που να λέει σε κάθε ΜΚΟ:  Ας ξεχάσουν ότι μπορούν να έρθουν στην Πατρίδα μας! Ούτε Τσίπρες ούτε Καμμένοι ούτε αποκούμπια της δημοκρατίας, η Ελλάδα χρειάζεται πολιτικούς οι οποίοι θα έχουν ως κύριο μέλημά τους το καλό της Πατρίδας και των Ελλήνων, όχι του κάθε ξένου εισβολέα ή δυνάστη που έρχεται εδώ για να βγάλει χρήματα εις βάρος ενός ολόκληρου Έθνους. Μπράβο στην Χρυσή Αυγή που είναι η μόνη πολιτική δύναμη που τους λέει την αλήθεια κατάμουτρα, και είναι η μόνη μας ελπίδα!

Μάγδα Κ.

Ελένη Ζαρούλια για λαθρομετανάστευση: Η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Σαλβίνι! ΒΙΝΤΕΟ

Ε βέβαια γιατί αν είσαι αριστερός απελαύνεις Ρώσους και την ίδια ώρα ανοίγεις την πόρτα σε χιλιάδες λαθρομετανάστες, σε πειράζουν βλέπεις οι πρώτοι γιατί δεν θέλουν την προδοτική συμφωνία που υπέγραψες στις Πρέσπες. Εδώ μέσα μπορούμε να έχουμε ακραίους τζιχαντιστές, Αφρικανούς κάθε καρυδιάς καρύδι που βρίζει την Ελλάδα, να κάνουμε υπουργούς αυτούς που αρνούνται την γενοκτονία των Ποντίων αλλά οποιοσδήποτε υπερασπίζεται τα συμφέροντα αυτού του τόπου πρέπει να απομακρυνθεί από την χώρα, να κατηγορηθεί με χαλκευμένα στοιχεία, να κάνει φυλακή γιατί εδώ στην Ελλάδα του 2018 όσοι ξεπουλάνε και την μάνα τους έχουν θέση. Αιδώς κύριοι.

Παντελής Κ.

Πρόβλεψη-εφιάλτης: 7.660.000 θα είναι οι Έλληνες το 2070! Πάνω από 3.000.000 θα είναι συνταξιούχοι…